Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Srpski film

Featured Replies

6 minutes ago, copkillah said:

Daj, gde stavi Ljubišu u isti koš sa ovima :D

Znam, istorijski nije mozda zasluzio, ali stvarno mi je uvek bio los, osim u jednoj ulozi, Surde u Vrucem vetru lol

To ti je kao i sa Harisonom Fordom, jedino mu priznajem Indijanu Dzonsa, ostalo neka hvala.

• Replies 5.1k
  • Views 565.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "Lost Country" - prvi srpski film o paralelnim univerzumima. Dešava se u Beogradu neke paralelne 1996. u kom su svi - ali bukvalno svi - likovi koje naš nesretni junak sretne opoziciono orijentisani.

• Moze ovde Jugoslav Moja Slavice Pantelic  

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

22 minutes ago, Sludge Factory said:

Znam, istorijski nije mozda zasluzio, ali stvarno mi je uvek bio los, osim u jednoj ulozi, Surde u Vrucem vetru lol

To ti je kao i sa Harisonom Fordom, jedino mu priznajem Indijanu Dzonsa, ostalo neka hvala.

E ali vidiš, sve i da je ostalo zaista sranje, zbog Šurde vredi.

A pominjani Cvetković, recimo, nema ništa slično u svojoj karijeri, da kažemo da bi nam baš falilo da ga nema.

To je tacno, bukvalno nema uloge, da sam ja gledao, a da je nezamisliva bez njega.

+1 za Cveleta

Najpoznatiji po ulozi kada jebački gleda Bojanu Maljević dok Bajaga peva "Moji su drugovi"

1 hour ago, Sludge Factory said:

ohmy

A Frantik? A Blade Runner? A Han Solo?

1 minute ago, Lo Zingaro said:

ohmy

A Frantik? A Blade Runner? A Han Solo?

Volim filmove i likove, ne i njegove izvedbe, jbg. Mada meni Han, recimo, nikad nije bio najdrazi lik.

11 minutes ago, Sludge Factory said:

Volim filmove i likove, ne i njegove izvedbe, jbg. Mada meni Han, recimo, nikad nije bio najdrazi lik.

Bice da si gledao "Kauboji vs vanzemaljaca" pa ti se mozak resetovao.

Jova

4 hours ago, copkillah said:

E ali vidiš, sve i da je ostalo zaista sranje, zbog Šurde vredi.

A pominjani Cvetković, recimo, nema ništa slično u svojoj karijeri, da kažemo da bi nam baš falilo da ga nema.

Vreme čuda

Na putu za Katangu

35 minutes ago, Filozof manijak said:

Vreme čuda

Na putu za Katangu

Ne vidim da je on u tim svojim ulogama bio nezamenljiv, tj da je samo on to mogao da odglumi i niko više.

A i "Katangu" ja lično ne smatram nekim remek-delom bez koga bi naša kinematografija bila mnogo uskraćena.

Pa dobro, to su lične preferencije.

Stvarno ne kontam takav stav prema Cvetkoviću, za mene je odličan glumac.

4 hours ago, *edited by mod said:

+1 za Cveleta

Najpoznatiji po ulozi kada jebački gleda Bojanu Maljević dok Bajaga peva "Moji su drugovi"

Ja sam ga kao dete gledala u tom filmu, i toliko mi je bio otuzan takav jadan nikakav da posle nisam volela da gledam bilo sta sa njm. U Milevi mi je podnosljiv jer vidim ulogu a ne njega.

11 minutes ago, copkillah said:

Ne vidim da je on u tim svojim ulogama bio nezamenljiv, tj da je samo on to mogao da odglumi i niko više.

A i "Katangu" ja lično ne smatram nekim remek-delom bez koga bi naša kinematografija bila mnogo uskraćena.

Možda Hajduk, možda. Ali to ni izdaleka nije dovoljno da opravda njegovo postojanje. Nije pitanje što nema filma u kom je samo on mogo da glumi, nego što je toliko puta na toliko mesta zasrao da bolje da ga nije ni bilo

Edited by Hermetico

Najgori domaći glumac ikada je Gordan Kičić, naravno.

Ljubiša i Lečić nisu ni blizu te titule.

22 minutes ago, Filozof manijak said:

Pa dobro, to su lične preferencije.

Stvarno ne kontam takav stav prema Cvetkoviću, za mene je odličan glumac.

Kao i uvek kad se iz dosade povede rec o najboljim i nagorim glumcima, to su uvek licne preferencije.

Edited by Jimmy Kowalski

Mene samo na trenutak iznenadi kako se sa lakoćom poserava po drugim ljudima i njihovim profesijama, pa se onda setim da je ovo ppp, i samo se nasmejem