foton_u_mirovanju Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Teks. Zaljubiška sam u njega do danas, mada me je nervirao jer je sav savršen i stalno muštra Karsona kad se ovaj zeza. Ali opasan je Teks. Imala sam nekih 7-8 godina kad sam kod strica našla stripove, on je donosio svašta, zbrdazdola, i bio je tu i Zagor i Dilan Dog i Mark i Marti, ma svi, ali ja sam se odmah uhvatila Vilera. Bio mi je onako... Dok Holidej u stripu, što je možda i budalaština, ali tad sam čitala (isto stričeve) one romančiće (kako se to zove?) o Doku koji mi je bio i ostao faca nad facama i onda kad sam videla Teksa, meni u glavi bilo - uh, kao Dok bez brkova. Onda sam zavolela Teksa zbog Teksa, tj. zato što je crnokos (dobro, i zajeban, i opasno puca, i pametan je i sve to). Od sajdkikova, Kit Karson, Žalosna Sova (i Flok :) ). Komandant Mark je dosadnjaković.
Sludge Factory Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 :rolf:Sve ideje prihvatljive! Bred bi eksli bio ok kao Marti sad, kad je malo omatorio (Bred mislim). Je l' bese Rupert Everet igrao Dilana u nekoj B varijanti?
kim_philby Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Java: http://www.youtube.com/watch?v=1RLHL1c6cVc :Dili michael chiklis
kim_philby Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 :rolf:Sve ideje prihvatljive! Bred bi eksli bio ok kao Marti sad, kad je malo omatorio (Bred mislim). Je l' bese Rupert Everet igrao Dilana u nekoj B varijanti?jeste. pre botoks kataklizme.
radisa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 (edited) Je l' bese Rupert Everet igrao Dilana u nekoj B varijanti?Obrnuto, on je crtan po izgledu Ruperta... Ako se dobro sećam uvoda u nekom od onih staaaaarih Dnevnikovih Dilana...Edt: Izgleda da se nesećam dobro... :( Edited September 26, 2011 by radisa
kim_philby Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 (edited) Obrnuto, on je crtan po izgledu Ruperta... Ako se dobro sećam uvoda u nekom od onih staaaaarih Dnevnikovih Dilana...Edt: Izgleda da se nesećam dobro... :(della morte della amore. prilicno bedasta ekranizacija dilana koja to cak i nijehttp://www.youtube.com/watch?v=zYMtkfz1o4Qedit: btw radisa je u pravu. dilan jeste crtan po rupertu a ovaj ga je glumio docnije. meta-meta. Edited September 26, 2011 by kim_philby
Sludge Factory Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 (edited) Obrnuto, on je crtan po izgledu Ruperta... Ako se dobro sećam uvoda u nekom od onih staaaaarih Dnevnikovih Dilana...Edt: Izgleda da se nesećam dobro... :(E da, u pravu si! Jbt, znao sam za taj podatak i sad sam se prebacio da je on igrao DIlana u nekom filmu. Odlepio sam skroz!EDIT: Eto vidis, ipak nisam skroz prs'o! :D Edited September 26, 2011 by Sludge Factory
kim_philby Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 E da, u pravu si! Jbt, znao sam za taj podatak i sad sam se prebacio da je on igrao DIlana u nekom filmu. Odlepio sam skroz!EDIT: Eto vidis, ipak nisam skroz prs'o! :Dnisi. obojca ste u pravu! to je moguce samo na bonelli topicu :D
kim_philby Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 btw, komandant mark - joseph gordon levitt.
Sludge Factory Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 nisi. obojca ste u pravu! to je moguce samo na bonelli topicu :DPa kad otvaramo ko zna kakve sve dimenzije! :PBTW, Nik Rajder - ? To mi je uvek bila enigma! Prvo sam mislio Pirs Brosnan (naravno iz mladjih dana), ali osim sto je ocajan glumac, i premekan je za tu ulogu.
Sandens Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 (edited) Ken Parker - Robert Redford iz mladjih dana (moze i Owen Wilson)Komandant Mark - Hugh JackmanDr Salaso/Kit Karson - Jeff BridgesMarti - Matthew McConaugheyNick Raider - Nicholas CageChico - Danny DeVitoDampyr - Ralph FeinnesZagor - Clive OwenMagicni Vetar - Daniel Day Lewis Edited September 26, 2011 by Sundance Kid
foton_u_mirovanju Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Kit Karson - Jeff BridgesUuuuuu, super!Žalosna Sova - Stiv Bušemi (blago dorađen u šminkernici).
ArleKino Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 (edited) Nick Raider - Nicholas Cage...a njegovog partnera bi glumio Michael Winslow.(Inače, Cage je dovoljno trpao prste u R(a)idere.)Tex - Julian McMahon.Ken Parker - Michael C. Hall.Dylan Dog - Joaquin Phoenix.Mister No - Lucky Vanous.Martin Mystere - Mark Valley.Žalosna Sova - Stiv Bušemi (blago dorađen u šminkernici).Ne, idealnog Žalosnog Sovu su već našli Turci. Edited September 26, 2011 by ArleKino
Recommended Posts