October 22, 2025Oct 22 Zašto Vesna Trivalić kako stari sve više liči na zlu vešticu iz nekog paganskog horor filma?
October 22, 2025Oct 22 1 hour ago, steins said:Umesto trejlera .Nova DinastijaAko ovo obradi Zvonko Bogdan u svom maniru (i za zivota ) - eto muzicarima na slavljima dodatni baksis.
November 12, 2025Nov 12 Koyadinova najveća glupost što se posvađao sa Bjelom ,ovaj mu ne bi dozvolio da se ovoliko blamira A realno ako su već teli da revitalizuju franšizu bolje da se zove Mišina dinastija ,i da Kojo nastavi gde je stao Gidra ,to je ionako oneman show Lilika bi bila osveženje ,ali sve to gledamo na instagram
December 13, 2025Dec 13 Niko ne gleda Mrak na RTS1? Jebem ti sunce. Poslednji put me ovako pogodio Inauritov Babel
December 26, 2025Dec 26 On 13. 11. 2025. at 0:37, Fakundo Sava said:Koyadinova najveća glupost što se posvađao sa Bjelom ,ovaj mu ne bi dozvolio da se ovoliko blamiraA realno ako su već teli da revitalizuju franšizu bolje da se zove Mišina dinastija ,i da Kojo nastavi gde je stao Gidra ,to je ionako oneman showLilika bi bila osveženje ,ali sve to gledamo na instagramGledao sam to...Popodnevna projekcija sala skoro prazna. Zapravo, poslednjih godina često idem u bioskop i jedino sam bio u praznijoj za "Pontonovo srce"Film je težak promašaj po svakom kriterijumu, osim što nije dosadan. Zaista koliko god glup drži pažnju.Tehnički još i može da prođe:Kamera korektna, ali kao za vesti, dokumentaristička, bez iakave inventivnosti.Zvuk katastrofa, kao i većina novih domaćih filmova i serija. Muljavo. Režija jedna velika nula. Tri kadra po sceni. Montaža kao da je ceo film izmontiran za 3 radna dana. Nema grešaka, tečna je ali brate... Ovi što montiraju po 5 svadbi nedeljno imaju više entuzijazma i ideja.Definitivno, mlade generacije filmadžija rade tehnički deo kao da montiraju klip za internet a ne film za bioskop.Nemaju tehničku osnovu i nemaju razumevanje digitalne tehnike. Ali sve ostalo je dno. Scenario je na nivou srednjoškolskog pismenog zadatka. Ideja je dobra, ima potencijal, ali skroz nedorađen.Potpuno nezanimljive i glupe scene tuča. Krajnje nepotrebna i neshvatljiva song scena u busu sa aerodroma, koju jedino vade sise ridžovanke.Jeftin pokušaj burleske, koju ja inače mrzim.Tu je i veliki paradoks. Miša svira svadbe a nema para. Da li stravno nemaju mašte da osmisle priču da je on propali violinista koji sada svira svadbe i na primer uzima veliku lovu ali šta ja znam, troši na žene, skupa kola, šta god.Gluma je posebna tema. Ne deluje loše, ali vidi se da glumci nisu vođeni, da svako tera za sebe, što nije ni čudno jer je takav scenario.Klasično Pinkovski, na nivou onih poslednjih Žikinih dinastija snimanih VHS-om.
December 26, 2025Dec 26 To što drži pažnju je bukvalno jedni kvalitet filma... A drži pažnju, bar meni, jer je toliko glupo, da čekaš da vidiš koliko će nešto sledeće da bude još gluplje...Boba glumi najlošije od sviju filmu, bukvalno kao da su ga sa ulice pokupili i naterali da učestvuje... Pola scena nema nikakvu svrhu u radnji filma, pogotovo scene sa pevanjem...Mioj ugađaj je inače upotpunio™ protivpožarni alarm u Promenadi u NS, zbog kog sam morao da izađem 5 minta pre kraja filma...
December 26, 2025Dec 26 43 minutes ago, Moća said:Sad moram da gledam da vidim koja je to sisata ridžovanka ne vrediOn 22. 10. 2025. at 7:45, Milošica said:Vidi Mahrinaza one sa jačim stomakom:...