Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

22 minutes ago, kronostime said:

Eh, ne pocinju mreze sa ADSLom - ima nas fosila koji smo se kacili preko dialup modema jos `80ih na veliko nezadovoljstvo nasih roditelja sto im telefon "cvrkuce".

Koliko se batina izelo kada stigne racun za telefon zbog kacenja na Sezam i djuskanje Hobita....

ja se ne secam da je roditeljska jedinica neshto dramila oko toga, a visili smo bash lolol

valjda su i oni birali bitke, a ovo je bilo neshto tehnoloshko izuzetno i progresivno, pa valjda zato.

sve u zvemu tebe je to tvoje dete pustilo da se sprovedete bez ludijanja. moglo je i drugachcije da bude, i to bez obzira na sprovedeni vaspitni paket. blliv mi. ja recimo verujem u lichni primer i samo se nadam da se neshto primilo. tj verujem hihi

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

14 minutes ago, gospa buba said:

ja se ne secam da je roditeljska jedinica neshto dramila oko toga, a visili smo bash lolol

valjda su i oni birali bitke, a ovo je bilo neshto tehnoloshko izuzetno i progresivno, pa valjda zato.

sve u zvemu tebe je to tvoje dete pustilo da se sprovedete bez ludijanja. moglo je i drugachcije da bude, i to bez obzira na sprovedeni vaspitni paket. blliv mi. ja recimo verujem u lichni primer i samo se nadam da se neshto primilo. tj verujem hihi

Jbg, lako je meni bilo da pomirim toplicku i ohridsku genetiku u meni - ovaj je, uz to, nasledio Sumadiju i Knin od majke.

To moras da dresiras od rodjenja da se kontrolise... 😁

meni je lompar predavao srpski romantizam krajem devedesetih, napumpani paun, tako je izgledao (mlađi i mršaviji nego sad), ali žene su se ložile na njega i studentkinje a i asistentkinje i profesorke i istrajno su mrzeli vesnu lompar.

(ja nisam, ne znam da li zato što sam posebna pahuljica ili što sam bila ludo zaljubljena u neku drugu budalu)

btw, on je stvorio boška i dveri, sve je to nastalo pod njegovim patronatom prv kao studentski časopis

• Popular Post

kako su se pod milim bogom zene lozile na njega

filološki fakultet, pod 1, pod 2: on visok, zgodan, erudita, kozer, uspešan, ambiciozan, na poziciji prvog izabranog autoriteta*, malo mi za sriću treba

to su realne okolnosti i problematičniji su bili želja mnogih žena na tom mestu, i mislim da nije bio udav kao sad a ni toliko nacionalno obojen, ili su moji receptori za nacionalizam bili drugačiji

(mene je na ispitu iznervirao kad sam izvukla pitanje 'noć skuplja vijeka' a on onako lakonski 'aaa to će zoka (tadašnja mu asistenkinja. kako je ona njega gledala, majko moja, tad sam prvi put videla pogled apsolutnog obožavanja), ne mogu ja te ženske teme'.)

*svi dotadašnji autoriteti u obrazovanju su manje više nametnuti, uni profesori su prvi koje manje više svesno biramo, pod uslovom da se upisuje fakultet zbog ljubavi prema sadržaju

ma ok, naravno.

meni je bio odvratan i kasnih devedesetih pa sam se iznenadila.

• Popular Post
6 hours ago, kronostime said:

otvorio tek kad je krenuo da studira psihologiju.

Ti da si bio uspešan roditelj, sprečio bi sina da upiše psihologiju sleep

1 hour ago, svashtabezneshto said:

meni je lompar predavao srpski romantizam krajem devedesetih, napumpani paun, tako je izgledao (mlađi i mršaviji nego sad), ali žene su se ložile na njega i studentkinje a i asistentkinje i profesorke i istrajno su mrzeli vesnu lompar.

(ja nisam, ne znam da li zato što sam posebna pahuljica ili što sam bila ludo zaljubljena u neku drugu budalu)

btw, on je stvorio boška i dveri, sve je to nastalo pod njegovim patronatom prv kao studentski časopis

Onomad kad je bila obustava nastave, par koleginica je odlučilo da Lomparda prizovemo u čkolu da melje nešto. Ja sam nešto malo znala o njemu to jest povezivala sam ga s nekim nacionalizmom. Druga koleginica, predaje srpski, popizdela onoliko. Ja reko šta je bilo, kaže ona pa jel vidiš koga hoće da zovu, ja rekoh pripovedaj mi malo, kaže ona on je meni predavao na fakultetu, znaš kakvi su njegovi govori, zašto on da nam priča....a ti ćeš se složiti (misleći na moje stavove). Onda saznam za Karadžića 😱

Kaže ona ja neću to da slušam.

Izlazim neki dan, a ono sede u hodniku i čujem melje Lompard, iskradem se tiho da me ne pozovu da mi je to sveta dužnost obustavska. Eto.

1 hour ago, morgana said:

kako su se pod milim bogom zene lozile na njega

Nisu svi išli u školu sa Vladom Georgijevim covid19

6 minutes ago, Fakundo Sava said:

Nisu svi išli u školu sa Vladom Georgijevim covid19

molim te, ja sam se na georgijeva izuzetno antiložila još u tim nježnim godinama

8 minutes ago, morgana said:

molim te, ja sam se na georgijeva izuzetno antiložila još u tim nježnim godinama

Meni najbolja drugarica kad je izasla Zena bez imena - mozda bih to mogla da budem ja, ah oh. Odusevljena totalno.

Ja:

Harry Potter Wtf GIF by Sky

• Popular Post
3 hours ago, gospa buba said:

moja keva se navukla na formulu 1, fliper i jos ponesto, nismo mogli da dodjemo na red od nje.

perjanica vaspitavanja. isuse

6 hours ago, kronostime said:

Nije to nikakvo lozenje vec pitanje koliko poznajes svoje dete i koliko si vremena proveo sa njim od rodjenja do punoletstva.

Deca su onakva kakvim ih stvorimo i to je jedina mera uspeha u nasim zivotima - ono sto ostaje posle nas.

Sa druge strane - tu smo da kvarimo unuke, kao sto su nasi roditelji kvarili nasu decu. 😂

To je prirodan poredak.

eh, da je tako... gde bi nam kraj bio da su roditelji jedini uticaj.

Moja baba pasionirano pratila boks

Channel 9 Reaction GIF by Married At First Sight Australia