July 1, 2025Jul 1 Zorglub je posao da Dagestanci treniraju zajedno sve,i onda Imas trenere koji imaju iskustva za mesanje Judo U borbu bez kimona.Primer,gledao sa kolegom koji se takmici u mma u Norveskoj i odlican je grappler kako Khabib na no gi takmicenju baca protivnika uchi matom kad je ovaj pokusao double.On je rekao da to uopste nije lako .Pri tom sve manje BJJ crnih pojaseva pogotovo USA imaju i crni pojas iz Judo.Illia kako ugasi Charls Oliveiru je klasicni boks ,jab koji menja nivo,glava ,telo ,Charls ostavlja noge paralelno kvadraticno ide na Illiu ovaj fintira jab i ulazi sa kratkim kroseom.Isti apsolutno isti ulaz kao Mike Tyson iz zajebancije protiv Jon Jonesa.https://youtube.com/shorts/nDSkSQfeSS4?si=Di2dC0tzqvbDs_0z Edited July 1, 2025Jul 1 by askeladden
August 17, 2025Aug 17 Kakva jebena Smaračina Kamzat ga obara bukvalno u prvih 10 sekundi svaku od 5 rundi i SVE OSTALO vreme su u gremplingu.Kamzat nenormalno dobar u rvanju (ništa novo), ali Drikus se nekako brani non jebeni stop do kraja runde da ga ovaj ne završi. Čak u poslednjih 20ak sekundi kraja pete runde Drikus uspeva da se dokopa 15ak sekundi stand up-a (i to posle sudijskog dizanja), i tu zamalo Drikus da ga giljotinira ali ovaj se odbranio.Ne znam ko će Čimaeva ikad dobiti na rvanju, tačnije znam, niko, nenormalna nenormalna dominacija. Dakle samo nokaut u glavudžu. Živim da ga neko ubije od batina.
August 17, 2025Aug 17 16 minutes ago, pbg12345 said:kakva poslastica a? :Dok, nisam kometentan, al jebote kakva smaracinaA jbg, bukvalno ti je zapala najgora moguća opcija za ono što verovatno želiš
August 17, 2025Aug 17 A jes antipatican ovaj Svedski Chechen .Ni Khabib nije bio neki sarm,ali je makar znao da cuti i imao je McGregora da privlaci paznju.Ovaj je bas grozan lik ,a dal ce uspeti da odrzava kilazu za 185 ili ce se boriti jednom godisnje dok ne bude prinudjen da predje u 205 gde realno pripada?Ne verujem da ce se vise spustiti u 170.
August 17, 2025Aug 17 ma kakvi 170, on ima nekih problema sa imunitetom pa mu je i skidanje na 185 rizično.3 hours ago, pbg12345 said:kakva poslastica a? :Dok, nisam kometentan, al jebote kakva smaracinaJa nisam hteo ni da gledam. Drikusa gotivim, Čimaev mi je odvratan, tačno sam znao šta će da bude. Ovaj koga ne volim maltretira ovoga koga volim na podu ali ne može da ga završi i tako 25 minuta.
August 17, 2025Aug 17 3 minutes ago, Heaviside said:ma kakvi 170, on ima nekih problema sa imunitetom pa mu je i skidanje na 185 rizično.Ja nisam hteo ni da gledam. Drikusa gotivim, Čimaev mi je odvratan, tačno sam znao šta će da bude. Ovaj koga ne volim maltretira ovoga koga volim na podu ali ne može da ga završi i tako 25 minuta.Morace jednom u 205 ,tu ce mu Potan ili Ankalaev pocepati krstenicu i to je to.McGregor i sad Drikus su lepo pokazali da sa rascepljenim karate stavom si ugasio protiv rvaca .
August 17, 2025Aug 17 14 minutes ago, Heaviside said:ma kakvi 170, on ima nekih problema sa imunitetom pa mu je i skidanje na 185 rizično.Ja nisam hteo ni da gledam. Drikusa gotivim, Čimaev mi je odvratan, tačno sam znao šta će da bude. Ovaj koga ne volim maltretira ovoga koga volim na podu ali ne može da ga završi i tako 25 minuta.jel ima u toj kategoriji neko sposoban da nokautira cecena? neki dobar bokser il tako nesto?nemam ja problem sa rvanjem kao takvim, ali ako vodi nekakvom finisuovo "iscrpljivanje" je bas smornook, verovatno ima i do toga sto je du plesi zivotinja koju nije lako zavrsiti, al opet jbg, smor
August 17, 2025Aug 17 18 minutes ago, pbg12345 said:jel ima u toj kategoriji neko sposoban da nokautira cecena? neki dobar bokser il tako nesto?nemam ja problem sa rvanjem kao takvim, ali ako vodi nekakvom finisuovo "iscrpljivanje" je bas smornook, verovatno ima i do toga sto je du plesi zivotinja koju nije lako zavrsiti, al opet jbg, smorpa ima naravno vrhunskih udarača, ali nije problem u kvalitetu udaranja. uspavao bi njega i Drikus u čistom stand-up meču, ali ta se jednačina totalno promeni kada samo postoji opasnost od rušenja jer se menjaju stav, distanca, rad nogu…a čečen ne preti samo nego nemilosrdno ruši. kompleksan je mma i zbog toga je toliko lep. ne vredi ti stojka ako ne možeš pola minuta da ostaneš na nogama, a i tih pola minuta ti je fokus na odbrani od rušenja.ničija nije gorela do zore pa će i njega nego da sačeka na aperkat ili koleno dok se zaleće na rušenje i u 185. u 205 su već teži ljudi sa većim reachom i slažem se sa askeladenovom prognozom za tu kategoriju. Edited August 17, 2025Aug 17 by Heaviside
August 17, 2025Aug 17 Adesanya bi ili ce biti mnogo veci problem za Khamzata jer je lak na nogama i zna da drzi odstojanje i da jab,low kick lomi ritam Khamzatu kao sto je nekada Aldo radio.Nema zaletanja ako cim udjes u zonu udarca jab sevne a zbog malih rukavica nema mnogo blokade. A bacanje za takedown izdaleka nema taj efekat.Ovo je bilo bas jebiga,Khamzat pridje i baci se i uhvati butine vec.
August 17, 2025Aug 17 3 hours ago, Heaviside said:Ovaj koga ne volim maltretira ovoga koga volim na podu ali ne može da ga završi i tako 25 minuta.Baš to, nenormalno, nenormalno frustrirajuće je bilo. Ne pamtim kada sam se toliok iznervirao gledajući neki sport. Čitam po raznim komentarima da ljudi pizde žestoko na "lepotu" borbe, ali jbg, ja se slažem da je odvratno bilo ali i da borac forsira ono u čemu je jak. Samo je u jednoj rundi uspeo da izbegne prvi pokušaj obaranja, mislim četvrtoj, i drugi je usledio posle... Bukvalno jedne sekunde i bio uspešan. Ma užas. Za Drikusa je veliki kompliment i kvalitet što je sve izdržao a da nije završen, kao i kondiciono da je izdržao, jer se trošio mnogo više pokušavajući da se izvuče iz zahvata, ali je zadržao koncetraciju i imao je snage da izdrži maltretiranje od 24 minuta. Što se tiče ovoga što @LeBron kaže, dva spining elbowa za jedno veče od kojih je drugi bio baš brutalan.Prvo je Prates uspavao Neala, dominanta pobeda, višlji Prates, veći reach i dosta ubojitiji udarci Pratesa pre lakta, odlično se kreće, ovaj nije mogao da ga navata bukvalno.Međutim Piko (kome je ovo 1. mma borba) vs Marfi je bilo dosta zanimljivije, pritisnuo ga je Pico opasno i par puta dobro opalio a onda isto kiristalno čist lakat koji je poslao Pika u zemlju snova iz koje mu je trebalo baš dosta da se povrati...Odlična borba bila je i Canonnier - Page, Page zanimljiv za gledanje, visok, krakat, ne drži gard, provocira, Cannonier jak kao stoka, ali džabe. Pokušavao je da ga sruši ali nije uspevao, a u stand up-u mu nije mogao baš ništa.
August 17, 2025Aug 17 nije mu to prva mma borba, vec prva ufc borba. pico je prospekt o kome se pisalo kao o lebronu u srednjoj skoli ali jednostavno nije taj kvalitet.