Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

• Popular Post
17 minutes ago, Dsnake said:
N1 Info RS
No image preview

Preminula žena ranjena u pucnjavi u Višnjičkoj banji

Žena koja je 30. septembra ranjena u ugostiteljskom objektu u Višnjičkoj banji, preminula je u Kliničkom centru, saznaje Tanjug. Tog dana je ranjena još jedna ž

Kada će se nešto ovako desiti nije bilo pitanje dana nego časa. Navijačke bande, ovi anti romi i zvezdaši tzv delije sever ( kao poseban nivo ludosti komšija deda me ubedjivao da je znak DS po zgradi šarala demokratska stranka lolol, mahom maloletnici mesecima ratuju u naselju naoružani do sada motkama a od sada eto ih. Naravno da im šefuju ovi naoružani pištoljima , policija nije reagovala nikada ni na jedan poziv a moja pretnja ispred zgrade da ću da zovem policiju dok su nam uništavali nadzornu kameru bila je propraćena smehom tog nekog od glavnijih. Jer to su isti koje po potrebi sns stavi u gomili u prvi red da bije. Ovaj kafe je na tom potezu stare Višbanje praktično jedini, na 3 metra od bus stanice na kojoj u svako doba stoji na desetine dece koja idu iz škole koja je malo niže. Od svih tih podataka tabloidi imaju naslov - pucnjava na 300 metara od kuće Miroslava Ilića frust.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 minute ago, ljuttko said:

Kada će se nešto ovako desiti nije bilo pitanje dana nego časa. Navijačke bande, ovi anti romi i zvezdaši tzv delije sever ( kao poseban nivo ludosti komšija deda me ubedjivao da je znak DS po zgradi šarala demokratska stranka lolol, mahom maloletnici mesecima ratuju u naselju naoružani do sada motkama a od sada eto ih. Naravno da im šefuju ovi naoružani pištoljima , policija nije reagovala nikada ni na jedan poziv a moja pretnja ispred zgrade da ću da zovem policiju dok su nam uništavali nadzornu kameru bila je propraćena smehom tog nekog od glavnijih. Jer to su isti koje po potrebi sns stavi u gomili u prvi red da bije. Ovaj kafe je na tom potezu stare Višbanje praktično jedini, na 3 metra od bus stanice na kojoj u svako doba stoji na desetine dece koja idu iz škole koja je malo niže. Od svih tih podataka tabloidi imaju naslov - pucnjava na 300 metara od kuće Miroslava Ilića frust.

I pored sveg navedenog, najveći dum je ipak ovo:

On je osumnjičen za izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju pomaganjem.

Lazar M. je inače bio u kućnom pritvoru, a u trenutku tuče, kako Tanjug saznje, bio je u dozvoljenoj šetnji.

Inače, protiv Lazara M. zvanog Lucifer se vodi sudski postupak zbog sumnje da je bio vođa grupe čiji pripadnici su se bavili trgovinom droge u Beogradu.

...
Oni se dovode se u vezu sa poslovima i preprodajom droge kao deo grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji su u pritvoru i protiv njihove organizovane kriminalne grupe se vodi sudski postupak zbog najtežih krivičnih dela, među kojima je i sedam ubistava.

Meni je užasna pomisao da su nevini ljudi stradali (ubijena žena i ranjen njen muž) zato što su tu popili kafu.
Bukvalno ubijaju nasumično jer im se može.

Insajder TV

Viši sud u Beogradu: Određen pritvor dvojici osumnjičenih...

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Nemanji M. i Darku L. osumnjičenim da su učesvovali u pucnjavi u beogradskom naselju Višnjička banja 30. septembra, kada je jedna osoba nastradala, a

Edited by pt 2.0

ph34r

Instagram
No image preview

Telegraf.rs on Instagram: "Snimak pokušaja ubistva na Vra...

Snimak pokušaja ubistva na Vračaru u kome je bio izboden mlađi čovjek, detaljno razotkriva događaj koji je šokirao beogradski saobraćaj. Snimak je objavljen na našoj stranici u nastavku teksta.
Dnevni list Danas
No image preview

Uhapšen mladić zbog eksplozije u Kosovskoj, policija radi...

- Policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila F.V. (26) zbog sumnje da je doneo eksploziv jednom i dalje neidentifikovanom licu koje je nađeno mrtvo posle eksplozije u sredu, 1.

Policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila F.V. (26) zbog sumnje da je doneo eksploziv jednom i dalje neidentifikovanom licu koje je nađeno mrtvo posle eksplozije u sredu, 1. oktobra, u stanu na trećem spratu zgrade u centralnoj Kosovskoj ulici.

F.V. se na teret stavlja krivično delo „nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija“, a određeno mu je zadržavanje do 48 sati, objavilo je Više javno tužilaštvo.

Policija i dalje radi na utvrđivanju identiteta poginule osobe.

On 1. 10. 2025. at 10:45, radisa said:

Posle WWII postojale su dve vrste kapitalizma, uslovno receno Evropski i USA...

Evropski je bio mnoogo bolji i po radnike i a mogao bi reci da je bio na neki nacin bolji i za poslodavce, iako je margina bila manja....

Posle 90ih sa pobedom u hlednom ratu, pobedio je i amercki kapitalizam, sa parolom daj sve i daj odmah... Jbg...

pa da ali evropski tj Nemacka, je bio finansiran trulim dolarom, jel su hteli da pokazu alternativu Sovjetskom bloku, danas vise ne postoji tako jak protivnik, Evropa je u dubiozi ali je i dalje bogatiji deo sveta, veci deo je i dalje jad i beda.

On 1. 10. 2025. at 11:45, radisa said:

Posle WWII postojale su dve vrste kapitalizma, uslovno receno Evropski i USA...

Evropski je bio mnoogo bolji i po radnike i a mogao bi reci da je bio na neki nacin bolji i za poslodavce, iako je margina bila manja....

Posle 90ih sa pobedom u hlednom ratu, pobedio je i amercki kapitalizam, sa parolom daj sve i daj odmah... Jbg...

sve što treba znati o kapitalizmu na američki način, inflacija je u periodu od 8 godina bila 32%, a povećanje plate za radnike koje je obećao ovaj ceo se završilo otpuštanjem 17000 zaposlenih...

On 30. 9. 2025. at 17:51, pt 2.0 said:

izvini, ali JESTE ŠOKANTAN bezobrazluk da neko REKLAMIRA 4 SLOBODNA DANA MESEČNO

kao nešto pozitivno i primamljivo, nešto što bi privuklo čoveka da se tu zaposli.

Mislim da je slučaj da to ističu kao osnovni info u vezi pozicije i kao poređenje sa njihovim drugim lokacijama, jer na drugom mestu je plata manja a više slobodnih dana.

Na primer:

IMG_20241008_211418_582.jpg

Edited by eumeswil

• Popular Post

21 godina bez istine.

NOVA portal
No image preview

Porodice gardista ispred vojnog objekta "Karaš": "Mnogi s...

Ispred vojnog objekta "Karaš" na Topčideru danas su članovi porodica obeležiti 21. godišnjicu pogibije gardista Vojske Srbije i Crne Gore Dragana Jakovljevića (21) i Dražena Milovanovića (21). Za N1 k

https://nova.rs/vesti/drustvo/porodice-gardista-ispred-vojnog-objekta-karas-mnogi-su-nam-obecavali-pomoc-ali-mi-samo-zelimo-istinu/

On 1. 10. 2025. at 11:24, Mel said:

E ja to dosavsi iz Srbije iskreno nisam kapirala, tek sad vidim koliko mi je mozak bio ispran ideologijom ranih 2000tih kod nas i nacinom na koji je privatizacija u najgrubljem pljackaskom obliku predstavljana kao legitimna i "tako je svuda u svetu"

Dugo mi je trebalo da provalim koliko nisam kapirala koja je to jedna fina pljacka bila pod geslom tako je svuda u svetu.

Ali doslovno jeste tako i u svetu. Neko pljačka Indijance, neko pljačka u ratovima, neko u državno sponzorisanim privatizacijama, a neko COVID relief fondove. To je sve primitivna akumulacija kapitala u praksi.

20 godina... umrece zlocinci od starosti dok se rasvetli.

3 hours ago, Shan Jan said:

20 godina... umrece zlocinci od starosti dok se rasvetli.

Misliš kad umre onaj zbog koga su verovatno ubijeni, pa jedno 20 godina kasnije?

Mali s poternice s Karaburme mi je presedeo dva razreda u kancelariji. Pojačani vaspitni rad, sve i svašta, i naravno da sam znala da je verovatno nepopravljivi delikvent....mada, jebena Karaburma, tu se treba izvući iz tog Antiromi okruženja. Sećam se i da sam mu pričala da se dozove sebi, usraće sebi život....ali ovo nisam očekivala. Danas šok, iskače mi njegova slika, teško ubistvo. Idi bre dete u pizdu lepu materinu. Što je najgore, on je imao dragosti u sebi. I veliku manipulativnost, ali od svih poremećaja ponašanja koje sam imala, jedino mi on nije bio odbojan, a moraš da pokažeš ljudsku stranu, i kad je neko antisocijalan.

Edited by Svemir Zeka

jbt pobiće nas sve ovaj Miša Bačulov