November 2, 2025Nov 2 Ludnica sinoć na drugoj borbi Ante Delije u UFC.Borio se protiv 6 izazivača Walda Cortes Acoste. Delija krenuo odlično merio distancu i u par razmena iz blizine iz svih izašao kao pobednik. Posle meča Aspinala (inače njegovog odličnog prijatelja sa kojim trenira stalno) je izjavio kako on u 33 borbe nikada nikome nije zabio prst u oko. Karma je kurva i to mu se upravo desilo sinoć. Acosti je gurnuo prst u desno oko, ovaj je čak pokazivao rukama u fazonu time out ali Delija je navalio i sudija je posle nekoliko udaraca označio kraj.Onda se dešava nešto što se verovatno nikad nije desilo u UFC, sudije su POSLE proglašenog kraja meča pregledale snimak gde se ustanovilo da ga je ovaj stvarno ubo u oko. Acosta je želeo da se meč nastavi i nedugo potom Delija upućuje precizan levi direkt ali iz kontra udarca acosta desnom overheadom pogađa Deliju i baca ga na pod a potom i završava.Delija pizdi na soc mrežama kako su pravila prekršena i da je nelegitimno izgubio.Edit: posebna sramota za UFC što je ovo bio co main event dok su main event bila dva lika tipa 12i i 13i kontenderi iz tipa pero lake, tako nešto, borba je bila jako loša i kratka. Edited November 2, 2025Nov 2 by Mil@n
November 2, 2025Nov 2 Ali jeste bio zabod u oko realnoDzon Dzons celu karijeru radi te fore sa ispruzenim prstima, kao zbog hvatanja ruku protivnika a zapravo drzi distancu jer to pravi frku kod svakoga, jbg nije prijatno kad su prsti oko ociju Zato ne moze biti najveci ikad iako ga je UFC maksimalno gurao i sve su mu tolerisali
November 8, 2025Nov 8 Mene više čudi da niko do sada nije kaznio pockere, to je praktično neka vrsta long guard-a (posebno ono što radi JJ), a svaki stav ima svoje prednosti i mane, udaračke i rvačke. Ja sam neuki fan, pa razumem da bi trebalo da su aperkat i middle kick bar dve raspoložive kontre. Ok, teorije padaju u vodu kada je talenat poput JJ prekoputa, ali valjda Ganea bar neko može da reši?
November 9, 2025Nov 9 Brat Uroš Medić kida, druga borba za redom nok aut u prvoj minuti, borio se protiv lika od 41 godine ali je imao 3 pobede za redom. Edited November 9, 2025Nov 9 by Mil@n
November 9, 2025Nov 9 Salikov je legenda, ako se ne varam potiče iz iste škole kao Zabit. Samo mi nije jasno zašto nije bio aktivniji u velikim kikboksing promocijama.
November 16, 2025Nov 16 Čekao sam do pola 7 da gledam Madalenu i Islama po prvi put evo kreće Inače, odličan main card 2 sjajna nok aut-a, Ševčenko je uništila Ženg, totalna dominacija na svim poljima, Kineskinja nije mogla ništa, manja, kraća, slabija.
November 16, 2025Nov 16 Klasična Dagestanska Smaračina, Skoro 20 minuta na podu u gremplingu, Maladena se fenomenalno branio, preslikan meč Čimaev Duplesis uz malo više stand up-a.Sad sam ostao zbog Dagestanca do 7 ujutru i nikad više...
November 16, 2025Nov 16 Islam goat! Volk je jos veci u mojim ocima kad pogledam ovu borbu, koliko je bio dobar u onom prvom mecu.
November 16, 2025Nov 16 Čekaj, rekli su mi da je Craig Jones rešio rvanje? Sve je tu, strajking, obaranja, kontrola i užas protivnika kad shvate bespomoćnost. Jedino što je je JDM radio bolje od ostalih je odbrana od sub-ova.170 je gotov.Dariush da se povuče što pre, niko mu neće zameriti.Carlos Prates u dosadašnjoj UFC karijeri ne ume ništa osim KO, kako dosadan borac.