Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

kim nas je uvek izvlacio po tom pitanju, bez kim je on negativan jako dugo

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

7 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

Gledalo se po opstinama i ranije, nije bilo opstine sem oko Novog Pazara sa pozitivnim prirastajem jos kad sam ja isla u osnovnu. Znam jer je to bio neki osnov za dobijanje nekog decijeg dodatka za trece dete.

10 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

Emancipacija, bate - svi pricaju, a niko se ne jebava i toj ti je.

Propadosmo.....

:smajliSaSajkacomKadBudeDozvoljeno

5 minutes ago, Mel said:

Gledalo se po opstinama i ranije, nije bilo opstine sem oko Novog Pazara sa pozitivnim prirastajem jos kad sam ja isla u osnovnu. Znam jer je to bio neki osnov za dobijanje nekog decijeg dodatka za trece dete.

Deca se mogu parku praviti, ali se ne mogu u istom radjati i odgajati. :D

1 minute ago, kronostime said:

Deca se mogu parku praviti, ali se ne mogu u istom radjati i odgajati. :D

Ako ti ponudim par gifova i onaj checkbox da tiknes, mozda bismo se negde i razumeli...

16 hours ago, Filozof manijak said:

Ako ne bude podrške postnaprednjačke vlasti, sve te poslovne imperije će brzo propasti. Oni nisu navikli na normalno tržišno poslovanje, i ako budu dovedeni u tu poziciju, vrlo brzo bi se pokazalo koliko stvarno vrede.

Ali, da li će nova vlast imati snage da se odupre utucajima svih tih miliona je najveće pitanje.

Ovo boldovano bi te verovatno iznenadilo jer s tolikim monopolom i steknutim kapitalom vrlo lako mogu i da nastave da budu najbolji izbor na tenderima. Ovde je vise rec o sudu za organizovani kriminal koji bi trebao da radi na razmotavanju svog tog zamrsenog mafijaskog klupka i zapleni sav taj nelegalno steceni kapital. To je osnovna duznost neke nove vlasti. Ali previse ce tu duznosti biti da bi sve bilo ostvarivo. Doduse, zavisice i mnogo na koji nacin ce izgubiti vlast. Ako orbanovski preda sve bez trptaja mogucnost legalizovanja svega nakradenog je mnogo veca. Ako ode "govnjavom motkom" i neredima onda ta ista motka treba da deluje odmah i na mafijaske tajkune bez prevelike regularne sudske procedure. "Sablja 2 - Osveta"

46 minutes ago, Mel said:

Ako ti ponudim par gifova i onaj checkbox da tiknes, mozda bismo se negde i razumeli...

Lm. da mi nije zdravlje i zivot zivotne saputnice bilo ugrozeno mozda bi imali i vise od sina jedinca.

To ni gomila gifova ne menjaju, ali neka su njih dvoje meni zivi i zdravi, makar ce unuci nesto naslediti.

On 21. 4. 2026. at 20:40, nisam ja said:

zemlja seljaka bila i biće. i pod onom jednom šljivom biće jedan pop da unazađuje.

Da li su oportuni profiteri ili genuine pristojna ljudska bića ne znam, ali svaka čast za marketing i captions:

Screenshot-20260424-183323.png

Nisam videla te kampanje, pozdravljam!

Nova.rs
No image preview

Dobitnik Nobelove nagrade kaže da bi čovečanstvo moglo da...

Ugledni teorijski fizičar Dejvid Gros veruje da čovečanstvo možda nema još mnogo vremena. Dobitnik Nobelove nagrade za fiziku, koju je pre 22 godine podelio sa

Jos malo i fajront.

ali komentari, spektakularni spektakl rolf

samo fali anglomanijska srbija, jedinstvo navijača i policije, liderstvo u ruskoj dumi i eu

33 minutes ago, gospa buba said:

ali komentari, spektakularni spektakl rolf

Radovan Kim Song

Zbog ovakvih "strucnjaka" koji dobijaju prestizne nagrade, kladionice se ubise od para.

Apsolutno nepoznavanje verovatnoce!

lolol

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:
Nova.rs
No image preview

Dobitnik Nobelove nagrade kaže da bi čovečanstvo moglo da...

Ugledni teorijski fizičar Dejvid Gros veruje da čovečanstvo možda nema još mnogo vremena. Dobitnik Nobelove nagrade za fiziku, koju je pre 22 godine podelio sa

Jos malo i fajront.

Neće ti likovi koji pritiskaju dugmiće nikada da ih pritisnu, i odreknu se svojih društvenih privilegija i statusa da bi ostatak života proveli u bunkeru u planini dišući reciklirani vazduh. Zato je i greška da se primenjuju matematički modeli za ovo, oni su potpuno neadekvatni.