September 25, 2025Sep 25 1 hour ago, ultra plasticni said:jebeni caci cvetkovicKako reče neko na Tarzaniji svojevremeno, najnepotrebniji glumac u istoriji.
September 25, 2025Sep 25 16 hours ago, Filozof manijak said:Opet Bor?Ovo kao da je nastavak Na putu za Katangu.Samo neka pitanja, patnja, ikone, blato, pogled u nebesa, ne mogu to vise da gledam.
September 25, 2025Sep 25 50 minutes ago, copkillah said:Kako reče neko na Tarzaniji svojevremeno, najnepotrebniji glumac u istoriji.Bukvalno ro...Čovek preglumljuje celu karijeru...Negledljiv.
September 25, 2025Sep 25 9 minutes ago, Lancia said:Samo neka pitanja, patnja, ikone, blato, pogled u nebesa, ne mogu to vise da gledam.Život je patnja
September 25, 2025Sep 25 Ona trojka iz Povratak lopova sa tegla.rs poglasili njega i Lečića za najgore srpske glumce .Mada ja prema Cveletu ne bi bio toliko kritičan ima neku pojavu zna da bude i zanimljiv
September 25, 2025Sep 25 1 minute ago, Filozof manijak said:Život je patnja Sutnucu te u cevanicu, da vidis sta je patnja
September 25, 2025Sep 25 18 minutes ago, Lancia said:Samo neka pitanja, patnja, ikone, blato, pogled u nebesa, ne mogu to vise da gledam.braon talas
September 26, 2025Sep 26 11 hours ago, Fakundo Sava said:Ona trojka iz Povratak lopova sa tegla.rs poglasili njega i Lečića za najgore srpske glumce .Mada ja prema Cveletu ne bi bio toliko kritičan ima neku pojavu zna da bude i zanimljivJaka je konkurencija. Ljubisa Samardzic, Desimir Stanojevic, Aleksandar Dunic, Milos Bikovic... ko zna kolko jos ovih mladjih, sad aktuelnih. Ali Lecic i Cvetkovic jesu u vrhu.
September 26, 2025Sep 26 Prvo mesto kao najgori domaci glumac svih vremena drzi Vuk Kostic. Ni na slici ne mogu da ga smislim.Za ostala mesta neka se rasporede kako hoce Edited September 26, 2025Sep 26 by Stela
September 26, 2025Sep 26 Ma ja se zezao za Cveleta.Čovjek igra u većini filmova i u skoro svakoj seriji.Trenutni samo na RTS radnim danom ide Radio Mileva, a vikendom Ruski konzul.Kad se Ruski konzul završi, kreće Miholjsko leto.A vidim da će igrati i u četvrtoj sezoni Branioca...
September 26, 2025Sep 26 13 hours ago, Fakundo Sava said:Ona trojka iz Povratak lopova sa tegla.rs poglasili njega i Lečića za najgore srpske glumce .Mada ja prema Cveletu ne bi bio toliko kritičan ima neku pojavu zna da bude i zanimljivNaravno da je to "klikbajt" lupetanje.Ajde stvarno.
September 26, 2025Sep 26 4 hours ago, Sludge Factory said:Jaka je konkurencija. Ljubisa Samardzic, Desimir Stanojevic, Aleksandar Dunic, Milos Bikovic... ko zna kolko jos ovih mladjih, sad aktuelnih. Ali Lecic i Cvetkovic jesu u vrhu.Daj, gde stavi Ljubišu u isti koš sa ovima :D3 hours ago, Frank Pembleton said:Naravno da je to "klikbajt" lupetanje.Ajde stvarno.Ako bismo odstranili Cvetkovića iz naše kinematografije, za šta bismo toliko vredno bili uskraćeni?