Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

12 minutes ago, Peter Fan said:

Bio bi zahvalan na preporukama za neko reprezentativnije mjesto za slavlja, a koje moze ugostiti do 50-ak ljudi. Pashe mi shira okolica BG, NS, Fruka Gora, Srem i Banat. 

Salas 137 i Reset su fini, al su većeg kapaciteta.

Možda na salašu može nešto da se improvizuje.

https://www.clubreset.org/

https://salas137.rs/

• Replies 3.5k
  • Views 486.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

1 minute ago, maheem said:

Salas 137 i Reset su fini, al su većeg kapaciteta.

Možda na salašu može nešto da se improvizuje.

https://www.clubreset.org/

https://salas137.rs/

Super, veliko hvala!

Svaki put kada odem u srbiju, svi samo kupuju meso ili pitu ispod saća. Ja iskreno ne vidimus neku razliku u ukusu. Ali svi se kunu u to "ispod saća". Da li su stvarno sve te pite i sva ta mesa ukusniji sa Tom tehnikom? I nesto ne vjerujem da svi ti koji se reklamiraju pale vatru svaki dan za pecenje.

40 minutes ago, Peter Fan said:

Bio bi zahvalan na preporukama za neko reprezentativnije mjesto za slavlja, a koje moze ugostiti do 50-ak ljudi. Pashe mi shira okolica BG, NS, Fruka Gora, Srem i Banat. 

Vinogradi u Grockoj

Ukoliko se pod reprezentativnim podrazumeva nešto luksuzniji izgled i opremljenost i iznadprosečni gastronomski užitak, onda zanemari preporuku.

Vinogradi su videli bolje dane, vreme kao da ih je pregazilo, a hrana je tek prosečna. Međutim kandiduju ga njegova pozicija u Grockoj na brdu, okućnica, odnosno imanje na kojem je smešten, okružen voćem i vinogradima, dok je pogled sa terase na Dunav ka Smederevu i Kovinu, sa Gročanskom adom u prvom planu i preko na Banat, takav da teško da mu ima pandana.

Edit. Bolji uvid na YT: 

Edited by Ras

8 minutes ago, Ras said:

Vinogradi u Grockoj

Ukoliko se pod reprezentativnim podrazumeva nešto luksuzniji izgled i opremljenost i iznadprosečni gastronomski užitak, onda zanemari preporuku.

Vinogradi su videli bolje dane, vreme kao da ih je pregazilo, a hrana je tek prosečna. Međutim kandiduju ga njegova pozicija u Grockoj na brdu, okućnica, odnosno imanje na kojem je smešten, okružen voćem i vinogradima, dok je pogled sa terase na Dunav ka Smederevu i Kovinu, sa Gročanskom adom u prvom planu i preko na Banat, takav da teško da mu ima pandana.

I jedno i drugo je vazno, a ovaj bas ima super ambijent. Predlozicu boljoj polovini na razmatranje. Hvala!

3 hours ago, Peter Fan said:

Ne znam koliko šira okolina, pa ako nije predaleko, vinarija Tarpoš blizu Aranđelovca bi bila dobar izbor.

tarpos_restoran2.jpg

Vinarija-Tarpos-9-1.jpg

21 minutes ago, napadaj said:

Ne znam koliko šira okolina, pa ako nije predaleko, vinarija Tarpoš blizu Aranđelovca bi bila dobar izbor.

Hvala, ovo izgleda super, ali mi je malo zabaceno. Podsjeca me "Helveciju" u Vrscu, ali je ovo bolje.

25 minutes ago, napadaj said:

tarpos_restoran2.jpg

Vinarija-Tarpos-9-1.jpg

Ovde sam jednom bio, sjajno je...

U okolini NS ima i Brkin Salas, ne mogu sad sa tel da trazim link, meni je to super mesto...

Pogledaj i ovo, ako ti nije zabačeno

https://www.zornicakuca.rs/

Meni su ove vinarije i restorani u dalekoj prirodi, kompletan zen. Momentalno se izmestim u film Sideways :heart: Mi cesto odemo na Lanzarote na punjenje baterija i sve iznova vrsljamo po vinarijama. Nisam neki vinopija, nit se nesto razumem u vina, meni je to prava culna ekskurzija. Da ne pricam kakve su vinarije po Juznoj Africi, svaka ima svoju pricu, totalni Avatar osecaj.

Troll off/

50 minutes ago, radisa said:

Ovde sam jednom bio, sjajno je...

U okolini NS ima i Brkin Salas, ne mogu sad sa tel da trazim link, meni je to super mesto...

Pogledaj i ovo, ako ti nije zabačeno

https://www.zornicakuca.rs/

Hvala.  Malo su mi te etno/retro kombinacije dosadile.

Ovo iz Aradnjelovca je odlicno, kao i Reset. Zvao ih i vikendima imaju minimum od 130 ljudi :-(

50 ljudi je ozbiljan zahtev

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

50 ljudi je ozbiljan zahtev

U opciji je i "skracena" varijanta od ~35 osoba, nismo jos nacisto.

A Kalemegdanska terasa?

12 hours ago, napadaj said:

A Kalemegdanska terasa?

Da li Ljuba još drži Kalemegdansku terasu?

Nemam pojma ko je vlasnik.