Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

4 minutes ago, gone fishing said:

a zar nije mogao da otvori nalog uz pomoć druga iz škole i da odatle vodi nalog? bez korišćenja kućnog net-a?

Eh, drugovi iz skole, tj. njihovi roditelji su me zvali da im sredjujem kompjutere, uz nadoknadu naravno...

Malo misto....

Nezgodno je kad trazis neku mrezu, a windows je trazi na 127.0.0.1 adresi - potrajace poprilicno. 😂

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

20 minutes ago, gone fishing said:

a zar nije mogao da otvori nalog uz pomoć druga iz škole i da odatle vodi nalog? bez korišćenja kućnog net-a?

Ili prosto nabavi još jedan telefon whistle

Inače ja ne postizavam da se pozahvaljujem svim mogućim božanstvima što smo mi GenX odrasli bez društvenih mreža, evo hvala još jednomlolol

Just now, Leia said:

Ili prosto nabavi još jedan telefon whistle

Inače ja ne postizavam da se pozahvaljujem svim mogućim božanstvima što smo mi GenX odrasli bez društvenih mreža, evo hvala još jednomlolol

Zar mislis da Gen Z imaju neke sanse da prejebu nas iz GenX?

Tesko....😁

A i to što kažeš, mnogo smo jaki lolol

Just now, Leia said:

A i to što kažeš, mnogo smo jaki lolol

Kada se rodis u vreme variole, podjes u skolu kad Tito umre, zavrsis skolu i pocne rat, zasnujes porodicu i bombarduju te... sta moze da te iznenadi od klinca rodjenog nakon svega toga?

Ono, moze da pokusa, ali bas mora da bude kreativan da te iznenadi. 🤣

naravno da imaju, svako ima shanse da prejebe roditelje, samo je pitanje shta i koliko zeli. nemojte da se lozite.

Kronose generacijo wub

Bubo aman pusti nas da se ložimo lolol

1 minute ago, gospa buba said:

naravno da imaju, svako ima shanse da prejebe roditelje, samo je pitanje shta i koliko zeli. nemojte da se lozite.

Nije to nikakvo lozenje vec pitanje koliko poznajes svoje dete i koliko si vremena proveo sa njim od rodjenja do punoletstva.

Deca su onakva kakvim ih stvorimo i to je jedina mera uspeha u nasim zivotima - ono sto ostaje posle nas.

Sa druge strane - tu smo da kvarimo unuke, kao sto su nasi roditelji kvarili nasu decu. 😂

To je prirodan poredak.

30 minutes ago, kronostime said:

Nije to nikakvo lozenje vec pitanje koliko poznajes svoje dete i koliko si vremena proveo sa njim od rodjenja do punoletstva.

Deca su onakva kakvim ih stvorimo i to je jedina mera uspeha u nasim zivotima - ono sto ostaje posle nas.

Sa druge strane - tu smo da kvarimo unuke, kao sto su nasi roditelji kvarili nasu decu. 😂

To je prirodan poredak.

Ima moja drugarica majku koja tako kad vidi neko dete da se ponasa kaze >>Daj ga ti meni na 2 dana pa da vidis posle dal nece da slusa.

Zakljucile smo da tako prica jer joj je roditeljsko iskustvo to sto je imala dva blaga zenska deteta prirodno vrlo podlozna lsusanju autoriteta bez iakkvih iskakanja ni tokom puberteta koja su najvise volela da se zatvore u sobe i citaju ili piju caja sa drugaricama i pricaju o knjigama nekih 20 godina zivota. Posle su se cimale oko studiranja.

Takvu decu ona je fakat lepo vaspitala, a mogla je tako nekako i krava sa jednim okom i zeljom da deca ispadnu dobro.

1 hour ago, kronostime said:

To je prirodan poredak.

druze to radi samo kad radi.

ima dece kod kojih nece bash.

Edited by gospa buba

3 hours ago, le petit nicolas said:

kad sam pisala o mitskoj lomparovoj zeni, napisala sam, pa obrisala: (zenu) koja ce da ga slusa po ceo dan.

pisala sam vec, znam ga s fakulteta. sve, bas sve kao bane sin, osim "tih". usta ne sklapa. dosadan jedan covek.

uostalom, on i tanja rosic su bili ko pata i patason, a oboje godinu stariji, sa beleskama iz prethodne godine, da sve znaju unapred i da mogu da "dizu rucice".

moguce da je bio dobar profesor, to vec ne znam.

poz

ed. sad videla: vesna lompar. vanr. prof. a odabrana bibliografija rolf ali, lepe naknade za visekratno prestampavanje istog.

Чек. Тања Росић која је предавала на Сингидунуму је била Ломпарова жена?

Zabraniti deci da rade nešto i ponosito se hvaliti kako moj mali to nikad nije uradio je isto realno koliko i to da je zabrana alkohola dovela do manje konzumacije alkohola. Prohibicija bilo čega dovodi više do toga da se tp zabranjeno radi, ali u pomračini nekih opskurnih kutaka i na načine koji su generalno opasniji od same zabranjene stvari. Samo što roditelj poslednji sazna rolleyes Jasno, postoje strašljiva deca koja će poslušati reč roditelja uvek i u svemu, ali realno to je mali % tinejdžera (i kažu i da treba tako da bude, da ne valja zapravo suprotno).

Više verujem u pravoremeno utiskivanje vrednosti u glavu da dete, kad za to stasa, nema sklonost rizičnim stvarima ili povodljivost za vršnjacima rizičnog ponašanja.

Na kraju, zabrana mobilnog i društvenih mreža pre 20 god (kojih mreža?) i društvenih mreža danas, nema veze jedno sa drugim.

9 minutes ago, Pixisis said:

Više verujem u pravoremeno utiskivanje vrednosti u glavu da dete, kad za to stasa, nema sklonost rizičnim stvarima ili povodljivost za vršnjacima rizičnog ponašanja.

Taj rad jos od pelena.👍

32 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Чек. Тања Росић која је предавала на Сингидунуму је била Ло4мпарова жена?

ne. on i t. rosic su bili na jugo-svetskoj.

za zenu, v. moj edit.

poz

Edited by le petit nicolas

12 minutes ago, Pixisis said:

Na kraju, zabrana mobilnog i društvenih mreža pre 20 god (kojih mreža?) i društvenih mreža danas, nema veze jedno sa drugim.

Eh, ne pocinju mreze sa ADSLom - ima nas fosila koji smo se kacili preko dialup modema jos `80ih na veliko nezadovoljstvo nasih roditelja sto im telefon "cvrkuce".

Koliko se batina izelo kada stigne racun za telefon zbog kacenja na Sezam i djuskanje Hobita....