September 25, 2025Sep 25 Ukupno dva filma prijavljena...https://vreme.com/kultura/srpski-kandidat-za-oskara-prekinut-je-trend-biranja-istorijskih-filmova/
September 25, 2025Sep 25 ako je par puta naglašeno da je rudnik kineski, oskar je skoro pa garantovan
September 25, 2025Sep 25 9 hours ago, msv said:Naš kandidat za OskaraJel ovo Svetozar Cvetković na 0:14?
September 25, 2025Sep 25 E super!Ne pamtim kad sam poslednji put gledao Cveleta u nekom domaćem filmu ili seriji... Edited September 25, 2025Sep 25 by colonelo
September 25, 2025Sep 25 2 minutes ago, colonelo said:E super!Ne pa,mtim kad sam poslednji put gledao Cveleta u nekom domaćem filmu ili seriji...Imas na RTS1 "Radio Mileva" svako vece u 20h i reprizu u 16h.
September 25, 2025Sep 25 1 hour ago, colonelo said:E super!Ne pamtim kad sam poslednji put gledao Cveleta u nekom domaćem filmu ili seriji...Bas ga ima puno, iako su uglavnom manje uloge.Ja se iznenadio kada sam ga video u britanskoj krimi seriji koja se desava u Viktorijansko doba, igrao nekog Grka. Posle provalio da je serija snimana kod nas i dosta nasih glumaca se pojavilo..
September 25, 2025Sep 25 ima ga i u ovoj seriji snimanj po draškovićevoj knjizi, najprisutniji glumac trenutno, prisutniji i od gorana bogdana
September 25, 2025Sep 25 Ne znam da li glumi u ovom novom filmu, ili je to samo kameo da se poveže sa Katangom, ali sviđa mi se ako je ovo drugo.