Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Deo:

• Replies 2.9k
  • Views 217.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jos jedan zajeban Chechen

• Heaviside
    Heaviside

Ne znam, jeste legenda sporta ali meni nije car. Većina boraca tog nivoa su inteligentni, to nije iznenađenje. Fala bogu, mma podcasta ima koliko hoćeš pa poslušaj neki sa GSP-om, Usmanom, Askrenom, A

Posted Images

Ludnica sinoć na drugoj borbi Ante Delije u UFC.

Borio se protiv 6 izazivača Walda Cortes Acoste. Delija krenuo odlično merio distancu i u par razmena iz blizine iz svih izašao kao pobednik.

Posle meča Aspinala (inače njegovog odličnog prijatelja sa kojim trenira stalno) je izjavio kako on u 33 borbe nikada nikome nije zabio prst u oko. Karma je kurva i to mu se upravo desilo sinoć. Acosti je gurnuo prst u desno oko, ovaj je čak pokazivao rukama u fazonu time out ali Delija je navalio i sudija je posle nekoliko udaraca označio kraj.

Onda se dešava nešto što se verovatno nikad nije desilo u UFC, sudije su POSLE proglašenog kraja meča pregledale snimak gde se ustanovilo da ga je ovaj stvarno ubo u oko. Acosta je želeo da se meč nastavi i nedugo potom Delija upućuje precizan levi direkt ali iz kontra udarca acosta desnom overheadom pogađa Deliju i baca ga na pod a potom i završava.

Delija pizdi na soc mrežama kako su pravila prekršena i da je nelegitimno izgubio.

Edit: posebna sramota za UFC što je ovo bio co main event dok su main event bila dva lika tipa 12i i 13i kontenderi iz tipa pero lake, tako nešto, borba je bila jako loša i kratka.

Edited by Mil@n

Ali jeste bio zabod u oko realno

Dzon Dzons celu karijeru radi te fore sa ispruzenim prstima, kao zbog hvatanja ruku protivnika a zapravo drzi distancu jer to pravi frku kod svakoga, jbg nije prijatno kad su prsti oko ociju

Zato ne moze biti najveci ikad iako ga je UFC maksimalno gurao i sve su mu tolerisali

Mene više čudi da niko do sada nije kaznio pockere, to je praktično neka vrsta long guard-a (posebno ono što radi JJ), a svaki stav ima svoje prednosti i mane, udaračke i rvačke. Ja sam neuki fan, pa razumem da bi trebalo da su aperkat i middle kick bar dve raspoložive kontre. Ok, teorije padaju u vodu kada je talenat poput JJ prekoputa, ali valjda Ganea bar neko može da reši?

Brat Uroš Medić kida, druga borba za redom nok aut u prvoj minuti, borio se protiv lika od 41 godine ali je imao 3 pobede za redom.

Edited by Mil@n

Salikov je legenda, ako se ne varam potiče iz iste škole kao Zabit. Samo mi nije jasno zašto nije bio aktivniji u velikim kikboksing promocijama.

Čekao sam do pola 7 da gledam Madalenu i Islama po prvi put evo kreće evilsmile

Inače, odličan main card 2 sjajna nok aut-a, Ševčenko je uništila Ženg, totalna dominacija na svim poljima, Kineskinja nije mogla ništa, manja, kraća, slabija.

Klasična Dagestanska Smaračina, Skoro 20 minuta na podu u gremplingu, Maladena se fenomenalno branio, preslikan meč Čimaev Duplesis uz malo više stand up-a.

Sad sam ostao zbog Dagestanca do 7 ujutru i nikad više...

islam rutinski

Madalena, Typo

Islam goat!

Volk je jos veci u mojim ocima kad pogledam ovu borbu, koliko je bio dobar u onom prvom mecu.

Bilo fajta i sa strane

Dilon primio vise udaraca od Madalene lol

Čekaj, rekli su mi da je Craig Jones rešio rvanje? laugh

Sve je tu, strajking, obaranja, kontrola i užas protivnika kad shvate bespomoćnost. Jedino što je je JDM radio bolje od ostalih je odbrana od sub-ova.

170 je gotov.

Dariush da se povuče što pre, niko mu neće zameriti.

Carlos Prates u dosadašnjoj UFC karijeri ne ume ništa osim KO, kako dosadan borac. happy