October 25, 2025Oct 25 pokušaj oslepljivanja. po jedan prst za svako oko. čudi me da se ne žali na levo oko.
October 25, 2025Oct 25 Jbt prvo mu je nabo prst u oko bukvalno a potom ga dodatno gurnuo unutra. Non stop sam se pitao jel realno da ga je baš toliko nabo, kada sam video ovaj poslednji snimak rekao bih da jeste, izgleda odvratno i očigledno namerno. A Aspinal kapiram možda i može da nastavi ali neće da rizikuje sa jednim mutnim okom, što je i normalno, jel.
October 25, 2025Oct 25 Gan mentolImao je borbu tačno tamo gde mu odgovara i uradi ovo. Disksutabilan no contest, ne bih rekao da je bilo skroz slučajno.
October 26, 2025Oct 26 Jbt stvarno bedno izgleda poza Rakića na zemlji, samo što nije rekao molim te nemoj me tući više...
October 27, 2025Oct 27 Au kakav smrad jeboteMeni bas bio gotivan otkako se pojavio, cak sam bio ubedjen da je uzeo lovu od Dzonsa da pusti mec (i dalje sam jer je bio kilav i pasivan a jak je kao bizon) ali sad posle ovoga mu zelim dugu suspenziju ako je moguce, bas dzukacki
October 27, 2025Oct 27 Što je najgore javnost većinski napušava Aspinala da je sisa što nije nastavio hehe
October 27, 2025Oct 27 pa tu priču u blažoj formi je pustio Dana odmah posle meča, hajpa radi naravno