Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Srpski film

Featured Replies

25 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ma Milsa je ko da kazes da su Seagal ili Lundgren najgori glumci. Naravno da jesu, zato nije zanimljivo. Posto se ne pravi objektivni izbor najgoreg, nego ljudi isticu ko ih sustinski nervira, koga ne mogu da smisle, a pojavljuju se svuda, cesto i u dobrim i nagradjivanim filmovima i serijama, a ne sapunicama i krs filmovima.

Ja sam je zapravo spomenuo zato što ima neku dozu začudnosti, kao bad art pokret, kao Ed Wood. Trebalo je da snima svoje filmove ili da se udruži s Radomirom Belaćevićem. Bolje bi joj bilo tako. Na istu foru i ona Marta Keler...

Nebojša Bakočević, isto nebitan? Oprostite ako trolujem raspravu, nikad nisam voleo te liste najboljih i najgorih tako da sam only here for fun

• Replies 5.1k
  • Views 565.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "Lost Country" - prvi srpski film o paralelnim univerzumima. Dešava se u Beogradu neke paralelne 1996. u kom su svi - ali bukvalno svi - likovi koje naš nesretni junak sretne opoziciono orijentisani.

• Moze ovde Jugoslav Moja Slavice Pantelic  

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

Milutin Milošević mi je bio nejasna pojava kasnih 2000-ih. I u Košarkašima je bio loš, ali ajde da to ne uzimamo za ozbiljno, a onda dečko upada u Beogradskog fantoma i kod Ristovskog u Sv. Georgija. unsure raspon emocija i facijalnih ekspresija na nivou ulične bandere. Posle toga su, bobu hvala, malo oladili sa dečkom.

Podseti me Bakoč na njega

Edited by Profesionalac

Sto su njega nadsinhronizovali u Georgiju?

te uloge iz bg fantoma i georgija su naročito wtf, ni u jednom filmu nije izgovorio niti jednu rečenicu. u fantomu je takva uloga, a u georgiju je bio nahovan pošto mu je naglasak nepopravljivo beogradski(u onom lošem smislu)

ako se ne varam oba filma su izašla iste godine, oba su bila vrlo zapažena, u oba glavna uloga, a glumac ni da bekne. ko da je era nemog filma

On je najbolji kao partner Nine Janković u onoj Kičićevoj seriji.

1 minute ago, Milošica said:

Pored nje svako deluje kao Ljuba Tadic

Dobra serija btw

Morao sam da guglam, lici na Karlosa Alkarasa, samo ozbiljna faca, nidje osmeha, ledi krv u zilama.

16 minutes ago, Milošica said:

koja?

7 hours ago, Profesionalac said:

Milutin Milošević mi je bio nejasna pojava kasnih 2000-ih. I u Košarkašima je bio loš, ali ajde da to ne uzimamo za ozbiljno, a onda dečko upada u Beogradskog fantoma i kod Ristovskog u Sv. Georgija. unsure raspon emocija i facijalnih ekspresija na nivou ulične bandere. Posle toga su, bobu hvala, malo oladili sa dečkom.

Podseti me Bakoč na njega

Meni bio OK u Georgiju u toliko sto glumi istraumiranog lika ratnog invalida sa ko zna sve kakvim PTSD. Taman se tako drven tu potrefio da mi deluje ubedljivo.

NIje za srpski film, ali ovako iskrenih odgovora nema puno

D

7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

te uloge iz bg fantoma i georgija su naročito wtf, ni u jednom filmu nije izgovorio niti jednu rečenicu. u fantomu je takva uloga, a u georgiju je bio nahovan pošto mu je naglasak nepopravljivo beogradski(u onom lošem smislu)

A dečko iz Čačka. Trip. Msm i ja sam izgubio akcenat al se sveo na neutralni, nisam dobio novi. E da i Ivan Jevtović mi je loš glumac, bio i ostao

Edited by Hermetico

7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

koja?

Mama i tata se igraju rata

ta nije loša

On 27. 9. 2025. at 9:15, April said:

Ali zato posle njih imamo opet velike generacije - Glogovac, Jezdić, Trifunović iz iste klase, pa Dimitrijević i Bandović i srednja generacija iz banjalučkog pozorišta na čelu sa Nikolinom Friganović, a pričao mi je Čupko Radosavljević da sun i ovi novi klinci kao Trojpec, Milica Janevski, Grabež, itd. prava mala riznica.

Čini mi se da tako stoji stvar u celom srpskom društvu.

Biće mi potrebno vremena da počnem da ga shvatam ozbiljno, jer kada je izašao "Indigo Kristal", imao je izjave da:

• Film nije kopija "Mržnje" (samo u trejleru sam prepoznao bukvalno pet preslikanih kadrova ili scena, poster za film da ne pominjem)

• Da je bolji od "Mržnje"