December 15, 2025Dec 15 On 10. 12. 2025. at 19:44, napadaj said:Danas prešao oko 450km, nikakvo grejanje dupeta mi nije palo na pamet da uključim pre neki dan sam upalio grejanje sedista i volana. mogu reci da prija :)
December 15, 2025Dec 15 O da , itekako znaci grejanje sedista kao "prva pomoc" , posebno ako nisi bio aktivan ucesnik vec na nekom jbnom vetru + ogromna vlaznost vazduha , i temperaturi od +2 gledao trening cca 2 sata
December 19, 2025Dec 19 Pre neki dan vozim 117 na putu gde je ograničenje 80, ispred mene samo policijski Superb, ali samo jedan policajac unutra. Potpuno prazan vojvođanski put, otud ta brzina. 2-3 minuta vozimo tako i u jednom momentu mi gospodin žmigavcem daje znak da ga preteknem. Podsetio me je na ovog Italijana: Edited December 19, 2025Dec 19 by napadaj
December 19, 2025Dec 19 I meni je CLS neki dan spasao glavu od cukanja u bankinu ili zesceg udarca i mozda povreda za nekog od nas petoro u autu. U povratku iz CG ka Zlatiboru, mislim negde u Srbiji tamo gde u jednom pravcu ima jedna traka a u drugom dve pa tako naizmenicno, docekao sam prelaz na dve trake i na nekom poluskretanju u desno dok sam obilazio par auta vozeci 80-90 na sat osetio sam da proklizavam napred, posto je u tim delovima gde su planine bilo oko 0 stepeni i mozda poledica. I taman kad sam mislio da klizim i da idemo onako ukoso ka zastitnoj ogradi, osetio sam dole da se nesto izdesavalo, neka kontrola proklizavanja ili sta vec ali me bas lepo ispravilo i samo produzio napred kako trebaNije bilo bas prijatno ali svaka cast Mercedesu
December 22, 2025Dec 22 https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/655104/super-radari-postavljeni-kako-izgledaju.htmlOvo ko u Bosni. U tekstu postoji popis lokacija na kojima su postavljeni.
December 22, 2025Dec 22 1 hour ago, napadaj said:https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/655104/super-radari-postavljeni-kako-izgledaju.htmlOvo ko u Bosni. U tekstu postoji popis lokacija na kojima su postavljeni.Kad ih lepo upše google maps, njihova upotrebna vrednost znmačajno će pasti... Jbg, u sloveniji imaš te fiksne radare, google maps me lepo obaveštavao svaki put na prilazu... Problem rešen...
December 22, 2025Dec 22 20 minutes ago, radisa said:Kad ih lepo upše google maps, njihova upotrebna vrednost znmačajno će pasti...Jbg, u sloveniji imaš te fiksne radare, google maps me lepo obaveštavao svaki put na prilazu... Problem rešen...Mene interesuje gde su ovi naši iskreno... pa to je i ideja da bar tu reše probleme, jer ih mrzi da sede non stop - što im je posao...
December 22, 2025Dec 22 Beograd i okolina- Ostružnica - Umka (državni put IB 26)- Batajnica - Dobanovci (put 319)- Beograd - Čenta - Kovilovo (put IB 13)- Orlovača - Ripanj (put IB 22)- Meljak - Stepojevac (put IB 22)Centralna Srbija- Batočina - Kragujevac (put IB 24)- Trbušani - Čačak (put IIA 179)Zapadna Srbija- Užice - Gorjani (put IB 23)- Šabac - Lojanice (put IB 21)Vojvodina- Pančevo - Vatin (put IB 10)- Pančevo - gradska deonica- Melenci - Zrenjanin (put IB 13)- Sombor - Kljajićevo (put IB 15)- Odžaci - Ratkovo (put IIA 111)Južna Srbija- Raška - Novi Pazar (ulica Save Kovačevića)- Kraljevo - Novi Pazar, deonica Varevo (put IB 22) Edited December 22, 2025Dec 22 by Milosh76
December 22, 2025Dec 22 3 hours ago, Milosh76 said:Vojvodina- Pančevo - Vatin (put IB 10)- Pančevo - gradska deonica- Melenci - Zrenjanin (put IB 13)- Sombor - Kljajićevo (put IB 15)- Odžaci - Ratkovo (put IIA 111)Srem Republika
December 23, 2025Dec 23 NOVA portalOd januara kazne i za preglasnu muziku u autmobilu: Novim...Da nema više kazni od 5.000, niti roka plaćanja od 8 dana, kao ni slušanje preglasne muzike u vozilu, dok će od 2026. godine i sitni saobraćajni prekršaji iznositi do 50.000 dinara - samo su deo novog
December 27, 2025Dec 27 On 22. 12. 2025. at 10:30, napadaj said:https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/655104/super-radari-postavljeni-kako-izgledaju.htmlOvo ko u Bosni. U tekstu postoji popis lokacija na kojima su postavljeni.Jači popis. Pančevo - Vatin je put od cca 65 kilometara, ne kaže se gde se tačno nalazi, premda ja iz iskustva vožnje tim putem tipujem na deonice Pančevo - Novo Selo, Vladimirovac - Alibunar ili Nikolinci - Uljma. To su ravne deonice, prave kao strela, gde se svi zaleću.EDIT: Sada će možda da se prekrivaju tablice kada se vozi tim putevima, jer panduri neće više kampovati duž puteva. Edited December 27, 2025Dec 27 by Ayatollah
December 27, 2025Dec 27 što reče neko u komentarima ti radari se rešavaju jednim džakom ili sprejom po kameri, jer izgleda nemaju 360 stepeni kameru, pa im se može prići sa leđa
December 27, 2025Dec 27 Popular Post posle ovakvih brojki stradalih u saobraćajnim udesima koji su bili u srbiji tokom prethodnih meseci svakom bi lično sekao ruke koga bih navatao sa džakom ili sprejom u blizini tog radarahoće svi da žive u uređenoj zemlji u kojoj se poštuju pravila, al bez njihbukvalno nismo u stanju da kao društvo oformimo zajednicu koja bi ispunjavala samo uslov za prostu reprodukciju