May 22May 22 Erslanu ipak nisu produžili ugovor u UFC iako je pobedio poslednji meč, vraća se 99% u FNC.
May 30May 30 Stole odličan k.o. Ilić - Barbir top borba, Đani očekivano u parteru u velikoj prednosti. Vasi klaunu je vrijeme da prestane više ulazit u oktagon. Samo još fali Kristijan da ga prebije. Edited May 30May 30 by Spike
May 30May 30 Preko yettela VoYo 500 kinti mesečno, najjeftinije da se ovo sve gleda na miru a sve sam odgledao...Uh, par minuta Ilić Barbir ali opaka 3 minuta, vidi se da se ne podnose, baš srčana borba sa malo racia unutra. Imao je Ilić svoje šanse ali Barbir na zemlji radi ne 2 ne 3 već 5 puta bolje, jako brzo se izvlači iz nezgodnih pozicija i čak i kad je Ilke bio gore, kao da je Barbir u ofanzivi, noge mu jako brzo rade, odmah hvala poluge, i generalno odlično se bori na zemlji.Udarac koji je rešio meč verovatno je skoro pa isti nokaut Fabjan Ilić, obojica kreću u levi kroše ali Barbir brži bukvalno za microsecund... Ilić pada uzdrman i nije se povratio od toga iako je Barbir pao kada se okliznuo. Drugar kuka kako je Ilić naseo kao debil na armbar ali aj kapiram da je bio već uzdrman + se borio da se oslobodi nogu, i da mu je mnogo bilo da misli o eventualnom armbaru.Stošić je bio za divno čudo odličan, na momente prepasivan, čim dobije 1, 2 udarca izgleda da se jako bolji nokauta posle se opustio i zalepio odličan nokaut, ljudi, 140kg to je planina. Trebao je više možda da radi, da ulazi u klinč i da ga troši, msm da ovaj nema kardio za 1 rundu.Žao mi Truščeka, ali razlika u godinama pa i u skilu je očigledna.Žao mi je i što je Bojković pobedio jer je najgluplji čovek na svetu i ogavan lik generalno... Navijao sam protiv njega srčano i jako...Ne znam kako je izgubio Spahović, bio sam na telefonu, ali dobro je krenuo i rekao bih dobijao u početku. Zanimao me Honda, klasičan, klasičan Dagestanac nije sišao sa ovog lika tri runde, msm da mu u Rvanju nema ravnog već sada skoro u svim divizijama, ako ih i ima boljih, mogu se nabrojati na prste jedne ruke, inače, dobroćudan, jednostavan, neiskvaren lik, priča Srpski kao car za godinu dana, nadam se da ga onaj Bojković neće udebilisati pošto su nerazdvojni.Vaso, ne znam ni šta bih rekao, u poslednjih par borbi pada kao mrtav na neke udarce u telo, to samo kod njega viđam. Davaće mu Forgi borbe dok ne umre.Zanimljiva je bila prva borba Pisarić Silva, Pisarić izrazito dominantan svo vreme pošto je viši od lika 20cm a onda jednom na zemlju, giljotinica omalenog Brazilca i ćao. Edited May 30May 30 by Mil@n
May 31May 31 mislio sam da će Đanija da pojede pritisak, kad ono dečko ispade momčina. verovatno je pomoglo i to što je revanš u Zagrebu očigledno bio dogovoren u startu.stoletu svaka čast šro i dalje ima vatre da se bori i ljudima prikazuje poštene borbe. rakić je u borbi dvojice rangiranih ufc boraca odustao posle mnogo manje dramatičnog knock down-a od onog u kome se stošić našao u prvoj rundi. hardi je debeo, ali ima kardio i dovoljno je kvalitetan da pruža dobre borbe na ovom nivou. realno, te dve borbe su jedine bile dostojne događaja koji puni arenu, ostalo ili mnjah ili sramotno kao Vaso. e, u stvari, kalvakanti i poljak(?) su pružili takođe dostojnu borbu.@Mil@n gledao sam ja celu Spahovićevu borbu. samo je riknuo posle prve runde i nije više bilo energije za ekspolozije, stajao je statično na poludistanci i bugarin je iskoristio svoju dužinu i bolju boksersku tehniku da ga prebije. previše je Tomo našprican što mu daje bolesnu eksplozivnost, ali mu uzima izdržljivost. Edited May 31May 31 by Heaviside
May 31May 31 Da, sad sam odgledao ponovo Tomu, od poslednje trećine 2 runde do kraja ovaj ga je iznabadao dobro, a i Toma kaže da mu je ovaj uništio list sa calf kick-ovima i da nije mogao više ništa što se i vidi jer je menjao gard tj prednju nogu nekoliko puta.Ja sam prognozirao pobedu Barbira, odgledao sam sve njegove borbe, kompletniji je i školovaniji borac + je mlađi i u naponu snaga što se za Ilketa ne može baš reći. Odgledao sam i brda najavnih intervju-ova, bilo mi je jasno da je Ilić taj koji je pod pritiskom jer bukvalno on Đanija proziva non stop i to najmanje za stvari koje imaju veze sa borenjem, na ovom se nije videlo da ga to najmanje pogađa. Ilić je napravio sebi atmosferu kao što je Fabjan sebi pred njihov poslednji meč. Tolikim kenjanjem samo je na sebe stavio pritisak pred svojim navijačima. Doduše Ilića nije koštao pritisak kao Fabjana koji se zaleteo kao papak već prosto je izgubio na suv skil.Stošić je tu negde najnormalniji lik, trenira, ne eksponira se previše po soc mrežama, profesionalan je i drago mi je što mu se vraća pobedama iako su protivnici, aj da kažemo zanimljivi, pre ovog onaj Tompson sa 45 godina sada ovaj lik koji očigledno dosta eksperimentiše oko bavljenja MMA, tako da kažem. Inače, Stošićev nokaut iskače svuda, x, reddit, i svi slave što je Hardy nokautiran jer je kao nekad velika zvezda NFL imao veliki slučaj porodičnog nasilja kada je umlatio devojku posle čega je dobio priliku u UFC a da za svo to vrme nije pokazao neko kajanje u izjavama i sl već se bahatio, bio drzak i sl i tu je navukao mržnju praktično svih.Edit: A da, Vaso u fazonu hvala Forgiju na svemu tretirali su me kao kralja ali prepuštam mesto nekom drugom, nije više moj nivo. Realno je izašao kao prase, pametno je da se povuče i radi te promo mečeve i tako uzima pare kojih mu i ovako ne manjka. Edited May 31May 31 by Mil@n
June 5Jun 5 Stvarno ne želim da budem fan Šona Striklenda, ali...https://www.instagram.com/reel/DYVU3IGtYK8https://www.instagram.com/p/DZI4iXaDpXv
June 14Jun 14 Baš mi žao Miloša... Ljudina velika, možda ga je preveliki hype oko meča stigao.Čekam UFC mrtvi, gleda mi se Topurija jako, al sranje mora da krene u 4 i treba sačekati 7i meč a već mi se kunta...
June 14Jun 14 Hehe kakav zajeb ladno sam zaboravio da je ovaj u nedelju, inače je svaki UFC bio subotom.Pa ništa, laku noć svima...