nisam ja Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 a kad toma ulazi u dr simo milošević u igalu a dole piše berlin. 1
April Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Opet gledao Dnevnik masinovođe... Miloš Radović, Laza Ristovski, Mate Matišić... Mira Kara, Jasna Đuričić... Bog zna da li će ponovo spojiti takve majstore. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Frank Pembleton Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Opet gledao Dnevnik masinovođe... Miloš Radović, Laza Ristovski, Mate Matišić... Mira Kara, Jasna Đuričić... Bog zna da li će ponovo spojiti takve majstore. Sent from my M2102J20SG using TapatalkMeni to nešto baš nije leglo, ono, dokaz da ne ide sve tako prost zbir da daje sigurica dobar rezultat... ... Shiit has hit the fan 1
April Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 On 15.1.2022. at 19:05, Frank Pembleton said: Meni to nešto baš nije leglo, ono, dokaz da ne ide sve tako prost zbir da daje sigurica dobar rezultat... To je stalna diskusija o filmovima Miloša Radovića. Otprilike, svi obožavaju njegove scenarije i predloške za filmove, ali su kao razočarani ukupnim rezultatom. Ja nisam. Volim i Dnevnik, i Čorbu od kanarinca, a Mali svet bih gledao svakog dana.
pantelia Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 16 hours ago, pantelia said: Jel znate ko je ovo Pih, niko. A ovako?
gospa buba Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 nada vojinovic? hocu da kazem nemoguce.sent from novi mnogo jak bubamoto.
pantelia Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 1 hour ago, gospa buba said: nada vojinovic? hocu da kazem nemoguce. sent from novi mnogo jak bubamoto. Aha. Nada. 1 hour ago, radnik said: Rada? Bg hronika, niko kao ja? Ne brate Nada Vojinovic, glumica iz Tesne Koze, Radio Vihor zove Andjeliju, Laf u srcu, Nedeljni rucak... I jos par zanimljivih uloga. 2
colonelo Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Nada Vojinović je glumica sa najjačim popisom (i opisom) uloga na čitavom imdb https://www.imdb.com/name/nm0901280/?ref_=nv_sr_srsg_0 2
Frank Pembleton Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Baš ja i žena slušali na pola uveta onaj podkast "Povratak lopova" na RadioAparatu i sad oni trkeljišu uloge i žena kao:Jebote ona Nada Vojinović je nestala, super zgodna i stavili je "u fioku" da se skida... ... Shiit has hit the fan
Jimmy Kowalski Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 2 hours ago, colonelo said: Nada Vojinović je glumica sa najjačim popisom (i opisom) uloga na čitavom imdb https://www.imdb.com/name/nm0901280/?ref_=nv_sr_srsg_0 Taj neko sto se zajebavao, trebalo je da uradi sve kao za Laf u srcu i Groznica ljubavi. 2
Recommended Posts