January 15, 20223 yr Opet gledao Dnevnik masinovođe... Miloš Radović, Laza Ristovski, Mate Matišić... Mira Kara, Jasna Đuričić... Bog zna da li će ponovo spojiti takve majstore. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
January 15, 20223 yr Opet gledao Dnevnik masinovođe... Miloš Radović, Laza Ristovski, Mate Matišić... Mira Kara, Jasna Đuričić... Bog zna da li će ponovo spojiti takve majstore. Sent from my M2102J20SG using TapatalkMeni to nešto baš nije leglo, ono, dokaz da ne ide sve tako prost zbir da daje sigurica dobar rezultat... ... Shiit has hit the fan
January 18, 20223 yr On 15.1.2022. at 19:05, Frank Pembleton said: Meni to nešto baš nije leglo, ono, dokaz da ne ide sve tako prost zbir da daje sigurica dobar rezultat... To je stalna diskusija o filmovima Miloša Radovića. Otprilike, svi obožavaju njegove scenarije i predloške za filmove, ali su kao razočarani ukupnim rezultatom. Ja nisam. Volim i Dnevnik, i Čorbu od kanarinca, a Mali svet bih gledao svakog dana.
January 18, 20223 yr 1 hour ago, gospa buba said: nada vojinovic? hocu da kazem nemoguce. sent from novi mnogo jak bubamoto. Aha. Nada. 1 hour ago, radnik said: Rada? Bg hronika, niko kao ja? Ne brate Nada Vojinovic, glumica iz Tesne Koze, Radio Vihor zove Andjeliju, Laf u srcu, Nedeljni rucak... I jos par zanimljivih uloga.
January 19, 20223 yr Nada Vojinović je glumica sa najjačim popisom (i opisom) uloga na čitavom imdb https://www.imdb.com/name/nm0901280/?ref_=nv_sr_srsg_0
January 19, 20223 yr Baš ja i žena slušali na pola uveta onaj podkast "Povratak lopova" na RadioAparatu i sad oni trkeljišu uloge i žena kao:Jebote ona Nada Vojinović je nestala, super zgodna i stavili je "u fioku" da se skida... ... Shiit has hit the fan
January 19, 20223 yr 2 hours ago, colonelo said: Nada Vojinović je glumica sa najjačim popisom (i opisom) uloga na čitavom imdb https://www.imdb.com/name/nm0901280/?ref_=nv_sr_srsg_0 Taj neko sto se zajebavao, trebalo je da uradi sve kao za Laf u srcu i Groznica ljubavi.