Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:

nije mu to prva mma borba, vec prva ufc borba. pico je prospekt o kome se pisalo kao o lebronu u srednjoj skoli ali jednostavno nije taj kvalitet.

To sam mislio...

• Replies 2.9k
  • Views 217.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jos jedan zajeban Chechen

• Heaviside
    Heaviside

Ne znam, jeste legenda sporta ali meni nije car. Većina boraca tog nivoa su inteligentni, to nije iznenađenje. Fala bogu, mma podcasta ima koliko hoćeš pa poslušaj neki sa GSP-om, Usmanom, Askrenom, A

Posted Images

Tek sad pogledao i borbu i topić. Ne znam šta da vam kažem, probajte sparing sa rvačem kome je ego u check-u, da vas ne lansira i ispresavija u prvih 7sec, možda vam se mišljenje o tome šta je "lepa" borba promeni.

5 rundi čiste dominacije nad šampionom, ja ne znam šta bi ljudi više hteli. Ovo liči, ako ga posluži zdravlje, na duuuugu uzurpaciju u 185.

Jel ti misliš da je ovo bila lepa borba? Čovek u polučučećem stavu provodi 80% vremena pokušavajući da ustane a ovaj mu ne da... Ili leži na njemu dok se ovaj ispod gica da ustane a ne može.

Niko ne spori Čimaevov skill pogotovu dominaciju ali 23 minuta gledanja toga stvarno se ne može nazvati lepom borbom pogotovu ne zanimljivom a to je valjda poenta... Osim za one koji preferiraju borbu na podu al kapiram da su takvi u manjjini. Da su se menjali pa ajde, kao zanimljivo, ko će da nadvlada ovog drugog, ovako, epski smor. Msm pizdi 80% ljudi u komentarima gde god pogledam, kapiram da nije slučajno.

očekivana jednostranost je učinila borbu dosadnom. parter vremenom postane zanimljiv, jednostavno se teže kapira od i stojke i kežualci (u šta računam i sebe) ga uglavnom vole manje od stojke. pravi poznavaoci sigurno i u ovakvoj borbi vide mnogo više od “gicanja” i dive se tehnici Čimaeva, ali sumnjam da su i njima borbe u kojima jedan borac ovoliko dominira posebno uzbudljive.

Meni nije bila dosadna, ali ja jos od kebaba najvise volim ove rvace za koje znas sta ce da rade i nema sanse da ih zaustavis. Meni je biko neverovatno da je ovaj izdrzao 5 rundi. Celu drugu rundu kada mu je bio na ledjima pokusavao je da mu ubaci kuku i nije uspeo. Vidi se da se Drikus dobro spremio, jedino nije mogao ono najvaznije, da ustane.

Btw, jel se secate kako je Soldic razvalio Drikusa od batina u drugoj borbi?! Sad radi neki usrani boks dok je ovaj nosilac na ufc ppv.

kako se zajebao soldić što je otižao u one, pakao. imao je dobru ponudu ufc-a. bio je tada bolji borac od Drikusa, za prvi meč je imao problem da skine kile, padao je u nesvest nekoliko puta, agent ga nagovorio da se bori. u drugoj ga je usrao od batina. potencijal za top 5 ufc-a minimum.

11 hours ago, Mil@n said:

Jel ti misliš da je ovo bila lepa borba? Čovek u polučučećem stavu provodi 80% vremena pokušavajući da ustane a ovaj mu ne da... Ili leži na njemu dok se ovaj ispod gica da ustane a ne može.

Niko ne spori Čimaevov skill pogotovu dominaciju ali 23 minuta gledanja toga stvarno se ne može nazvati lepom borbom pogotovu ne zanimljivom a to je valjda poenta... Osim za one koji preferiraju borbu na podu al kapiram da su takvi u manjjini. Da su se menjali pa ajde, kao zanimljivo, ko će da nadvlada ovog drugog, ovako, epski smor. Msm pizdi 80% ljudi u komentarima gde god pogledam, kapiram da nije slučajno.

Mislim da je bila zanimljiva borba. Kao što @Heaviside reče, svako može u trenutku da razume efekat udaračkih tehnika, za grepling to ne važi. Da me neko pogrešno ne razume - nisam od onih koji mogu u real-timeu da shvate sve što se dešava, ali mogu da pojmim koliko je teško "ležati na nekome dok se ovaj gica". Probao sam, top kontrola nad nekim ko zna šta radi je jebeno teška (do nemoguća za nas rekreativce), a ovo je UFC šampion. Opet, probajte da rvete, možda ćete više ceniti taj "smor" od pokušavanja ustajanja i sprečavanja istog.

Da ne bi išli u krug, niko ne spori da je to što radi Čimaev suva veština skil i kvalitet i ne verujem da bilo ko to ne ceni.

Samo, dosadno za gledanje, barem prosečnom gledaocu, a takvih je kapiram 95%.

19 hours ago, zorglub said:

Tek sad pogledao i borbu i topić. Ne znam šta da vam kažem, probajte sparing sa rvačem kome je ego u check-u, da vas ne lansira i ispresavija u prvih 7sec, možda vam se mišljenje o tome šta je "lepa" borba promeni.

5 rundi čiste dominacije nad šampionom, ja ne znam šta bi ljudi više hteli. Ovo liči, ako ga posluži zdravlje, na duuuugu uzurpaciju u 185.

Sve to ide i krug.Aldo je lomatao rvace sa shootboxing i sto je imao bazu u BJJ ,da je Burns malo fizicki veci ne bi Chimaev pobedio a i ovako jedva.Onda dodje karate kid MCgregor ili Dricus i isprepada kick boxere sa blitcevima a pri tom oba imaju teske pesnice ,pogotovo Dricus .onda dodje rvac koji se zaleti kao sivonja a Dricus i McGregor nemaju taj jab low kick flow i drzanje distance i poginu ko Manchester.Khamzat je ono bas bio hladne glave,nije pokusavao da zavrsi Dricusa i izmori se vec polako.Rispekt za to.Ne znam dal ce Adesanya nastaviti karijeru i u kakvoj je formi ,ali bi bilo zanimljivo da proba sa Khamzatom.

3 hours ago, askeladden said:

Khamzat je ono bas bio hladne glave,nije pokusavao da zavrsi Dricusa i izmori se vec polako.

O da, strategijski odličan posao.

A za poništavanje rvača, odavno je opšte mesto - sportsko rvanje i rvanje za mma liče, ali nisu ista stvar, kao uostalom i svaki "tradicionalni" stil koji u konačnici čini mma.

57 minutes ago, zorglub said:

O da, strategijski odličan posao.

A za poništavanje rvača, odavno je opšte mesto - sportsko rvanje i rvanje za mma liče, ali nisu ista stvar, kao uostalom i svaki "tradicionalni" stil koji u konačnici čini mma.

Ma,i Khabib je imao srece sa suparnicima a Khamzat se bukvalno kroz iglene usi provukao pored welterasa Burnsa i Martija.Zamisli da pokusa neka od obaranja koja je Dricusu prodao recimo Vitoru u 185 ili Conditu u 170.Vitor bi ga bukvalno poslao u komu da mu se bore za zivot,a srecno sa Conditom da se namesti na obaranje kad udarci padaju kao kisa i iz uglova odakle nije ni znao da moze .Prilicno je opao kvalitet MMA ili bolje receno USA boraca.Kavkasci rade ono sto rade.

15 hours ago, askeladden said:

Ma,i Khabib je imao srece sa suparnicima

Ko je ostao iz 155 da nije imao meč sa Habibom a da je zaslužio? Tony, to je poništeno valjda 3 ili 4X zbog povrede obojice, donekle Oliveira i Nate koji ga je 3X otvoreno duck-ovao. Misliš da bi iko od njih prošao bolje od ostalih?

52 minutes ago, zorglub said:

Ko je ostao iz 155 da nije imao meč sa Habibom a da je zaslužio? Tony, to je poništeno valjda 3 ili 4X zbog povrede obojice, donekle Oliveira i Nate koji ga je 3X otvoreno duck-ovao. Misliš da bi iko od njih prošao bolje od ostalih?

Ne,vec da su svi oni bili jack of all trades ali niko nije bio ni specijalista u rvanju niti posebno dobar kick boxer.Od trnutka kad je ispresavijao RDA dodaj i da su svi ulazili u ring vec do pola preplaseni.Tony i Oliveira su bili vise likovi gde se umoris udarajuci ih i onda te subuju jer ne mozes da dodjes do daha.U cisto grappling smislu bi Khabib prozujao kroz gard i jednom i drugom.McGregor je prosao celoj prici kao Dricus sada samo temeljnije .

Reći da Barboza, Konor i RDA nisu bili posebno dobri strajkeri malo je nategnuto, zar ne misliš?

56 minutes ago, zorglub said:

Reći da Barboza, Konor i RDA nisu bili posebno dobri strajkeri malo je nategnuto, zar ne misliš?

Za RDA nisam nista rekao.Barboza i Conor su usli u ring vec sa dupetom uza zid.Barboza bi u 9 od deset slucajeva da nije bilo panike na Khabibove navijacke nalete odgovorio mnogo ozbiljnije.Kao i Konor.Ali fear factor .