Ros Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) sta jede onaj sto vodi u elitnoj ligi kad ima 155 poena dnevno u proseku?postujem svacije znanje i umece, ali ono ne moze biti normalno. Edited May 18, 2012 by Ros
KennyDalglish Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Ko zna ? Ludare mozda :D Znas i sam koliko stvari treba da se poklopi da ubodes rezultat preko 130 pera, nakon ovog linka od veceras, ne bi me zacudilo da ima neki sistem, pa da igra sam protiv sebe
Ros Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Ko zna ? Ludare mozda :D Znas i sam koliko stvari treba da se poklopi da ubodes rezultat preko 130 pera, nakon ovog linka od veceras, ne bi me zacudilo da ima neki sistem, pa da igra sam protiv sebe ko zna. dva kompa ili cak mozda dva browsera pa istovremeno klikati na "zapocni igru"?poslao sam poruku/asocijaciju ludaristima:ima li neki web programer ovde da im spamuje bazu?
BOOGIEMAN Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 ubio si mi igricu :(naprotiv, postedeo sam te bespotrebne frustracije od (buducih) katastrofalnih poraza :)A obrisite onda link. Da bar ne stoji i ovde.i sta onda, svi klinci u Srbiji vec znaju za "ludaru", samo PPP-ovci da igraju fer ? To je sto je ... game over, ostaje nam da igramo prijateljske meceve sa ljudima kojim verujemo ...
nbg4ever Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 E jbga, ja do sada nisam cuo, a u kontaktu sam i sa klincima koji igraju. Pomislih da je nesto opskurno u pitanju
Frau Gabrijela Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 i sta onda, svi klinci u Srbiji vec znaju za "ludaru", samo PPP-ovci da igraju fer ? To je sto je ... game over, ostaje nam da igramo prijateljske meceve sa ljudima kojim verujemo ...ma da, najbolje da će neko da sedi i uči rešenja sa tog linka. mislim- neko normalan.zar je moguće da ljudi baš toliko ne znaju da se igraju?tragikomično.
Ros Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 ma da, najbolje da će neko da sedi i uči rešenja sa tog linka. mislim- neko normalan.zar je moguće da ljudi baš toliko ne znaju da se igraju?tragikomično.nije to link za ucenje, nego za koristenje u igri.
Malvo Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 malopre u asocijacijama: resenja kolona su boks, rakija i sijalica. konacno resenje, koje je protivnik pogodio, je kruska.
Frau Gabrijela Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 nije to link za ucenje, nego za koristenje u igri.ok, nisam se unosila.onda je manje debilno, ali svakako ubija i ovo malo draži u igri.
pp34 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 koliko smo se smejali na asocijaciji sad otvaramo kolonu D - d4 central park - ja odmah probam nju jork, nije. d3 seks i grad, d2 niksi, d1 koktel ja u medjuvremenu pokusavam njujork, long ajlend i nije... kolona C - c3 kings - probam sakramento, nije. c2 long ajlend - ja kucam nju jork, nije, d4 koni ajlend , d1 MOST pokusavam bruklin i pogadjam (bruklin kings??????!?!?!?!?!?) i konacno 'naravno' NJU JORK i onda vidim rsenje kolone D MENXETN sa sve X hahahahahahahaha :Hail:
Mr.Mxyzptlk Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 neka me neko prosvetli. kakve veze ima resenje jedne kolone - partizan sa konacnim - bicikl?
LeBron Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 neka me neko prosvetli. kakve veze ima resenje jedne kolone - partizan sa konacnim - bicikl?bila je neka marka bicikala partizan valjda...
Recommended Posts