Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

Radar
No image preview

Tužiteljka i policajci zaslužni za istorijsku akciju „nag...

Otkrivamo pozadinu rekordne zaplene pet tona marihuane

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

N1 Info RS

Petrov: Razrešiti sudije koje se javno deklarišu kao prot...

Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov izjavio je da "sankcija za sudije koje se javno deklarišu kao protivnici aktuelne vlasti jeste razrešenje".

Petrov: Razrešiti sudije koje se javno deklarišu kao protivnici aktuelne vlasti

Jedino logicno za ovakvo slihtanje mi je da ovi imaju snimak kako ga dva crnca karaju u dupe.

Palma files.

6 hours ago, Moća said:

Jedino logicno za ovakvo slihtanje mi je da ovi imaju snimak kako ga dva crnca karaju u dupe.

dva crna labradora 🐕‍🦺🐕‍🦺

ph34rpiggy

14 hours ago, Time Crisis said:

ph34rpiggy

Navodno je reč o ovome sa slike...

Kakvu Idiocracy mi živimo to je za anale.

Smradikali su pre jedno dva meseca na mozaiku palate Sirmiuma pravili dane vina, tako nešto. Već je potpuno tragično kako se prema Sirmiumu odnose ali je ovo baš bilo došla divlja goveda i ušetala u palatu

Screenshot_2026-02-02-18-32-52-993_com.reddit.frontpage-edit.jpg

Dabogda se obrušila na njih😆

Al' ne verujem u ovo. Verovatno (nezgrapno) uređuju ulaz u lokalitet.. (Nadam se da sam u pravu)

2 hours ago, Marsupilami said:

Dabogda se obrušila na njih😆

Al' ne verujem u ovo. Verovatno (nezgrapno) uređuju ulaz u lokalitet.. (Nadam se da sam u pravu)

Evo ovde vesti https://www.valjevskaposla.info/radovi-u-petnickoj-pecini-uoci-ekskluzivnog-privatnog-eventa-strucnjaci-upozoravaju-na-ugrozavanje-zivog-sveta-i-na-bezbednosne-rizike/

I ima još 4-5 vesti kad se ide na link vesti. Na jednoj od vesti je izjava nekog iz komunalne ili tako nešto da se obustavljaju radovi, uklanja rigips i stavlja žuta traka... dok ovi ne pribave sve dozvole 🤣 Dakle samo dozvole su upitne... raziđi se narode

Ja u ovo stvarno odbijam da poverujem gospode

Just now, Shan Jan said:

Ja u ovo stvarno odbijam da poverujem gospode

Sve bi prošlo bez ikakve inspekcije, bez reagovanja grada itd da se vest nije proširila. Neka ćaci event ekipica sa nekim jezivim likom koji se tukao sa Marinkom Rokvićem 🤣stoji iza ovoga. Navatali ga sa ovog portala za intervju... taština praznine

E, svašta.. tartufi i šišmiši...🫨

N1 Info RS
No image preview

(FOTO) Kašikara bačena u dvorište Zdravka Čolića, pričinj...

U dvorište kuće Zdravka Čolića na Dedinju bačena je kašikara, a pričinjena je veća materijalna šteta na samoj fasadi, javlja reporter N1.

Evo koliko je naše društvo prslo i koliko mi ne znamo gde udaramo i šta hoćemo. Ispod teksta ću postaviti par tekstova.Tužilac koji je pre dve godine na nova.rs označavan kao lopov, jer je kupio dva stana u Beogradu na vodi (zaista jeste kupio), je danas heroj i treba svi da se usprotivimo njegovom odlasku iz TOK-a. Kada se pogledaju tekstovi na Nova S od pre 5 godina, od pre 2 godine i današnji tekst, ne može da se razazna jel on lopov ili heroj. Šta se u međuvremenu promenilo? Promenio se samo odnos tog tužilaštva prema režimu i režima prema njima. Dakle, ovde se svemu pristupa navijački. Svako je u svom rovu i suština je nebitna. Kako je krenulo još ćemo da branimo Zagorku Dolovac. Pritom, niko ne kaže ko je kriv kako je došlo do toga da sudbina celog tužilaštva zavisi od nekakvih Mrdićevih zakona. Pa, došlo je tako što je Zagorka Dolovac uvela praksu upućivanja tužilaca u TOK, umesto da se tužilac bira kao tužilac TOK i da mu je to stalno radno mesto. U prevodu, oni su svi tamo u sličnom položaju kao radnici na određeno. Zašto je ta praksa uvedena? Pa da bi se držali u stanju poslušnosti upravo preko Zagorke Dolovac, koja je mogla u svakom trenutku da uputi nekog drugog tužioca tamo, ako neko od postojećih iskoči iz šablona. Ta šema je radila dok je Zagorka bila dobra sa režimom. Ali posle pada nadstrešnice režimu nisu više potrebni lojalisti koji ćute i mute. Potrebni su mu lojalisti koji otvoreno napadaju, tako da Zagorka više nije dovoljno lojalna.

Da ne dužim dalje, mnogo loših kadrova koji su bili deo sistema sada pokušavaju da se prebace na drugu stranu, jer su tamo izvisili. Deluje da ih opoziciona javnost sa oduševljenjem prihvata. Bilo bi dobro da neko pita tužiteljku Jasminu Paunović koja se ne skida sa N1 i Nove S šta joj daje kredibilitet da priča šta treba da se radi, budući da je radila decenijama u tužilaštvu i nije se proslavila postupcima protiv bilo koje vlasti. Neka nabroji koliko je takvih postupaka vodila i koliko je završila osuđujućim presudama.

Nova.rs

Saša Drecun vlasnik dva stana u Beogradu na vodi: BIRN ot...

Inspektor Dušan Mitić, govoreći kao svedok u postupku Jovanjica, optužio je tužioca Sašu Drecuna za pritisak i opstrukciju istrage. Tužiočevu karijeru pratile s

Nova.rs
No image preview

Ko je Saša Drecun: Tužilac u svim najvećim aferama vlasti

Zamenik tužioca za organizovani kriminal Saša Drecun, koji je vodio istragu protiv Predraga Koluvije, vlasnika privrednog gazdinstva za organsku proizvodnju "Jo

Nova.rs
No image preview

Tužilac Drecun, koji goni Koluviju za Jovanjicu, uskoro o...

Objedinjeni postupak "Jovanjica" u ovonedeljnom ciklusu suđenja odložen je, jer se sedam optuženih razbolelo i nije došlo na ročište. Preostalih osam okrivljeni

na tu temu je već sve rekla regionalna zvezda youtube-a krule hihi