Venom Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 On 31. 8. 2023. at 10:56, Eleniko said: tu sam. ovako neko moje slučajno smatranje na osnovu par poseta nišu nakon korone je da je ugostiteljstvo na strmoglavu inflacije a da pritom velika cena nije neka garancija kvaliteta. imao sam neprijatno iskustvo silaska sa autoputa tj ulaska u grad sa idejom da negde pojedem repove ili glavu a da me to ne košta bubreg. u nišlijskoj mehani je bilo prepuno, nisam hteo da čekam a i gledali su me popreko što sam bio sam, to je ipak kafana u koju se ide sa velikim društvom. mehana je inače OK, drži kvalitet i ne moraš da prodaješ bubreg, znači preporuka. pošto nisam hteo da pomeram auto sa teško osvojenog parkinga, u okolnoj uličici nađem kafanu olio koja je na dobrom glasu, uđem, pogledam meni u kome su repovi 1200 din porcija, auuu, međutim i tu bude nekih čudnih pogleda pa izađem. pređem reku i naletim na beli bagrem, tamo mi sve potaman na prvi pogled, meni, cene, dekor ali kao u mehani - krcato do vrha, bez šanse da se sedne bar sat vremena. pokrenem auto i produžim do orača preko puta bolnice u kome sam nekada bio i nisam ga upamtio kao napucanu kafanu sa belim stolnjacima i luksuzom, znači nalevo krug. tu negde odustanem od ideje da jedem sedeći i 50m dalje vidim jako jako dobar fast food u kome me je konačno zadovoljila velika gurmanska pljeska koju srećno izedem sa barskog stola u baštici. i to bi bilo to. Ovo je bilo manje više moje iskustvo u Nišu pre par godina. Mehana je bilo fino mesto, mada prvi put kad smo došli su rekli da im je dosta i da ne znaju odakle toliki ljudi . To je makar bilo simpatično, a i naredni dan je bilo lepo. Nismo nigde rezervisali, jer smo taj dan stigli i računam ko uopšte u Srbiji ide oko 6 ili ranije na večeru, pritom nije bio vikend. Najjače je bilo na jednom mestu, zaboravio sam ime, gde su nešto nameštali u praznom restoranu i gledali nas kao da smo pali s Marsa, jer može samo s rezervacijom - onda smo završili negde drugde, pojeli, platili i u povratku opet prošli pored istog mesta gde i dalje nije bilo žive duše, bukvalno nikog. Mislim da smo taj dan završili kod Rajka, što je Nišliji s kojim smo bili bio veliki blam, jer tamo jedu samo turisti. Previše filozofije.
cartman Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Kad ste u Nisu a jedu vam se repovi obavezno u Tri fenjera kod gradske pijace. 1 2
April Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 On 27. 8. 2023. at 23:19, Moća said: Nema bolje jedenje nego u Leskovac jelte? Prve dve slike kafana Srč u Leskovcu, kad je vidite rekli bi ovi ostali u 80im ali kad dobijete hranu sve drugo zaboravljate. Treca fotka daska na metar u kafani Koliba isto u Leskovcu, sve je bilo vrhunski ali mućkalica meni bila zvezda večeri. Od kad ja tandrčem na ovim stranama za taj Srč...samo si zaboravio najvažnije : posle 18h nema jedenje U Leskovac zna se kad se ruča 1
Moća Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 5 hours ago, April said: Od kad ja tandrčem na ovim stranama za taj Srč...samo si zaboravio najvažnije : posle 18h nema jedenje U Leskovac zna se kad se ruča To nisam znao jer sam oba puta bio oko 2 sata. 1
Božo Crveni Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Da li neko ima iskustvo gde valja da se jede u Smederevskoj Palanci? Ništa fensi niti kakve ribe, pasovao bi kakav ćumez s dobrim roštiljem. Učtiv i unapred zahvalan.
napadaj Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 (edited) Preporuka za Lisinski raj podno vodopada Veliki Buk. Dobar restoran na prelepoj lokaciji, a razni slapovi su praktično deo restorana. Ogroman je, izuzetno razuđen, tako da je površinom baš velik i gosti iz različitih delova restorana se praktično ni ne vide međusobno. Ima svoj ribnjak za pastrmku i plastenik za povrće, a sa brda se spušta voda koja je sprovedena direktno u ribnjak i za zalivanje plastenika. Cene solidne, pošto je restoran deo kompleksa oko vodopada u koji svraća svaka tura koja ide u Resavsku pećinu i Manasiju, tako da nije džabana kao u Knjaževcu i Pirotu. Edited September 18, 2023 by napadaj 3
Eleniko Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 pirot odavno nije dzabana ako sedneš u premium kafane tipa kod piroćanca ili vitina iža ili kraljev čardak ako odeš u mrnjak 2 ili zlatni groš, džabije je
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 zrenjanin, nešto da valja? @napadaj?
aram Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 On 29. 9. 2023. at 1:19, Eleniko said: pirot odavno nije dzabana ako sedneš u premium kafane tipa kod piroćanca ili vitina iža ili kraljev čardak ako odeš u mrnjak 2 ili zlatni groš, džabije je a brte i kod piroćanca nas sedmoro se ubismo od ića i pića za 20 evra po glavi. gde ćeš jeftinije.
Eleniko Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 nama je sad bio račun 10,000 za 4, to je to. popilo se 1 pivo i par rakija. šta znam to je skoro duplo skuplje nego pre ovih poskupljenja.
banatjanin Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zrenjanin, nešto da valja? @napadaj? Nisam napadaj, ali mogu da pogledam Bašta mala - bistro sa pretenzijom, dobri odresci, ostalo su piletine, sendviči, salate i paste. Pristojan ambijent, dobra usluga. Kovač - u Big tržnom centru, gužva, generičke paste, lososi i piletine. Na spratu imaju odličan azijski restoran. Iracionalno skupo, okruženje užasno. Bistro Funk - dnevna ponuda odlična, rebarca zakivaju, burgeri osrednji. Prošireni fast food zapravo. Ne probati kućno kraft pivo, očaj živi Salaš kod Stare dunje - pre grada jedno 10km iz pravca Bgd. Pošteno, domaće, sačevi, roštilj, gulaši Trofej - malo napred od salaša, slično, korektno. bolji ambijent. Pizze užasne svuda. Kod Šante - pretenciozni promašaj. Kamel kafana - besmislena brda lošeg mesa. Lion Pub - preko dana može da se sedi, krilca, kobaje, sve pristojno. Uveče gužva, dim, klinci. Ima Valter, ko i svuda, prihvatljivo. ...i jbg. Muka u tom gradu. 1 1
Milošica Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 1 minute ago, banatjanin said: Kamel kafana - besmislena brda lošeg mesa. Hahahhahah
banatjanin Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Kapiram da nisi maliciozan, ama ne kapiram šta je smešno?
Milošica Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Just now, banatjanin said: Kapiram da nisi maliciozan, ama ne kapiram šta je smešno? Duhovit komentar 1
Eleniko Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 ja volim onaj fast food hamburgerija vanja na ulazu iz pravca beograda peku svoje somune i imaju tj imali su pošteno meso pored njih mi nikad nije palo napamet da tamo idem u kavanu nakon par loših iskustava nisam davno bio pa ne znam da li se pokvarilo
Recommended Posts