April 25Apr 25 1 minute ago, gone fishing said:ajde ovako, koliko ljudi je radilo za platu 1940 a koliko 1990, evo samo o tome malo razmislite, a pametna ste žena, pa onda recite da li bi pritisak na otvaranje i žurba oko otvaranja novih fabrika i kombinata, bila manja 80-tih godina kada su boomeri počeli da se zapošljavaju da ih se umesto 130-150k godišnje rađalo 90-100k, bez kosova, da li bi bilo isto, manje ili više tzv promašenih investicija, koje je milka planinc počela da pušta niz vodu....Kriza 80ih manja je od mnogih koje su tad usledile po celom Balkanu pa nijedna drzava nije htela da puca zbog toga a nije pucala jer su to nacionalne republike u kojoj niko nikom nije prodavao pricu o bratstvu i jedinstvu izmedju Nemaca i Jevreja.Neki bi sve da objasne ekonomijom, pa je tako YU pukla zbog neke ekon krizice a ne zbog toga sto su Hrvati hteli da izadju jos 70ih da ne kazem hteli su i pre dok su klali po Hrvatskoj i Bosni ali morali su malo da prikute dok su partizani u poratnom periodu streljali i zbog pogresnog treptanja a kamoli politickih zelja.I nista sacekali su trenutak kad se lomio komunizam, sto je trigerovalo i rusenje Jugoslavije da izadju iz zajednice u kojoj nisu zeleli da budu (sto je btw sasvim legitimno). Nit ih je oterala bas ta ekon kriza niti Milosevic, nego zelja da imaju svoje nacionalne drzave (NDH je kako bese tisuljljetnja teznja hrvatskog naroda ili vec tako nesto sto i jeste bila, izmedju ostalog) a pad Berlinskog zida setovao je za to bolju platformu od svadjekanja sa zivim i jos uticajnim Titom 70ih, i to je to. Edited April 25Apr 25 by Mel
April 25Apr 25 Malom Viktoru što hekla ćilim su hakovali nalog i on je ugašen. Kakvo je zlo ušlo u ovaj nesoj ja stvarno nemam reči
April 25Apr 25 Ekšli, nije tako los taj negativni priraštaj. Kad sve presaberes. Sve mu to dodje neka prirodna ravnoteža. Što bi se pa povećavao broj jedinki dekadentnih društava. Smeta im što dete hekla. U govna svoja tradicije vredna se ugušili dabogda.
April 25Apr 25 Cela ta prica, neko dete hekla, pa se kaci tako malo na neke socijalne mreze, pa ga neki maoriji ljudi hetuju kroz socijalne mreze, je sve zajedno dijabolicna.Manijaka ima dovoljno i ko ne kaci decu po mrezama da vabi dodatne, tako bar ja mislim, ko misli drugacije siroko mu polje naravno tj socijalne mreze pa nek se kaci i nek kuka sto jelte ima ludih ljudi, so shocking.
April 26Apr 26 N1 Info RSZaposlena u vrtiću podržala studente, sada joj preti otka...U Sečnji optužbe o političkim pritiscima na zaposlenu u javnom sektoru - radnica i predstavnica liste koju su podržali studenti tvrdi da joj se preti otkazom zbZaposlena u vrtiću podržala studente, sada joj preti otkaz: "Koordinator SNS rekao direktorici da moj ugovor mora da se prekine"
April 26Apr 26 2 minutes ago, Ayatollah said:Nedavno sam o ovome čitao. Znao sam da smo loši, ali to što sam pročitao me je šokiralo, bukvalno srednji vek. I sa takvim stanjem, milijarde se bacaju u Expo i ostale koruptivne poslove.
April 26Apr 26 Trebalo je da se rade postrojenja u čitavoj Srbiji, ali je projekat crkao kad je Vesić zglajznuo i pitaj boga u kojoj je fazi sad.
April 26Apr 26 Nije to samo Beograd, to je praktično cela Srbija ako ima neka reka u blizini. Poslednji put kad sam nešto čitao na tu temu, mislim da je plan za prečišćavanje bio 2050 i neka godina
April 26Apr 26 3 hours ago, Jeremija said:N1 Info RSZaposlena u vrtiću podržala studente, sada joj preti otka...U Sečnji optužbe o političkim pritiscima na zaposlenu u javnom sektoru - radnica i predstavnica liste koju su podržali studenti tvrdi da joj se preti otkazom zbNepopularno mišljenje ,ko nema plan b ili nije finansijski osiguran najbolje da se ne ističe u opozicionom delovanju .Naročito ako je iz sela ili varošice kao Sečanj. Sedi kući,pravi se mrtav i kad treba da glasaš izađi glasaj za promenu
April 27Apr 27 4 hours ago, napadaj said:Trebalo je da se rade postrojenja u čitavoj Srbiji, ali je projekat crkao kad je Vesić zglajznuo i pitaj boga u kojoj je fazi sad.projekat je zapocet jos za vreme bivse vlastiali jbg kolektori i postrojenja za preciscavanje nisu vidljiva glasacu kao autoputevi, a i jos vaznije daleko manje se moze krasti nego na nekakvim stadionima, expoima, pickama materinamako ga jebe, nek se podavimo u govnima, za bolje i nismo
April 27Apr 27 3 hours ago, pbg12345 said:projekat je zapocet jos za vreme bivse vlastiali jbg kolektori i postrojenja za preciscavanje nisu vidljiva glasacu kao autoputevi, a i jos vaznije daleko manje se moze krasti nego na nekakvim stadionima, expoima, pickama materinamako ga jebe, nek se podavimo u govnima, za bolje i nismocela srbija je postala jedno đubrište i septička jama. gledam kako se zapalila deponija kod smedereva. i, čovek kaže da tu gore i plastika i gume. i da truju.država je ukinula subvencije namenjene reciklaži.
April 27Apr 27 5 hours ago, pbg12345 said:projekat je zapocet jos za vreme bivse vlastiali jbg kolektori i postrojenja za preciscavanje nisu vidljiva glasacu kao autoputevi, a i jos vaznije daleko manje se moze krasti nego na nekakvim stadionima, expoima, pickama materinamako ga jebe, nek se podavimo u govnima, za bolje i nismoMislim da se moze krasti ali da radikali vole da kradu na ovom tipu betona i tankog asfalta kako su navikli i da NE ZELE ista korisno da ostane iza njih.
April 27Apr 27 8 hours ago, Fakundo Sava said:Nepopularno mišljenje ,ko nema plan b ili nije finansijski osiguran najbolje da se ne ističe u opozicionom delovanju .Naročito ako je iz sela ili varošice kao Sečanj. Sedi kući,pravi se mrtav i kad treba da glasaš izađi glasaj za promenuNisam za savete takve vrste, najteze je biti u tudjim cipelama Edited April 27Apr 27 by Sandradjer