Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

ovo je najtezi protivnik Khabibu .U drugoj rundi kod obaranja je lako mogao da prodje kao Khamzat protiv Burnsa,da se valja po podu da ga je pogodio RDA levom.Khabib je mislim daleko kvalitetniji u resavanju garda ali i on je morao da odustane neki put .

• Replies 2.9k
  • Views 217.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jos jedan zajeban Chechen

• Heaviside
    Heaviside

Ne znam, jeste legenda sporta ali meni nije car. Većina boraca tog nivoa su inteligentni, to nije iznenađenje. Fala bogu, mma podcasta ima koliko hoćeš pa poslušaj neki sa GSP-om, Usmanom, Askrenom, A

Posted Images

Uglavnom, reći da je Habib "imao sreće s protivnicima" mi nema smisla nimalo, postoji razlog zašto su s tolikim oprezom od obaranja ulazili u mečeve protiv njega.

RDA je bio nekakva rutina, lik koji je prošao sa najmanje nanete štete je Tibau, kome samo što se nije otvorilo treće oko koliko je juiced up bio.

lik nema poraz a borio sa svim najboljim borcima iz svoje kategorije i ere. LW GOAT.

sad da izvlačimo najbolje LW svih vremena i nagađamo da li bi neko mogao da ga dobije nema mnogo smisla, a i tako ne možeš da nađeš nikoga ko bi favorit protiv Habiba

Edited by Heaviside

• 2 weeks later...

Legnem da spavam i vidim da ima dirty boxing na yt stream, Janičićeva druga borba i čekao sam dva sata da bi umlatio nekog lika za 59 sekundi 😁

Zajeban je Janičić trenutno, baš. Mada ovaj ne deluje kao adekvatan protivnik.

Zalepio mu desni direkt iako mu je Levi plus koji hook specijalnost.

Dajte neki stream ako neko ima za FNC 24.

Ante Delija podelio dobar nokaut u prvoj rundi UFC meča.

FNC 24

Na kraju sam platio 10 evrića da odgledam na miru bez seckanja strimova i da znate da se isplati, lepo radi strim, dobra slika, bez seckanja i prekida.

Vitasović - Stošić - Ne znam jel Vitasović toliko dobar ali Stošić je bio skoro pa komičan koliko je bio inferioran mada je i Vitasović odradio takitčki perfektan meč. Visok je, nenormalno jak i ima odličan reach, pritiskao ga je stalno, delio po 60, 70 udaraca po rundi što je za svakoga a pogotovu teškaša previše. Stošić je debeo, spor, ne može/nije pokušavao da eskivira već kao kontrirao nekim serijama iznenadnim 1-2 gde je sve živo mašio. Držao je gard Stošić dok ga je ovaj gruvao i gruvao, strašno, nije mu mogao ništa. Sve u svemu, Vitasović ga je uništio. Vitasovićev kardio rekao bih duplo bolji sa obzirom da se duplo više trošio udarcima i napadima, inače super lik, korektna izjava na kraju, dok su Stošića kao jedva nagovorili da ne ode u penziju tj ostavi rukavice u ringu.

Ilić - Žgela - Fantastičan nokaut Ilića iz defanzive posle dobrog napada žgelda zanimljivom kombinacijom levi kick, levi pa desni kroše i to u prvoj minuti bukvalno.

Francisco Barrio - Vaso Bakočević u dirty boxingu - Vaso je stvarno dileja, folira se, provocira ceo meč, dok ga ovaj puni doduše konstantno u klinču, i na kraju ga je Barrio dobio dok je Vasa naravno najavljivao i obećavao koješta, od čega se baš ništa nije desilo... Clown. Dosadna i nikakva borba.

Sicaja - Polytilo meč za pojas, Polytilo ga je uništio, izuzetno agresivan i precizan dok nije iz čista mira dobio leteće koleno u glavu i kako kaže voditelj jedan od najboljih nokauta u FNC istoriji , izgledalo je stvarno brutalno, direktno koleno u bradu.

Spahović - Kudresovas, prvi put sam gledao Spahovića bio je dosta dobar, kupio poene ali i imao izuzetno brzo napade (za kilažu) i lepe kombinacije i jedna od njih je rezultovala fantastičnim nokautom Spahovića levi kroše desni direkt kojim je uspavao Kudresovasa kome je dugo trebalo da dođe sebi...

Ovo pre nisam odgledao...

Komarov zlato u G-R do 87kg na svetskom u Zagrebu:

https://uww.org/event/senior-world-championships/results

Jedina medalja za SRB.

UWW (nikada se neću navići) jako dobro hendluje medije, sajt odličan, YT nalog odličan.

Edited by zorglub

Večeras se Đani Barbir (meni to ime presmešno, kao neki Ciga sitni lopov iz kraja, no pun intended!) boru u Dejna Vajt Kontender Siries ali pošto moram da spavam nema šanse da dočekam a baš mi se gleda, našao sam i ok stream...

Zanimljivo je da nekako sve borce iz regije doživljavam tako da za sve navijam... Čovek bi pomislio da su fajteri ti gde će naš primitivizam Balkanski najviše da ispliva, ali oni momci svi cool i međusobno se 'štuju. Što bi rekao Tim Hardaway - I Like That.

Edit: u stvari jedem govna, već vidim da ću čekati.

Edited by Mil@n

Ništa, čekao sam 2 sata da bi Đani bio patosiran u minut i po, zajeban desni direkt popio i klonuo.

Žao mi ga jbg.

Edit: koliko zajeban sport. Spremaš se mesecima za ovo, prilika života, možda i jedina, jedan sekund nepažnje, i kraj svemu. To mu i daje na težini i zanimljivosti za gledanje, ta tenzija i napetost, svake sekunde si na ivici "života i smrti".

Edited by Mil@n

e jbg

e jbg D

Rejes od realno pobede protiv Dzonsa do totalno raspada, mada je bio vezao par pobeda kao. Bas se amaterski namestio za nokaut Ulbergu

šta uradi prohaska 🫡