Nikodije Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 pa u nasim filmovima likovi se mahom isto ponasaju i na slican nacin govore cime god da se bave. kao da jedan covek pise sve dijaloge. btw petar strugar prijatno iznenadio kao gangster menadzer.
foto Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 ispeglani skupljaci perja, sa relativno ok titlom su milina za gledanje. (bili juce u 14:00) hvala rtsu ili kome vec. 2
*edited by mod Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 On 21.1.2022. at 21:20, kud u maglu Simoviću said: gledam nečistu krv na netflix-u i mora da se uključi titl da bi se pratile dijaloške scene, pogotovu one u eksterijeru gde ima gungule pa jbt ton je na 37(obično je na 15-16-17) Odgledao i ja. Mora titl i zbog Turaka a i ovako. Ubačeno brdo zapleta koji se za divno čudo svi razreše ali ostavlja utisak da je sve to nepotrebno brzo a na samom kraju nisam siguran da li se sve dešava u 7 dana ili 3 godine. Katarina Radivojević je tu da pokaže sise, sem toga igra prilično nebitan lik
msv Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 On 23.1.2022. at 23:33, msv said: Kruženje Telekom sadržaja u prirodi... Bili su ovih dana i Anđeli 1 i Tri palme.
dvb-t manijak Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Ovde je objašnjena metodologija digitalne restauracije filmova koja se sprovodi kod nas. Kao i kod svake restauracije treba vagati meru poboljšavanja jer je to klizav teren. Može se ugroziti autentičnost ako se pretera. 3 1
James Marshall Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Skupljače perja su odradili vrhunski, mada ima nekog šmeka i u onim mrljavim snimcima, uklapaju se sa onim blatom Bogte koliko je to dobar film. 5
ultra plasticni Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Mogli su mozda nekako da uspore onaj neprirodno ubrzani deo kad se Bekim i Bata biju na rabadzijskom vasaru, uvek se smorim kad vidim kako je to lose odradjeno
renne Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 4 hours ago, James Marshall said: Skupljače perja su odradili vrhunski, mada ima nekog šmeka i u onim mrljavim snimcima, uklapaju se sa onim blatom Bogte koliko je to dobar film. od svih što sam gledao, najbolji su kako je propao rnr i Nacionalna Večear ide Zimovanj eu Jakobsfeldu
James Marshall Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 2 minutes ago, renne said: od svih što sam gledao, najbolji su kako je propao rnr i Nacionalna Večear ide Zimovanj eu Jakobsfeldu pa dobro ali oni ni startno nisu bili toliko skrnavi, ako ništa drugo mlađi su 15-20 godina od Skupljača perja. Meni je ipak najveći šok bio šta su uradili Šijanovim filmovima, ja sam odrastao na onim skrnavim VHS-ovima sa onim sepia-slina zelenim filterom 1
msv Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 (edited) 1 hour ago, nisam ja said: a odakle vam ti superstarovi? Meni dali neke mesece gratis Iris Go-a uz obnovljen ugovor za MTS postpejd, inače je 1100 mesečno. Android aplikacija radi na EON box-u. Edited January 29, 2022 by msv
Azdaja Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Moje pitanje je što većina naših filmova ima bedan ton, svako malo kad hoću da ga gledam moram da se napnem, a nije da imam problema sa sluhom.
kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 tamni vilajet mahom zbog sirotinjstvatm tj ne radi se sinhronizacija već se koristi ton snimljen na setu. za ovo prvo bi morali glumci još jednom da snimaju replike u tonskom studiju pa da se radi njihov miks, pa kompletan miks tonske slike. ovako snime oni to ok , al se posle nagruvaju efekti bez da se vodi računa o nivoima efekata i govora sve bi to bolje zvučalo da se ovde zapatila sinhronizacija filmova, a ne titlovanje 1
Recommended Posts