February 12Feb 12 6 minutes ago, Filozof manijak said:Kontam da boli đoka onog ko je kupio za velike pare sa idejom da ih iznajmljujeMi smo skoro bili na Zlatiboru..platili smo apartmane tipa 20-25 eura dan u sred zime. Ok van centra jer mi je zivota u bloku previse i ne moram tako da zivim i kad sam na planini..ali prevelika je ponuda i to se odrazi na cenu tako da iznajmljivanje nece biti previse profitabilno.
February 12Feb 12 Ma besmisleno je, ubili su preteranom ponudom i građenjem ogromnih zgrada, bukvalno sve... I cene izdavanja, i cene apartmana, i volju da se ode...Opet, sutra idem tamo, jer moja gosođa voleee... pas mater, biće 800-600 hiljada onih koji voleee...
February 12Feb 12 2 hours ago, Shan Jan said:Zlatibor Brat zivi u neposrednoj blizini jednog svetski poznatog zimskog centra, tako da nisam posecivao ove nase bas dugo, mozda decenijama, nisam znao da se Zlatibor tako prolepsao...
February 12Feb 12 Nin onlineJoš jedna smrt u bolnici u Čačku: Muškarac (38) preminuo...Najnovije vesti i video priče iz Srbije i sveta o najvažnijim događajima iz politike, sporta, biznisa, kulture, zdravlja. Budite uz Nin .Muškarac star 38 godina preminuo je postoperativnom toku nakon operacije trećeg krajnika u OB Čačak, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Kako su naveli u saopštenju, "u noći između 11. i 12. februara dogodio se smrtni ishod koji je nastupio u postoperativnom toku nakon operacije trećeg krajnika".Jbt, pa zar opet posle operacije krajnika...
February 12Feb 12 Pacijent, koji ne živi u Čačku, poreklom je iz Niša. Došao je i tražio da ga operiše doktorka, žalio se da ima probleme sa hrkanjem i da hoće da izvadi treći krajnik. Lekari su pokušali od toga da ga odgovore, ali on je insistirao. Pošto nije naš zdravstveni osiguranik, tražio je da plati, platio je punu cenu. On je znao šta se desilo sa devojčicom Emom. Sve je bilo u najboljem redu posle operacije. Posle nekoliko sati došlo je do naglog krvarenja. Oko tri sata iza ponoći, on je preminuo - otkrio je Vučićević.
February 12Feb 12 3 minutes ago, Uskebasi said:Pacijent, koji ne živi u Čačku, poreklom je iz Niša. Došao je i tražio da ga operiše doktorka, žalio se da ima probleme sa hrkanjem i da hoće da izvadi treći krajnik. Lekari su pokušali od toga da ga odgovore, ali on je insistirao. Pošto nije naš zdravstveni osiguranik, tražio je da plati, platio je punu cenu. On je znao šta se desilo sa devojčicom Emom. Sve je bilo u najboljem redu posle operacije. Posle nekoliko sati došlo je do naglog krvarenja. Oko tri sata iza ponoći, on je preminuo - otkrio je Vučićević.Nista transfuzija, revizija itd?
February 12Feb 12 2 hours ago, SNARC said:Zivece tu jednog dana, skorije nego sto mislimo, gospoda sa Filipina, Pakistana, Nepala, Gane..Nema teorije
February 12Feb 12 14 minutes ago, Shan Jan said:Sta im rade ti kasapi u Cacku?Duh, vremena, nekad su iz kragujevačke ortopedije svi izlazili sa kraćim nogama.
February 12Feb 12 16 minutes ago, Shan Jan said:Sta im rade ti kasapi u Cacku?moja teorija da je neki problem sa anestezijom.
February 12Feb 12 Mi smo klincu operisali krajnike pre par godina..savetovali su nas kako da najbolje prodjemo..Najpouzdaniji nas lekar koji se bavi time radi uporedu u Institutu za majku i dete a i u jednoj privatnoj ordinaciji. Onda ides privatno na nekoliko pregleda, uglavnom vise od pet i posle ti on zakaze operaciju na Institutu. Svaki pregled je kostao oko 50-100 eura, tako nesto. Operise se, ako se dobro secam, sestoro dece odjednom koja su uspavana tokom operacije. Oporavak traje dan ili dva. Upoznao sam tokom tih pregleda neke ljude iz unutrasnjosti, putovali u Bg vise puta, odvajali da bi se osetili sigurnije. I imali su pravo.
February 12Feb 12 Popular Post Jbt, ovo je potpuni kolaps.Meni pre skoro 60 godina operisali krajnike u nekoj minijaturnoj bolnici u jako malom mestu.I sve prošlo ok.I mojoj drugarici treći krajnik (govorila izrazito nazalno) i opet sve prošlo super.Ali tad smo živeli u autokratiji i tamnici naroda jbg.
February 12Feb 12 22 minutes ago, SNARC said:Mi smo klincu operisali krajnike pre par godina..savetovali su nas kako da najbolje prodjemo..Najpouzdaniji nas lekar koji se bavi time radi uporedu u Institutu za majku i dete a i u jednoj privatnoj ordinaciji. Onda ides privatno na nekoliko pregleda, uglavnom vise od pet i posle ti on zakaze operaciju na Institutu. Svaki pregled je kostao oko 50-100 eura, tako nesto. Operise se, ako se dobro secam, sestoro dece odjednom koja su uspavana tokom operacije. Oporavak traje dan ili dva.Upoznao sam tokom tih pregleda neke ljude iz unutrasnjosti, putovali u Bg vise puta, odvajali da bi se osetili sigurnije. I imali su pravo.Sestrinu drugaricu, devojka mladja od mene, otpuste iz klinickog, dobila je neki tip leukemije pozlilo joj i tako je zavrsila na klinickom.Oni je malo pridigli infuzijom i na ulicu.Otisla privatno ne znam vec gde, covek koji je pregledao sav beo kaze a ko je Vas odpustio, Vi ste trenutno zivotno ugrozeni. Devojka je trebalo da bude u fulu na nekoj intenzivnoj u tom trenutku.E kad takve izbacuju iz Klinickog, ne kasapnice u Maloj Mostanici, mladu zenu, devojku takoreci sa detetom jako malim...Ja bih besila. Da dodjem na vlast lepo bih besila narod.