October 23, 2025Oct 23 Ja sam vozio 7 dana na moru cx-30. 2.0 motor, bas sam bio razocaran kako ide i koliko joj treba da se zalaufa, mozda je do mene, mozda sam se navikao na turbinu
October 23, 2025Oct 23 15 hours ago, Serena said:Ima li neko iskustva sa mazdom cx30 i treba li nekom Nisan Qashqai 1.5?Treba meni Qashqai, al mogu samo da sanjam
October 30, 2025Oct 30 https://x.com/UsamljenRendzer/status/1983603490053386526Ovo je vec ozbiljan poklon za dosta ljudi koje poznajem.
October 31, 2025Oct 31 2 minutes ago, goofs said:Jel ima negde online da se proveri da li me je uslikao komunalac?| eDnevna parking kartaElektronska dnevna parking karta
October 31, 2025Oct 31 Ne, ne, ne mislim na oko sokolovo, nego na parkiranje na mestu na kom nije nacrtano parking mesto (a na koje se ljudi redovno parkiraju).
October 31, 2025Oct 31 Ne slikaju oni to, budi bez brige. Njihovi automobili skeniraju samo ucrtana parking mesta.
October 31, 2025Oct 31 Misliš, nema više onog da komunalac izađe iz auta, uslika parkirana vozila i da ti kasnije stigne kazna? Takvog lika sam video da se muva, samo ne znam da li slika ili odmah piše i uručuje neke kazne.
October 31, 2025Oct 31 Ma da. Bilo kad su išli po dvojica, ali sad je u tim automobilima samo po jedan čovek i skeniraju samo parking mesta.Nisam video nijednog takvog lika, niti mi je stiglo išta zbog parkiranja mimo parking mesta, a kad sam nedavno promašio zonu, pa stao na mesto za koje sam mislio da pripada mojoj zoni za koju imam godišnju pretplatu, odmah mi je stigla poruka o kazni.E sad, ne znam da li su možda počeli da se muvaju peške po ulicama i pišu, ali dosad toga nije bilo.
October 31, 2025Oct 31 28 minutes ago, goofs said:Ne, ne, ne mislim na oko sokolovo, nego na parkiranje na mestu na kom nije nacrtano parking mesto (a na koje se ljudi redovno parkiraju).To jedino da dođu sa paukom da te nose.
October 31, 2025Oct 31 32 minutes ago, napadaj said:Ma da. Bilo kad su išli po dvojica, ali sad je u tim automobilima samo po jedan čovek i skeniraju samo parking mesta.Nisam video nijednog takvog lika, niti mi je stiglo išta zbog parkiranja mimo parking mesta, a kad sam nedavno promašio zonu, pa stao na mesto za koje sam mislio da pripada mojoj zoni za koju imam godišnju pretplatu, odmah mi je stigla poruka o kazni.E sad, ne znam da li su možda počeli da se muvaju peške po ulicama i pišu, ali dosad toga nije bilo.Mene uslikali dusmani ispred sljake, bukvalno sam na pet minuta stao da odnesem nesto, nije parking mesto nego onako uz stubice svi tu staju na sva 4. Cak sam ih video kako prolaze kad sam silazio. Bilo to krajem aprila. Stigne mi onaj papir da idem u makenzijevu. A meni se nije islo tamo, sta cu tamo, nema gde da se parkira i pitam moju knjigovodju da li ja mogu da iskuliram i cekam kaznu da se pojavi u onom online registru i tako platim. Ona kaze moze ona tako radi. Proveravo ja i proveravao da me ne cimaju na granici nema nista. U avgustu nisam bio u zemlji stigne mi prekrsajni nalog za to isto. Kad sam se vratio prosao vec onaj rok za preuzimanje i ja sta cu odem u jebenu makenzijevu. Tamo mi neki lik kaze ja sad mogu samo da ti urucim kaznu (onu od 25 soma kapiram) na koju nemas pravo zalbe i moras da platis. Moj savet ti je da ne uzimas to nego da sacekas da ti ponovo stigne od nas ili od suda pa da se onda zalis... jebe lud zbinjenog
October 31, 2025Oct 31 53 minutes ago, ZokiAsov said:Mene uslikali dusmani ispred sljake, bukvalno sam na pet minuta stao da odnesem nesto, nije parking mesto nego onako uz stubice svi tu staju na sva 4. Cak sam ih video kako prolaze kad sam silazio. Bilo to krajem aprila. Stigne mi onaj papir da idem u makenzijevu. A meni se nije islo tamo, sta cu tamo, nema gde da se parkira i pitam moju knjigovodju da li ja mogu da iskuliram i cekam kaznu da se pojavi u onom online registru i tako platim. Ona kaze moze ona tako radi. Proveravo ja i proveravao da me ne cimaju na granici nema nista. U avgustu nisam bio u zemlji stigne mi prekrsajni nalog za to isto. Kad sam se vratio prosao vec onaj rok za preuzimanje i ja sta cu odem u jebenu makenzijevu. Tamo mi neki lik kaze ja sad mogu samo da ti urucim kaznu (onu od 25 soma kapiram) na koju nemas pravo zalbe i moras da platis. Moj savet ti je da ne uzimas to nego da sacekas da ti ponovo stigne od nas ili od suda pa da se onda zalis... jebe lud zbinjenogMožda to rade u najbitnim ulicama. Kod mene u ulici u kojoj živim svi stajemo i van mesta, jer jednostavno nema gde da se stane, eno meni auto već tri dana stoji na mestu koje nije iscrtano. Prolaze redovno, ali ne slikaju ništa osim obeleženog parkinga. Edited October 31, 2025Oct 31 by napadaj