October 26, 20168 yr Rogue One ce da pokida. Nema apsolutno nikakvog hajpa jer debili u gomilama cekaju Episode VIII. Niska ocekivanja, Vejder, Tarkin, Death Star. Film godine lagano.
October 26, 20168 yr Rogue One ce da pokida. Nema apsolutno nikakvog hajpa jer debili u gomilama cekaju Episode VIII. Niska ocekivanja, Vejder, Tarkin, Death Star. Film godine lagano. Тјах.
October 26, 20168 yr Ja sam do poslednjeg trejlera mislio da ce biti film decenije: A u stvari ce biti jos jedno proseravanje cerka-tata se mrze-vole.
December 14, 20168 yr Čitam, mnogi su razočarani novim Rogue One filmom ( http://www.newyorker.com/culture/richard-brody/rogue-one-reviewed-is-it-time-to-abandon-the-star-wars-franchise ). Ne vidim razloga za tako nešto, pa Gareth Edwards i Gary Whitta nemaju jedan pošten film, ni pojedinačno, ni zajedno. :D
December 14, 20168 yr Gde stoji ovaj u odnosu na ostale mislim što se tiče priče, hronološki... ....shit has hit the fan...
December 14, 20168 yr Bukvalno pre New Hopea, završava se sa njegovim početkom. Edited December 14, 20168 yr by Jeremija
December 17, 20168 yr Bio bi vrhunski trol da stvarno vrate Jar Jar-a u serijal Star Wars: Jar-Jar - A Disney Reggae Musical - On Ice!
December 17, 20168 yr A đe nađoše ovog mučenika edwardsa kojem je najveće dostignuće što je uspeo da snimi goru godzilu od one iz devedesetih? Cenim da su mislili na garetha evansa pa omašili u imeniku, jedno do drugog jbg. Posle im bilo glupo da priznaju ispalu, a i jebeš ga, svi velšani su isti... Skroz legitimna teorija
December 20, 20168 yr Odgledao Rogue One sinoć. Ovaj film ima dosta problema. Pri čistoj svesti i svim srcem opraštam širokogrudo svaki. Retko čovek može da provede ovoliko zabavnih 2 i po sata neskinutih pantalona.
December 20, 20168 yr Iskreno meni je u retropsektivi R1 bolji nego Force Awakens, ako nista drugo zaokruzen je film i nema repova.