September 26, 2025Sep 26 4 minutes ago, Filozof manijak said:Mene samo na trenutak iznenadi kako se sa lakoćom poserava po drugim ljudima i njihovim profesijama, pa se onda setim da je ovo ppp, i samo se nasmejemAli što je to problem? Pričamo o javnoj ličnosti, koja se bavi javnim poslom, nije kao da ocenjujemo nekog lekara na osnovu jednog novinskog članka koji smo pročitali o njemu. Je l se ti nisi nikad poseravao po nekom pevaču ili pevačici npr?
September 26, 2025Sep 26 Nije problem, samo je pitanje kredibiliteta kritičara, ništa više.Može meni meni da se ne sviđa nečija muzika, ili skulptura, ili gluma, ali da izjavim kako je npr. Lečić naš najgori glumac, više govori o meni nego o Lečiću.Pošto sa glumom imam veze toliko da sam poslednji put glumio u školskoj priredbi za kraj prvog polugodišta u 4.razredu.To što taj glumac radi van svoje osnovne delatnosti je sasma drugi par čarapa. Po tome se sa zadovoljstvom poseravam.
September 26, 2025Sep 26 Koji kredibilitet kritičara? Ovo je forum, bukvalno pričamo o suštini foruma, mestu gde ljudi iznose svoja mišljenja. Bukvalno se radi o ličnim preferencijama, kao što je Kowalski rekao.I kao drugo, na koji način ti ili bilo ko drugi, određuje kredibilitet kritičara? Kako ćeš, recimo ti lično, da odrediš ko je dovoljno kredibilan da Lečića nazove našim najgorim glumcem? Da li si ti kredibilan da određuješ nečiji kredibilitet?Mislim nije ovo upućeno konkretno tebi, već se odnosi na bilo koga. Iznosimo naša mišljenja sa kojima možeš da se složiš ili ne.A i nije da je Lečić neki vrhunski glumac, pa i da kažeš da takva ocena nešto govori o toj osobi. Niko nije npr Boru Todorovića nazvao najgorim glumcem, već jebenog Lečića. Ja lično ga ne smatram nekim ko spada među najgore glumce, ali mogu da razumem da je nekome iritantan, čak i pre ćacizma.edit: i ne vidim kako je bavljenje glumom nužno da se ocenjuje kakav je neko glumac. Ako sam npr odgledao hiljade i hiljade filmova, možda ipak mogu da imam neku ideju da li je neko dobar glumac ili ne. Edited September 26, 2025Sep 26 by copkillah
September 26, 2025Sep 26 Napiše se lepo, za mene je Lečić najgori srpski glumac, i svi srećni.Izbegavam kategoričke tvrdnje jer znam koliko ništa ne znam
September 26, 2025Sep 26 7 hours ago, Sludge Factory said:Znam, istorijski nije mozda zasluzio, ali stvarno mi je uvek bio los, osim u jednoj ulozi, Surde u Vrucem vetru To ti je kao i sa Harisonom Fordom, jedino mu priznajem Indijanu Dzonsa, ostalo neka hvala.verovatno kandidat za jedan od najglupljih postova od kad postoji ppp. ljubisa i harison, pa jbt, sta dalje moze da kaze covek, samo da bude interesantan.
September 26, 2025Sep 26 7 hours ago, Sludge Factory said:Znam, istorijski nije mozda zasluzio, ali stvarno mi je uvek bio los, osim u jednoj ulozi, Surde u Vrucem vetru To ti je kao i sa Harisonom Fordom, jedino mu priznajem Indijanu Dzonsa, ostalo neka hvala.Au jbte...Ok Harison Ford kesa, Indijana Džons i ćao...🤦♂️
September 26, 2025Sep 26 2 hours ago, Filozof manijak said:Vreme čudaNa putu za KatanguSrecna nova ‘49Ono doduse jugoslovenski. Edited September 26, 2025Sep 26 by Moonwalker
September 26, 2025Sep 26 58 minutes ago, Filozof manijak said:Napiše se lepo, za mene je Lečić najgori srpski glumac, i svi srećni.Izbegavam kategoričke tvrdnje jer znam koliko ništa ne znamAli zar se to "za mene" ne podrazumeva?
September 26, 2025Sep 26 Cvetkoviceva ogranicenja su se mozda najbolje videla u pozoristu. Ne znam sa li se neko seca Banovic Strahinje, Nikita Milivojevic rezirao, bila pomama za karte, cini mi se da je silne nagrade predstava dobila. A on, kao eponimni junak, nula harizme, nula prisustva na sceni. Celu predstavu glumi neki patos, nema nikakve transformacije, najslabija karika…
September 26, 2025Sep 26 1 hour ago, Filozof manijak said:Mene samo na trenutak iznenadi kako se sa lakoćom poserava po drugim ljudima i njihovim profesijama, pa se onda setim da je ovo ppp, i samo se nasmejemA meni baš ok što je PPP takav što tu (ponekad) mogu da budem gori nego što sam u prirodi. Da preteram, budem lakomislen, da mi bude svejedno šta sam reko. Ovo je mesto gde ponekad možemo da ne budemo odgovorni sebi, drugi će nam oprostiti ako neće ko ih šiša i tako dalje i tako dalje... Što, ti nikad ne lupaš i ne poseravaš se po nečemu što je nekom važno na PPP? Daj... To je jedna od važnijih suština ovog foruma, što koga bole kurac šta smo ja ti on ona rekli? Zato je dobro što postoji. Edited September 26, 2025Sep 26 by Hermetico
September 26, 2025Sep 26 Pazte sad, drzte se:Dodati u najgore Ziku Todorovica, Zorana Cvijanovica (izuzimam Sojku) i Nebojsu Glogovca.
September 26, 2025Sep 26 Just now, Hubris said:Cvetkoviceva ogranicenja su se mozda najbolje videla u pozoristu. Ne znam sa li se neko seca Banovic Strahinje, Nikita Milivojevic rezirao, bila pomama za karte, cini mi se da je silne nagrade predstava dobila. A on, kao eponimni junak, nula harizme, nula prisustva na sceni. Celu predstavu glumi neki patos, nema nikakve transformacije, najslabija karika…Ja ga se secam, gledala tri puta. Jednom sredinom devedesetih u Zvezdara teatru za studente. Varja Djukic kao Strahinjina zena, Bane Popovic kao Vlah Alija ( na nekom Kawasakiju ), Mirodrag Krivokapic kao Jug Bogdan i ne secam se tacno, da li Mladen Nelevic kao Bosko Jugovic i tada mala Hristina Popovic na rolerima.Popovic je vrhunski pozorsini glumac. Iz stare skole izasao. Pojava, dikcija, boja glasa. Steta sto se sad samo od sapunjara zivi. Edited September 26, 2025Sep 26 by Moonwalker
September 26, 2025Sep 26 3 minutes ago, Moonwalker said:Ja ga se secam, gledala tri puta. Jednom sredinom devedesetih u Zvezdara teatru za studente. Varja Djukic kao Strahinjina zena, Bane Popovic kao Vlah Alija ( na nekom Kawasakiju ), Mirodrag Krivokapic kao Jug Bogdan i ne secam se da li Mladen Nelevic kao Bosko Jugovic i tada mala Hristina Popovic na rolerima.Popovic je vrhunski pozorsini glumac.Svaka cast, nikada se ne bi setila cele postave. Ljiljana Krstic kao majka, cini mi se. Popovic je zaista bio odlican, kada sede jedan pored drugog bukvalno razmisljas kako se zena resila bede kada je otisla sa Turcinom…
September 26, 2025Sep 26 13 minutes ago, Hubris said:Svaka cast, nikada se ne bi setila cele postave. Ljiljana Krstic kao majka, cini mi se.Popovic je zaista bio odlican, kada sede jedan pored drugog bukvalno razmisljas kako se zena resila bede kada je otisla sa Turcinom…u spojleru, cela predstava na YT, da ne trolujem film. Trazila da se podsetim glumaca, kao ono nadjem ovo. Edited September 26, 2025Sep 26 by Moonwalker