September 26, 2025Sep 26 6 minutes ago, copkillah said:Daj, gde stavi Ljubišu u isti koš sa ovima :DZnam, istorijski nije mozda zasluzio, ali stvarno mi je uvek bio los, osim u jednoj ulozi, Surde u Vrucem vetru To ti je kao i sa Harisonom Fordom, jedino mu priznajem Indijanu Dzonsa, ostalo neka hvala.
September 26, 2025Sep 26 22 minutes ago, Sludge Factory said:Znam, istorijski nije mozda zasluzio, ali stvarno mi je uvek bio los, osim u jednoj ulozi, Surde u Vrucem vetru To ti je kao i sa Harisonom Fordom, jedino mu priznajem Indijanu Dzonsa, ostalo neka hvala.E ali vidiš, sve i da je ostalo zaista sranje, zbog Šurde vredi. A pominjani Cvetković, recimo, nema ništa slično u svojoj karijeri, da kažemo da bi nam baš falilo da ga nema.
September 26, 2025Sep 26 To je tacno, bukvalno nema uloge, da sam ja gledao, a da je nezamisliva bez njega.
September 26, 2025Sep 26 +1 za Cveleta™Najpoznatiji po ulozi kada jebački gleda Bojanu Maljević dok Bajaga peva "Moji su drugovi"
September 26, 2025Sep 26 1 hour ago, Sludge Factory said:To ti je kao i sa Harisonom Fordom, jedino mu priznajem Indijanu Dzonsa, ostalo neka hvala.A Frantik? A Blade Runner? A Han Solo?
September 26, 2025Sep 26 1 minute ago, Lo Zingaro said:A Frantik? A Blade Runner? A Han Solo?Volim filmove i likove, ne i njegove izvedbe, jbg. Mada meni Han, recimo, nikad nije bio najdrazi lik.
September 26, 2025Sep 26 11 minutes ago, Sludge Factory said:Volim filmove i likove, ne i njegove izvedbe, jbg. Mada meni Han, recimo, nikad nije bio najdrazi lik.Bice da si gledao "Kauboji vs vanzemaljaca" pa ti se mozak resetovao.
September 26, 2025Sep 26 4 hours ago, copkillah said:E ali vidiš, sve i da je ostalo zaista sranje, zbog Šurde vredi.A pominjani Cvetković, recimo, nema ništa slično u svojoj karijeri, da kažemo da bi nam baš falilo da ga nema.Vreme čudaNa putu za Katangu
September 26, 2025Sep 26 35 minutes ago, Filozof manijak said:Vreme čudaNa putu za KatanguNe vidim da je on u tim svojim ulogama bio nezamenljiv, tj da je samo on to mogao da odglumi i niko više. A i "Katangu" ja lično ne smatram nekim remek-delom bez koga bi naša kinematografija bila mnogo uskraćena.
September 26, 2025Sep 26 Pa dobro, to su lične preferencije.Stvarno ne kontam takav stav prema Cvetkoviću, za mene je odličan glumac.
September 26, 2025Sep 26 4 hours ago, *edited by mod said:+1 za Cveleta™Najpoznatiji po ulozi kada jebački gleda Bojanu Maljević dok Bajaga peva "Moji su drugovi"Ja sam ga kao dete gledala u tom filmu, i toliko mi je bio otuzan takav jadan nikakav da posle nisam volela da gledam bilo sta sa njm. U Milevi mi je podnosljiv jer vidim ulogu a ne njega.
September 26, 2025Sep 26 11 minutes ago, copkillah said:Ne vidim da je on u tim svojim ulogama bio nezamenljiv, tj da je samo on to mogao da odglumi i niko više.A i "Katangu" ja lično ne smatram nekim remek-delom bez koga bi naša kinematografija bila mnogo uskraćena.Možda Hajduk, možda. Ali to ni izdaleka nije dovoljno da opravda njegovo postojanje. Nije pitanje što nema filma u kom je samo on mogo da glumi, nego što je toliko puta na toliko mesta zasrao da bolje da ga nije ni bilo Edited September 26, 2025Sep 26 by Hermetico
September 26, 2025Sep 26 Najgori domaći glumac ikada je Gordan Kičić, naravno. Ljubiša i Lečić nisu ni blizu te titule.
September 26, 2025Sep 26 22 minutes ago, Filozof manijak said:Pa dobro, to su lične preferencije.Stvarno ne kontam takav stav prema Cvetkoviću, za mene je odličan glumac.Kao i uvek kad se iz dosade povede rec o najboljim i nagorim glumcima, to su uvek licne preferencije. Edited September 26, 2025Sep 26 by Jimmy Kowalski
September 26, 2025Sep 26 Mene samo na trenutak iznenadi kako se sa lakoćom poserava po drugim ljudima i njihovim profesijama, pa se onda setim da je ovo ppp, i samo se nasmejem