February 6Feb 6 1 hour ago, Mel said:bivsi partner pre nego kriminal.https://nova.rs/vesti/hronika/ko-je-dejan-arkovi-ija-je-ena-ubijena-u-niu/"Aleksandra Šarković ubijena je jutros u niškoj opštini Palilula u trenutku kada je išla ka svojoj kući pošto je odvela dete u školu. Njen suprug Dejan Šarković, inače poznat policiji po izvršenju krivičnih dela, nastradao je 2017. godine u eksploziji bombe koju je imao u svom automobilu. Šarković je smatrao da mu je ugrožena bezbednost i dve godine pre nego što je poginuo, zbog čega se čak obraćao i medijima za pomoć." Edited February 6Feb 6 by Klara
February 6Feb 6 Nova.rsPodignuta optužnica protiv rukovodioca kovid bolnice u Ba...Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Tatjane A.V. (55) zbog postojanja opravdane sumnje da je u periodu april/maj 2021. godine u Covid bEvo kako kod nas funkcioniše sistem. Ne želim da ulazim u to da li je kriva ili ne, ali slučaj pokazuje delovanje našeg sistema, koji za cilj ima stvaranje poslušnika i kažnjavanje svih koji iskaču iz šablona.Verujem da se većina seća ove doktorke iz perioda korone, neki su je kritikovali, neki hvalili, ali je očigledno u to vreme bila podoban kadar čim je izabrana za direktorku bolnice. Prošle godine je podržala studente i smenjena je sa mesta nećelnika nekog odeljenja u KCS.Nova.rsSmenjena načelnica u Kliničkom centru zbog podrške studen...Profesorka Medicinskog fakulteta u Beogradu, prof. dr Tatjana Adžić Vukičević, smenjena je sa mesta načelnika drugog kliničkog odeljenja Klinike za pulmologijuKrvično delo za koje je optužena je preduzeto pre 5 godina. Da li iko misli da je slučajnost ili plod rada tužilaštva to što je optužena tek kada je otkazala poslušnost?
February 9Feb 9 u cacku dete umrlo tokom operacije krajnikaveceras bio protestMorava InfoČetvorogodišnja devojčica preminula nakon operacije treće...ČAČAK – Pre nekoliko dana u čačanskoj Opštoj bolnici preminula je četvorogodišnja devojčica Ema M. nakon rutinske operacije trećeg krajnika. Kako navode izvori upoznati sa slučajem, devojčica je nakonhttps://moravainfo.rs/protest-u-krugu-cacanske-bolnice-pa-blokada-ulice-dr-dragise-misovica/
February 9Feb 9 više nema, i da se stvari ne dešavaju baš tek tako.od tada). Mada s obzirom da su me godinama nakon toga kontaktirali ljudi da traže lek (imala sam celu kutiju), čak i nakon isteka roka, ne znam šta da mislim.https://x.com/jezzichara/status/2020978002742383059 Edited February 9Feb 9 by vememah
February 11Feb 11 Soko danas nije otisao iz Novog Sada za Beograd. Kondukter kaze - 'Zbog prehlada i virusa', sta god to znacilo. Ljudi koji su kupili karte popizdeli, morali da cekaju sledeci, 'normalan' voz.
February 11Feb 11 2 minutes ago, dacha said:Soko danas nije otisao iz Novog Sada za Beograd. Kondukter kaze - 'Zbog prehlada i virusa', sta god to znacilo. Ljudi koji su kupili karte popizdeli, morali da cekaju sledeci, 'normalan' voz.jedan deo mene se biukvalno raduje (znam, nenormalno) i jedva cheka totalni slom ovog sranja, a drugi deo mene ima decu i roditelje
February 11Feb 11 41 minutes ago, gospa buba said:jedan deo mene se biukvalno raduje (znam, nenormalno) i jedva cheka totalni slom ovog sranja, a drugi deo mene ima decu i roditelje Da. Svaki dan po 3x menjam stanoviste apropo stanja u drustvu, od "sto gore to bolje", do "da li da idem vozom na posao Vuk-tosin bunar kroz prokop", i tako oko bilo cega: od kupovine namernica, vode koju pijem, lekara, skole - posebno V sa licnom vezanoscu.
February 11Feb 11 5 minutes ago, gsb said:Da. Svaki dan po 3x menjam stanoviste apropo stanja u drustvu, od "sto gore to bolje", do "da li da idem vozom na posao Vuk-tosin bunar kroz prokop", i tako oko bilo cega: od kupovine namernica, vode koju pijem, lekara, skole - posebno V sa licnom vezanoscu.Ovo je izmedju ostalog preiscrpljujuce.Kako kaze moja sestra, najbolje je (ljudima) amebama.
February 11Feb 11 Ja sve više naginjem stavu kako je ovom našem društvu jedini spas da preživi, potrebno da se desi hard reset u vidu totalnog i kvalitetnog raspada po svim šavovima.Na žalost.
February 11Feb 11 2 minutes ago, Filozof manijak said:Ja sve više naginjem stavu kako je ovom našem društvu jedini spas da preživi, potrebno da se desi hard reset u vidu totalnog i kvalitetnog raspada po svim šavovima.Na žalost.Ne. Samo ne da dodaknemo dno. Nema iz total bule nikad kvalitetnog vadjenja.
February 11Feb 11 20 minutes ago, Filozof manijak said:hard reset u vidu totalnog i kvalitetnog raspadaTo se dobije po zasluzi. Srbiji sledi sporo ali bolno i lagano ali nezaustavljivo odumiranje.
February 11Feb 11 6 hours ago, dacha said:Soko danas nije otisao iz Novog Sada za Beograd. Kondukter kaze - 'Zbog prehlada i virusa', sta god to znacilo. Ljudi koji su kupili karte popizdeli, morali da cekaju sledeci, 'normalan' voz.verovatno se radi opet o ovome: https://www.telegraf.rs/vesti/beograd/4254561-prekinut-saobracaj-voza-soko-do-subotice-zbog-jakog-nevremena-u-backojmožda opet duvao jak vetar pa se prehladila železnica