Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

1 minute ago, radisa said:

Ako nema mail, kako je pisao uvaženom gospodinu Twiteru da skinu lažnog njega? Pisao pismo na pisaćoj mašini pa slao u Amerike?

Laže oko toga, ne zanam koji je razlog, ali laže 99%...

O kom se profesoru radi?

Praštajte meni neinformisanom ,..

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Popular Post
Just now, Filozof manijak said:

O kom se profesoru radi?

Praštajte meni neinformisanom ,..

Lompar je juče odvalio u utsiku nedelje, da nema mail...

Posle je objašnjavao da zna kako neko koristi na Tviteru njegovo ime i lik i da je pisao Tviteru da ga sklone, ali se niko nije javio....

1 hour ago, gospa buba said:

sve ovo sa detetom koje hekla malo poliva na dete koje je nosilo mini suknju dok hekla. namera mi je jasna ali pravac njje dobar. neko bi vec jednom morao da dobije po guzici za javno ponashanje, al to ne moze da bude sad, znamo i zashto. naravno, pitanje ko su roditelji i shta chine uvek stoji...

Ama zeno, jedno je da svako treba da nosi kratku suknju, a druga je da necu da zapicim u mini suknji ili bez nje recimo nocas kuci kroz 2 km neosvetljenog gradilista i bez zive duse na ulici, kao sto mi je cale rekao da uradim kad sam pitala jel moze da me dobaci do vikendice.

Jel ja treba da imam pravo da idem sama nocu mimo neosvetljenih gradilista i da ne berem brigu - treba.

Hocu li da idem sama nocu pored 2 km neosvetljenog gradilista - necu.

1 hour ago, Mel said:

Ama zeno, jedno je da svako treba da nosi kratku suknju, a druga je da necu da zapicim u mini suknji ili bez nje recimo nocas kuci kroz 2 km neosvetljenog gradilista i bez zive duse na ulici, kao sto mi je cale rekao da uradim kad sam pitala jel moze da me dobaci do vikendice.

Jel ja treba da imam pravo da idem sama nocu mimo neosvetljenih gradilista i da ne berem brigu - treba.

Hocu li da idem sama nocu pored 2 km neosvetljenog gradilista - necu.

a ti bas ne kapiras da ima klinaca cije roditelje ic ne interesuje sta dete radi na netu a i onih koji u kompjuter ne znaju? il smatras da svu tu decu (sto je vecina dece ne samo u srbiji nego i sire) treba pustiti nocu na gradiliste u minjaku jer ko ih jebe kad nemaju skolovane i odgovorne roditelje?

edit - i da, kao sto rekoh ranije, mreze nisu mracno gradiliste nego javni prostor. ulica, kafana, park, igraliste.... i tako mora da ostane.

Edited by adam

1 hour ago, radisa said:

On je vrlo dugo bio jedini profesor na fakultetu koji nije imao mejl. :D

Sad ga ima, ali verujem da se ne zamajava, nego da mejl stoji na sajtu reda radi, draže su mu konsultacije 1 na 1.

Čak i kad su imali mejl adrese, starijoj generaciji profesora bilo je lakše da sa studentima komuniciraju uživo, što mnogima baš i nije olakšavalo...

Ne mogu da vam opišem reakcije današnjih studenata kada im se priča da su se ispiti nekad prijavljivali na papiru, ubacivali u sandučiće ili davali na ruke sekretaru, koji bi nekima najopuštenije izgubio prijavu...a raspored, i to rukopisni, bio bi okačen na svakoj katedri (trčanje od sprata do sprata, iz zgrade u zgradu), uz obavezu da dan ranije studenti provere da li je sekretar crvenom olovkom uneo kakve izmene. :D

10 hours ago, radisa said:

Posle je objašnjavao da zna kako neko koristi na Tviteru njegovo ime i lik i da je pisao Tviteru da ga sklone, ali se niko nije javio....

Ovo kao kad je Toma zvao Fejsbuk telefonom da ostavi komentar rolleyes lolol

https://www.instagram.com/reel/C1SmxKYrIam/?igsh=MTQxeDFycXFkZTZ3ZQ==

laze lompar, naravno. svu prepisku sa mojom institucijom, kad je vise puta dolazio, vodio je mejlom. uklj. potpisane i skenirane ugovore za honorare.

jedino, ako ga nije servisirao brat jerkov.

poz

Jesi li sigurna da ti nije odgovarala njegova supruga? laugh

Nama je govorio da će mu ona sigurno jednog dana napraviti mejl adresu, da bude savremen kao svi, i da će nam tada ona odgovarati umesto njega. :D

hvala-kolegama-koji-su-slali-divne-citat

nikad-u-zivotu-se-nismo-vise-slagali-sa-

da ti pravo kazem, lakse mi je da zamislim da je odgovarala supruga nego da on uopste ima suprugu.

poz

19 minutes ago, le petit nicolas said:

da ti pravo kazem, lakse mi je da zamislim da je odgovarala supruga nego da on uopste ima suprugu.

poz

Ti si videla mitsko bice! Kakav je, valja li icemu il se samo dobro prodaje?

43 minutes ago, le petit nicolas said:

poz

Ma ajde, kako odoleti onom ko obožava Njegoša i Crnjanskog. lol

Na stranu njegovi politički stavovi i potezi, kao profesor mi je bio sjajan, bez nadmenosti prema studentima, vrlo prijatan, strpljiv, čak i zabavan na ispitima ako uoči da neko ima tremu.

Nismo ga doživljavali isto kao spomenutog A.J.

ja volim njegosha, crnjanskog nako, ali ljude koji vole njegosha i crnjanskog ne podnosim fizicheski i svakako hihi

1 hour ago, le petit nicolas said:

poz

Ima, i to su poznat par, poznat po "glamuru", glamuru intelektualizma. Naravno, na tom njihovom nivou i u tim krugovima.

a propos malog hekladžije

uhvatio sam negde izjavu oca kako znaju ko je prijavio nalog jer je jagodina(moćo tebe gledam) malo mesto i gde se sve sazna. bilo je tu i po koja light pretnja

danas vidim kako dva burazera od klinca trenuraju klinca da radi zgubove(sklekove) dok ne postane najjači čovek na balkanu(na nekom otvorenom vežbalištu)

ovo skromno poznavanje ljudske prirode u servskom habitatu mi vrišti da je pokušano da klinjo bude insta senzacija i da se marne nekako lova

mix strahinje i nemanje jokića(braća) i ćaleta srđana đokovića

viktor mu tu dođe kolateral

35 minutes ago, Klara said:

Ma ajde, kako odoleti onom ko obožava Njegoša i Crnjanskog. lol

Na stranu njegovi politički stavovi i potezi, kao profesor mi je bio sjajan, bez nadmenosti prema studentima, vrlo prijatan, strpljiv, čak i zabavan na ispitima ako uoči da neko ima tremu.

Nismo ga doživljavali isto kao spomenutog A.J.

Jel to istorija?