November 16, 2025Nov 16 Najjača scena sa borbe je kada posle 2. runde trener priča Madaleni u fazonu rođen si za ovo, ajde sad, ovo je tvoje vreme a ovom se u očima vidi da ni sam ne misli da ima promil šanse da pobedi...Verovatno najsmešniji momenat večeri (nisam gledao prvu borbu) je kada je Leon Edwards uhvatio Pratesa u stajaćem položaju i pokušavao da ga udara u glavu ali zbog ugla i nezgodnog položaja udarci su bili jako blagi pa je Prates složio facu wtf man jel možeš jače.Našao sam
November 16, 2025Nov 16 5 hours ago, zorglub said:Čekaj, rekli su mi da je Craig Jones rešio rvanje? I meni rekli istu stvar :D Lik je Bog marketinga Al dobro, Volk se jeste iznenađujuće dobro pokazao u tom segmentu. Koliko je tu bilo do rada sa Jones-om je već teško reći.
November 16, 2025Nov 16 Najbolji komentar - CJ će jednostavno naći novog pokemona da konačno pobedi Dagestance
November 17, 2025Nov 17 23 hours ago, Heaviside said:I meni rekli istu stvar :DLik je Bog marketingaAl dobro, Volk se jeste iznenađujuće dobro pokazao u tom segmentu. Koliko je tu bilo do rada sa Jones-om je već teško reći.Volkan bratina je jak kao bizon a i ima deblji vrat od Islamove butine ,tako da tu davljenja nekog tesko da ima.
November 23, 2025Nov 23 Cortes Acosta (koji se nedavno tukao sa Delijom pre samo par vikenda) je uništio Gazieva čistim desnim direktom. Orolbai, iako niži i kraći i podređen veći deo meča opalio Hermanssona nekim desnim krošeom ni manje ni više u predelu uveta koje je jedino bilo otkriveno jer je u suštini dobro pokrio facu sa obe ruke ali je ovog taj udarac totalno grogirao, nekako, i bacio ga u knock out.Oezdemir brzo i lako odvalio po malo i ponizio Menifielda.Ian Machado Garry je odradio sve tri runde sa Belalom. Dobio ga je na distancu i kikove uglavnom, Belal je bio sav krvav od samog početka doduše. Više taktička no preterano zanimljiva borba ali daleko da je bilo dosadno. Belal probao nekoliko takedown-ova - svi neuspešni.Što je najjače tada sam morao da vozim burazerovu ćeru u McDonalds pa sam propustio borbu večeri, pa ću da vratim da pogledam, video sam sabmišn ali ne znam šta je prethodilo.
November 30, 2025Nov 30 Večeras se tabao Bojković na FNC 25 i moram priznati da u životu (mom kratkom mma fan životu) nisam gledao kukavičkiju, pičkastiju i bedniju borbu. Skackao je okolo i udarao u vazduh 95% vremena, Janičić ga je mentalno uništio, bukvalno se borio samo da ne dobije batine. Ne verujem šta sam video, taj nivo kukavičluka.Borba večeri je bila Brazilac Kavalkanti protiv Poljaka Kraške, bukvalno je Poljak bio na ivici poraza msm da niko u sali nije verovao da može da se vrati ali je nekako uspeo, Brazilcu je kardio nestao i Poljak ga je submisovao. Kita je iskusno u borbi eventa dobio Batura, čovek ima 45 godina i izgleda kao da ima 55. Svaka čast. Edited November 30, 2025Nov 30 by Mil@n
December 7, 2025Dec 7 6 hours ago, mire said:pade merabAu kakva borba, po sadržajnosti i kvalitetu jedna od najboljih ikada sigurno, sam vrh sporta.Yan je verovatno iznenadio ceo svet. Isparirao je Merabu na kardiju što je verovatno svako mislio da je nemoguće da se desi, taktički je fenomenalno odradio borbu, branio se od obaranja apsolutno savršeno a znamo koliko je Merab jak na tome (mislim da je u jednom momentu imao 20 odbrana od 22 pokušaja), i sam je sa druge strane imao par uspešnih obaranja.Uništio je Meraba nogama pogotovu u poslednjoj rundi, jednom ga je tako lepo sastavio mid kikom da se ovaj presavio i jauknuo.Intenzitet i pejs borbe na neverovatnom nivou svo vreme.Ne može mnogo bolje od ovog, kapiram.
December 9, 2025Dec 9 https://youtube.com/shorts/mSlziqmP1os?si=HACXlZuRWHsxYhDehttps://youtube.com/shorts/LLY51DbLqJk?si=pKAe-yoIZie9oqfg Edited December 9, 2025Dec 9 by askeladden
December 21, 2025Dec 21 Gledao sam event Vaso je komedija Pre ovog udarca dobio je još jedan gde se takođe prostro po podu kao mrtav. Ovaj je krenuo da broji, on je ležao, ležao ali se odjednom kao digao i sve ok. I koji sekund posle usledilo je ovo sa snimka.Solidan event, Janičić je odrao Cowboya koji mislim da je imao 7, 8kg manje u ringu na dan meča plus je Janičić stigao sa 3 meseca priprema na Tajlandu, utegnut kao PRAĆKA, dok ovaj... Recimo da izgleda kao da ne deli taj entuzijazam u ovom delu karijere.Miljan Zdravković protiv Josh Hilla definitivno borba večeri. Nisam toliko do sada gledao Zdravkovića ali ovo je bio odličan, zreo, disciplinovan i taktički odličan nastup protiv iskusnog Kanađanina. Dve žene su se pobile pošteno i na iznenađenje svih u hali pobedila je na bodove Sara Luzar Smajić iako je Petrovićeva bila veliki favorit kao ex UFC borkinja i dupli ares šampion.
December 21, 2025Dec 21 Popio je Vaso pre ovoga lepu seriju u telo pa u glavu i na kraju bio u nokdaunu posle jakog overhenda ili šta god da je bilo zadnjom rukom. Na snimku se sastaju posle tog nokdauna nakon što je sudio dao znak za to i poljak(?) ga udara ovim slabišnim prednjim direktom ali u isto mesto u koje je popio taj overhand od koga je bio u nokdaunu. Na snimku je pao od bola, nije klasičan nokdaun i slomljena mu je jagodična kost. Ovo je boks golim šakama i pošto smo navikli na rukavice onda ponekad izgleda da padaju prelako, ali u stvari pucaju kosti. Čovek je izuzetno loš borac, zapravo bivši mma borac niskog ranga koji je sada influnser koji se zbog popularnosti bije golim šakama na fnc događajima. Ali ovo je bilo u njegovoj zemlji i nije pao namerno, nego mu je slomljena jagodična kost. Solidan event za FNC kojim su ušli na crnogorsko tržište. Janičić potvrdio status regionalne zvezde i usput uzeo skalp velikom imenu na zalasku. Brazilac je realno došao da uzme lovu uz što manje primeljene štete. Izgubio je dosta mase i ovo uopšte nije njegova kategorija. Zdravković potvrdio da je ozbiljan borac i da može da se nada UFac ugovoru, Vila protiv gruzina(?) dobar meč, žene odlične, a bilo je još par OK mečeva.
December 21, 2025Dec 21 Nisam ja insinuirao da je pao namerno ali kapiram da nije morao ni 5 metara unazad da se baci, možda reflex tela, ne znam, više je izgledalo nekako čudno sve. Forgi je rekao na KZŠ posle meča jasno i glasno da će za Vasu uvek da se nađe neko mesto, meč i sl jer je čovek dosta popularizovao sport tralala.
December 21, 2025Dec 21 pisao sam to za ljude koji nisu gledali pošto na ovom snimku koji izlazi na mrežama izgleda kao namešten meč što se vidi i iz komentara, a u stvari mu lik bukvalno polomio glavu.FNC nije bog zna šta, ali nema nameštenih mečeva. Edited December 21, 2025Dec 21 by Heaviside