Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.9k
  • Views 217k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jos jedan zajeban Chechen

• Heaviside
    Heaviside

Ne znam, jeste legenda sporta ali meni nije car. Većina boraca tog nivoa su inteligentni, to nije iznenađenje. Fala bogu, mma podcasta ima koliko hoćeš pa poslušaj neki sa GSP-om, Usmanom, Askrenom, A

Posted Images

57 minutes ago, mire said:

baß mi drago što je istamburao napuvanka

Pa napuvanko je imao pravo i malo da se puva sa obzirom da je naređao 3 legende nok autima Volka, Holoveja i Oliveiru a opet, ne mislim da se nešto kurčio previše...

Ne kapiram šta se desilo na kraju druge runde, Topurija ga je uništio udarcima u telo ovaj je bio praktično gotovo. Treća runda počinje totalnom pasivnošću Topurije koji nije jedan udarac dao u prvih minut, minut i po.

Takođe, malo se vidi i šta može biti problem pri prelascima u jaču kategoriju, Džastinovi udarci su prosto razorniji i jači, zato je ovaj ovoliko obogaljen...

Čudna partija Topurije, duga pauza je ostavila traga, nije se tukao više od godinu dana.

2 hours ago, Mil@n said:

Pa napuvanko je imao pravo i malo da se puva sa obzirom da je naređao 3 legende nok autima Volka, Holoveja i Oliveiru a opet, ne mislim da se nešto kurčio previše...

Ne kapiram šta se desilo na kraju druge runde, Topurija ga je uništio udarcima u telo ovaj je bio praktično gotovo. Treća runda počinje totalnom pasivnošću Topurije koji nije jedan udarac dao u prvih minut, minut i po.

Takođe, malo se vidi i šta može biti problem pri prelascima u jaču kategoriju, Džastinovi udarci su prosto razorniji i jači, zato je ovaj ovoliko obogaljen...

Čudna partija Topurije, duga pauza je ostavila traga, nije se tukao više od godinu dana.

Sto kaze Mike Tyson, poznati filozof i humanista:

"Everybody has a plan until they get punched in the face."

Odavno nesto odvratnije nisam gledao, moracu da se okupam samo da sperem sramotu sto sam pogledao ceo ovaj propagandni pamfler. Uz svet, trampov nakoksani sin cima DCa da mu da dojavu za kladjenje, neverovatne stvari.

24 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Odavno nesto odvratnije nisam gledao, moracu da se okupam samo da sperem sramotu sto sam pogledao ceo ovaj propagandni pamfler. Uz svet, trampov nakoksani sin cima DCa da mu da dojavu za kladjenje, neverovatne stvari.

Da jebeni pakao od zastava i uniformi i ratnika i veterana i invalida i koječega, užas. Uostalom ime eventa freedom sve govori.

Btw mrtvi Hokit nastavio niz na 10-0 vs Lewis koji je tipa bio 20kg teži, Hokit /middle finger guy/ je mnoro brz za tešku kategoriju. Na kraju govora je rekao "Michelle Obama is a man we all know that" havarija kakav pacijent.

7 hours ago, Mil@n said:

Potrosio previse snage u parteru,digresija ako je to njegov maksimum u parteru,pa rodjace Islam bi te pridavio ,elem tu se potrosio,onda je dobio jedno koleno u pleksus i par dobrih u glavu i to je to.Previse lagan borac,sa ne tako dobrim parterom kakvim su ga predstavljali.

islam bi ga samleo

Jbg, sad je lako... iskreno sam mislio da će da ga nalupa Topuria, iako sam ostavljao neku minimalnu šansu Gejčiju. Možda je razvod, možda je previše žurovao noć pre (za ovo sam uvek govorio da je som), ko zna šta je. A možda mu Gejči jednostavno ne paše, iako je razbio Max-a koji je pobedio Gejčija.

Navijam da se humble-uje malo i za početak da prestane da proziva Islama jer bi ga ovaj u 170 uništio za vjeki vjekov.

2 hours ago, askeladden said:

Potrosio previse snage u parteru,digresija ako je to njegov maksimum u parteru,pa rodjace Islam bi te pridavio ,elem tu se potrosio,onda je dobio jedno koleno u pleksus i par dobrih u glavu i to je to.Previse lagan borac,sa ne tako dobrim parterom kakvim su ga predstavljali.

Pa da ali Topurija je ubedljivo dobio drugu rundu, samo što ga nije završio, kapiram da to saznanje utiče pozitivnu na psihu pa i pristup u narednoj rundi. Nema rezona za pad početkom treće, totalna pasiva.

34 minutes ago, Mil@n said:

Pa da ali Topurija je ubedljivo dobio drugu rundu, samo što ga nije završio, kapiram da to saznanje utiče pozitivnu na psihu pa i pristup u narednoj rundi. Nema rezona za pad početkom treće, totalna pasiva.

Dobio bitku izgubio rat.Ne znam koji po redu borac koji je naceo protivnika i onda krenuo da se mrljavi sa armbar ili jos gore giljotinom ,umori se ,ostane zarobljen u trenutku e da sam ovo ili ono i Gejci mu sabije jetru pod plecku kolenom,popije dobar krose i sta ti vise treba ?Ja da sam trener zabranio bi svakom ko se nije takmicio na ADCC nivou ili Svetsko Evropsko Pan Amerika i da pokusava submission.Jesi udarac,ostavi se giljotine leba ti.Khabib je odmornog nenacetog Geicija spakovao ko kilo kobasica i jos tvrdi da se bojao da mu ne polomi ruku pred roditeljima pa je presao na triangl,Topuria polumrtvog ne moze da zavrsi.

3 minutes ago, askeladden said:

Dobio bitku izgubio rat.Ne znam koji po redu borac koji je naceo protivnika i onda krenuo da se mrljavi sa armbar ili jos gore giljotinom ,umori se ,ostane zarobljen u trenutku e da sam ovo ili ono i Gejci mu sabije jetru pod plecku kolenom,popije dobar krose i sta ti vise treba ?Ja da sam trener zabranio bi svakom ko se nije takmicio na ADCC nivou ili Svetsko Evropsko Pan Amerika i da pokusava submission.Jesi udarac,ostavi se giljotine leba ti.Khabib je odmornog nenacetog Geicija spakovao ko kilo kobasica i jos tvrdi da se bojao da mu ne polomi ruku pred roditeljima pa je presao na triangl,Topuria polumrtvog ne moze da zavrsi.

Jel misliš na ono koleno na kraju runde ispostavilo se i meča? Ako mu tu nije slomio neko rebro živ nisam...

czw5y1zvih7h1.jpeg

Moguce da sam pomesao timeline da.

On 15. 6. 2026. at 21:37, Mil@n said:

Jel misliš na ono koleno na kraju runde ispostavilo se i meča? Ako mu tu nije slomio neko rebro živ nisam...

czw5y1zvih7h1.jpeg

Ne ne ,bilo je jedno prethodno prilicno nisko koleno u mosnje

.https://youtu.be/dcLcpX1x4v4?is=nO1pw9ci9xRWHPlQ