Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ne verujem da je od davljenja već je bila out, kad je ova krenula da je davi ova je pružila ravno 0 otpora, davila je možda par sekundi odmah je sudija prekinuo.

• Replies 2.9k
  • Views 217k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jos jedan zajeban Chechen

• Heaviside
    Heaviside

Ne znam, jeste legenda sporta ali meni nije car. Većina boraca tog nivoa su inteligentni, to nije iznenađenje. Fala bogu, mma podcasta ima koliko hoćeš pa poslušaj neki sa GSP-om, Usmanom, Askrenom, A

Posted Images

Verovatno, svakako je nesto nevidjeno do sad, krenula je da davi valjda bukvalno sekund posle udarca pa se ljudi sprdaju da li je nokaut ili davljenje

Adesanya propo jbg, bio je covek sila dugo ali manje vise gotov, sad vec 4 poraza u nizu

• 2 weeks later...

Jirži isuse

3 hours ago, zorglub said:

Jirži isuse

Opustio se papak jer je ovaj šepao na jednoj nozi, i jedan kroše ga je poslao u svemir...

Inače, baš fino veče u UFC:

Swanson - Landwehr, mastercalss Swansona, unakazio ga je u svojoj poslednjoj borbi u karijeri, reklo bi se, savršen kraj karijere...

Reyes - Walker, smaračina

Blaydes - Hawkit, apsolutna ludnica od meča koji morate odgledati. Hawkit je lud kao struja, pola borbe nabija ovom srednji prst u facu. Udaraca milion i to čistih, ali niko ne pada, gardova nema, Hawkit lakši ali dosta brži i efikasniji, dve stoke ukratko, zabava kao takva.

Murzakanov - Costa, odličan meč, odličan je Murzakanov u stand up-u (do sada 16-0) ali Costa šamara nogama kao nenormalan. Dobra fajt, dve runde po jedna za svakoga rekao bih, ali u trećoj Costa ga je rašarafio samo tako.

Edit: juče bio i FNC, odgledao sam samo meč za titulu Neduh vs Batinić jer mi je iskočio uveče na youtube. Baš dobar, odličan meč. Preporuka za pogledati.

I još nešto jako bitno: DOBIO DŽAKA! laugh

Edited by Mil@n

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Izgubi Khamzat.A delovao je na merenju poluziv.Sad u 205 da ga Pereira rastavi ko seljak zadnji trap od Ferdze.

Van prebio Tairu, na kraju kao da je udarao krušku, odbrane bez.

Drago mi je zbog Jim Millera, legenda.

5 hours ago, askeladden said:

Izgubi Khamzat.A delovao je na merenju poluziv.Sad u 205 da ga Pereira rastavi ko seljak zadnji trap od Ferdze.

Ne verujem da će se Pereira vraćati u 205 ako dobije Gana.

Svaka čast Striklendu na odbrani rušenja, a i Čimaevu na borbi i na ponašanju nakon borbe. Kazmat mora da pređe u polutešku, ovo je već besmisleno, preko 20 kila skida čovek. Em se uništava em ne može da se bori više od jednom godišnje zbog toga. Sličan problem ima Rakić (skinuo 17kg za poslednju borbu) koji je odlučio da pređe u tešku.

Edited by Heaviside

Sta znam,buduci da u UFC nema nekog reda i poretka vec samo money fight,a Pereiri koliko sam gledao dokumentarce skidanje na 205 nije bilo neka velika borba,sve je moguce.

Da, u pravu si, zaboravio sam da je on skidao i na 185.

Verujem da je Kamzat bio na 70, 80% usled skidanja kila ali ipak...

Duplesis da gleda kako se brani od rušenja Striklend. Imao sam utisak da se Kamzat 3 puta više umara dok je Striklend bio spreman bukvalno na sve i kroz poluironičan, lagan izraz lica poručivao samo napred ne možeš mi ništa. Lagano je rukama branio poluge, i postavljao telo u savršen balans, prvi put ga je srušio uspešno i držao dole (i samo to, držao dole) ali je sledeća 2, 3 puta bio neuspešan i mislim da više nije ni imao kardio za duge grepling sesije.

Striklendov stand up sjajan, Kamzat ga je pritiskao ali ga je Striklend direktima probušio kroz dabldek X puta, povremeno kikovima gurao unazad, opet sve sa nekim šeretskim izrazom na licu, kao da on ima 15-0 a ne Kamzat. Striklend uhvatio distancu mnogo boljei samo je konstantno stvarao prednost.

Mnogo mi je drago da je Kamzat izgubio, prosto, smarač od borca, da su mu rušenja uspevala stalno gledali bi Čimaev Duplesis 2 koja je bila najgora borba koju sam ikad gledao tj najdosadnija, ovako, mnogo mnogo zabavnije, za nas casual fanove sporta.

Od Striklenda nisam gledao mnogo borbi, znam da se ponaša kao sirovina i da odaje utisak idiota redneka ali ovu borbu je odradio savršeno, max respect za njega.

1 hour ago, Mil@n said:

Od Striklenda nisam gledao mnogo borbi, znam da se ponaša kao sirovina i da odaje utisak idiota redneka ali ovu borbu je odradio savršeno, max respect za njega.

Način na koji se bori je kontrateza njegovom on-camera karakteru. Već sam rekao, iako je izrazito nepopularan, meni se njegov stil veoma sviđa - jab i teep, pariranje, kontrola distance i navlačenje na zadnji direkt. Upadljiva svedenost i čuvanje energije, što kežuelsi ne opraštaju, prozivaju ga odavno za "dosadnog" borca. Možda je baš zato lik koga vidimo van kaveza toliko raspojasan, u stvari mu sasvim sigurno lajavost i spremnost da se valja u blatu Daninog cirkusa spasava karijeru.

Ne znam da li je postojao ekonomičniji borac od njega da je došao tog nivoa. Numem da uđem dublje u tehničku analizi od zorgluba, mogu samo da kažem da se meni to, ovako čisto estetski, izuzetno sviđa. Efekasni minimalizam, Saša Vezenkov MMA sveta :D

Kao i Al Iaquinta je skupio noge u bokserski stav i drzao se jab,koji u tako malim rukavicama prolazi kao kroz puter jer je Khamzat morao da pridje blize za obaranje.Uspeo je Khamzat jednom da padleti pod desni krose,savrsen tajming,ali je bio unisten skidanjem kilaze.Nije ni nesto previse pokusavao da sabije Stricklanda uz zicu.Mislim da Khamzat nije nivo Dagestanaca,nema tog Judo elementa i Abdulmanapovog ground and pound,mada bez snage rvanje je muka.Gledam sad Ulberg,moze Khamzat tu da pobedi.

Edited by askeladden