Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pitanja o svemu i svačemu

Featured Replies

Ima li neko iskustva sa mazdom cx30 i treba li nekom Nisan Qashqai 1.5?

• Replies 8.2k
  • Views 613.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

Ja sam vozio 7 dana na moru cx-30. 2.0 motor, bas sam bio razocaran kako ide i koliko joj treba da se zalaufa, mozda je do mene, mozda sam se navikao na turbinu

15 hours ago, Serena said:

Ima li neko iskustva sa mazdom cx30 i treba li nekom Nisan Qashqai 1.5?

Treba meni Qashqai, al mogu samo da sanjam )

Kolko mator Nissan?

2 minutes ago, placenik said:

Kolko mator Nissan?

2015

Preuzimanje u Italiji

Jel ima negde online da se proveri da li me je uslikao komunalac?

2 minutes ago, goofs said:

Jel ima negde online da se proveri da li me je uslikao komunalac?

No image preview

| eDnevna parking karta

Elektronska dnevna parking karta

Ne, ne, ne mislim na oko sokolovo, nego na parkiranje na mestu na kom nije nacrtano parking mesto (a na koje se ljudi redovno parkiraju).

Ne slikaju oni to, budi bez brige. Njihovi automobili skeniraju samo ucrtana parking mesta.

Misliš, nema više onog da komunalac izađe iz auta, uslika parkirana vozila i da ti kasnije stigne kazna?

Takvog lika sam video da se muva, samo ne znam da li slika ili odmah piše i uručuje neke kazne.

Ma da. Bilo kad su išli po dvojica, ali sad je u tim automobilima samo po jedan čovek i skeniraju samo parking mesta.

Nisam video nijednog takvog lika, niti mi je stiglo išta zbog parkiranja mimo parking mesta, a kad sam nedavno promašio zonu, pa stao na mesto za koje sam mislio da pripada mojoj zoni za koju imam godišnju pretplatu, odmah mi je stigla poruka o kazni.

E sad, ne znam da li su možda počeli da se muvaju peške po ulicama i pišu, ali dosad toga nije bilo.

28 minutes ago, goofs said:

Ne, ne, ne mislim na oko sokolovo, nego na parkiranje na mestu na kom nije nacrtano parking mesto (a na koje se ljudi redovno parkiraju).

To jedino da dođu sa paukom da te nose.

32 minutes ago, napadaj said:

Ma da. Bilo kad su išli po dvojica, ali sad je u tim automobilima samo po jedan čovek i skeniraju samo parking mesta.

Nisam video nijednog takvog lika, niti mi je stiglo išta zbog parkiranja mimo parking mesta, a kad sam nedavno promašio zonu, pa stao na mesto za koje sam mislio da pripada mojoj zoni za koju imam godišnju pretplatu, odmah mi je stigla poruka o kazni.

E sad, ne znam da li su možda počeli da se muvaju peške po ulicama i pišu, ali dosad toga nije bilo.

Mene uslikali dusmani ispred sljake, bukvalno sam na pet minuta stao da odnesem nesto, nije parking mesto nego onako uz stubice svi tu staju na sva 4. Cak sam ih video kako prolaze kad sam silazio. Bilo to krajem aprila. Stigne mi onaj papir da idem u makenzijevu. A meni se nije islo tamo, sta cu tamo, nema gde da se parkira i pitam moju knjigovodju da li ja mogu da iskuliram i cekam kaznu da se pojavi u onom online registru i tako platim. Ona kaze moze ona tako radi. Proveravo ja i proveravao da me ne cimaju na granici nema nista. U avgustu nisam bio u zemlji stigne mi prekrsajni nalog za to isto. Kad sam se vratio prosao vec onaj rok za preuzimanje i ja sta cu odem u jebenu makenzijevu. Tamo mi neki lik kaze ja sad mogu samo da ti urucim kaznu (onu od 25 soma kapiram) na koju nemas pravo zalbe i moras da platis. Moj savet ti je da ne uzimas to nego da sacekas da ti ponovo stigne od nas ili od suda pa da se onda zalis... jebe lud zbinjenog

53 minutes ago, ZokiAsov said:

Mene uslikali dusmani ispred sljake, bukvalno sam na pet minuta stao da odnesem nesto, nije parking mesto nego onako uz stubice svi tu staju na sva 4. Cak sam ih video kako prolaze kad sam silazio. Bilo to krajem aprila. Stigne mi onaj papir da idem u makenzijevu. A meni se nije islo tamo, sta cu tamo, nema gde da se parkira i pitam moju knjigovodju da li ja mogu da iskuliram i cekam kaznu da se pojavi u onom online registru i tako platim. Ona kaze moze ona tako radi. Proveravo ja i proveravao da me ne cimaju na granici nema nista. U avgustu nisam bio u zemlji stigne mi prekrsajni nalog za to isto. Kad sam se vratio prosao vec onaj rok za preuzimanje i ja sta cu odem u jebenu makenzijevu. Tamo mi neki lik kaze ja sad mogu samo da ti urucim kaznu (onu od 25 soma kapiram) na koju nemas pravo zalbe i moras da platis. Moj savet ti je da ne uzimas to nego da sacekas da ti ponovo stigne od nas ili od suda pa da se onda zalis... jebe lud zbinjenog

Možda to rade u najbitnim ulicama. Kod mene u ulici u kojoj živim svi stajemo i van mesta, jer jednostavno nema gde da se stane, eno meni auto već tri dana stoji na mestu koje nije iscrtano. Prolaze redovno, ali ne slikaju ništa osim obeleženog parkinga.

Edited by napadaj