Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Meni se čini da je FNC po organizaciji mnogo, mnogo ispred nivoa domaćih, Balkanskih boraca.

Ali će im to svakako pomoći da napreduju i dati motivaciju i sigurnost neku finansijsku.

• Replies 2.9k
  • Views 217k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jos jedan zajeban Chechen

• Heaviside
    Heaviside

Ne znam, jeste legenda sporta ali meni nije car. Većina boraca tog nivoa su inteligentni, to nije iznenađenje. Fala bogu, mma podcasta ima koliko hoćeš pa poslušaj neki sa GSP-om, Usmanom, Askrenom, A

Posted Images

Istina, ali ne može nijedna evropska nacija svojim borcima da izgura taj nivo i tu se ne može ništa uraditi, ali mogu da pojačaju roster kvalitetnim strancima što su i počeli da rade. Oni su nivo Oktogana i KSW organizaciono, a te dve organizacije imaju puno stranaca plus je KSW iz Poljske koja ima više boraca od Balkana. Šampion Oktagona u teškoj kategoriji je prešao u FNC recimo, to je taj Hatef koji će se u Minhenu boriti sa Vitasovićem.

• 4 weeks later...

Gejči tvrdi da je urasla dlaka u pitanju i da je sve ok, internet eksperti da je staph:

images?q=tbn:ANd9GcTLAq-FOCcc7EzI0wOiPST

photo_2026-01-12_14-13-00-copy.jpg

• 2 weeks later...

Btw, ko navija da sutra Pedi D Dedi večeras dobije po čkiPi? Me do.

22 hours ago, Mil@n said:

Btw, ko navija da sutra Pedi D Dedi večeras dobije po čkiPi? Me do.

Ti i ostatak sveta minus severna Engleska.

Nisam pametan... naravno da navijam za Džastina, ali lik je sam sebi liability. Onaj KO od Maxa, duvanje, bandoglavost + godine... yebeno. Na sve to ova navodno urasla dlaka - ako je zaista staph onda je pod mega terapijom antibiotika, a to je kažu katastrofa za performans.

Jedino u šta sam siguran je da će Dana uraditi sve što može da okači pojas o svoje Scouser čedo.

Ruza moja izgubila, mislim da je pokradena. Ceo mec je bio sranje. Al onakav rad karnevalskih nogu silve jos nisam videla...nesto kukovima, kolenima, umori me samo gledajuci... Lose, lose. Vec sam sebe zamislila kao tajsona da je zalepim sa nekim hook ili apercut i umirim.

Gaethje jos jednu rundu i izgubio bi. Gotov je bio a ono jos nisam videla koliko neko moze da izdrzi udaraca (od njega) i dalje skace gore ko leptiric. Pimblettu svaka cast, doduse govor mu je bio posle ko da smo na sahrani.

Edited by mustang

• 2 weeks later...

Ide jako zanimljiv FNC vikend prvi put van SFRJ - u Minhenu. Naravno, ogromna je tamo naša populacija pa su karte lagano rasprodate.

Card je odličan, ima dosta zanimljivih duela među kojima prednjači revanš Fabjana i Ilketa. Fabjan kao i u prvom rasipa tresh talk na sve strane, Ilke se vidi da nije taj lik ali jbg zna da mora da učestvuje po malo, više preko kurca, hteli ne hteli ipak se na taj način napravi neki hype pa verujem da je bukvalno svima taj meč najiščekivaniji.

Biće zanimljiva i borba za pojas između Vitasovića i Hatefa. Hatef je dobre batine dobio od Fabjana u prvoj rundi ali ga je dobio ipak na izdržljivost i snagu, dok je Vitasović ponizio bukvalno stošića. Biće dobar meč.

Kroata - Eskijev, kroata valjda u FNC ima 8-0, dva puta sam ga gledao i nisam bio nešto oduševljen, no ovo mi je prvi pravi test rekao bih protiv iskusnog Eskijeva koji do sada u karijeri ima 23-7.

Stošić se tuče protiv nekog Tompsona koji do sada ima 0-2 u FNC, verovatno je ideja tj sigurno da mu se vrati samopouzdanje, ako izgubi ovo mislim da će to biti jasan pokazatelj da je dosegao neke limite u svojoj karijeri...

Sve u svemu, plaćam PPV i odvajam ceo dan za ovo da se lagano sve isprati :)

43 minutes ago, Mil@n said:

Card je odličan, ima dosta zanimljivih duela među kojima prednjači revanš Fabjana i Ilketa. Fabjan kao i u prvom rasipa tresh talk na sve strane, Ilke se vidi da nije taj lik ali jbg zna da mora da učestvuje po malo, više preko kurca, hteli ne hteli ipak se na taj način napravi neki hype pa verujem da je bukvalno svima taj meč najiščekivaniji.

Najtačnije ikad.

BRAVO BRE

Ilke dao Fabjanu 24 sekunde

Edited by Milošica

A Fabjan se je pre meča kurčio kako če Ilić da završi na podu. covid19

Rođak Usman arm triangle otpozadi, očistio PFL, al' kažu da ima ugovor do 27e. Nešto se očigledno promenilo kod njega, mnogo je namršten i nervozan u svakom intervjuu poslednjih 6+ meseci.

2 hours ago, Cash said:

A Fabjan se je pre meča kurčio kako če Ilić da završi na podu. covid19

Ne da se kurčio nego je preterao puta 1000, ja verujem da je to njegova taktika da ovom nabaci toliki pritisak i da ga na taj način slomi.

U suštini je bezobrazan u mnogo navrata, nekorektan u tim izjavama, naporan, preglasan... Na konferencijama i slično.

Ukratko, ne da sam bio srećan kada ga je ovaj nokautirao, bukvalno sam skočio i tapšao. Ništa slađe no kada se buly postavi na svoje mesto.

Nije mi ni Joker ne znam koliko omiljen, lik je skinuo ženu treneru koji ga odveo u Švajcarsku i pomagao mu, baš je tu ispao dno dna, plus bata kan kan pesma na ulasku, a ovamo se predstavlja za neki intelekt ali ajde, barem je fair play to niko ne može da mu ospori.

• 2 weeks later...

delija zelen, medić ozbiljan car