October 31, 2025Oct 31 On 19. 10. 2025. at 13:25, đorđe geprat said:umalo se ne upišah od smeha i ne iščaših lakat krrsteći se.dilema da li auto koji ulazi u kružni tok vozeći u pogršnom smeru ima ili nema prednost.linakA gde si ovde video auto koji ulazi u kružni tok vozeći u pogrešnom smeru?
October 31, 2025Oct 31 3 hours ago, JozoMujica said:A gde si ovde video auto koji ulazi u kružni tok vozeći u pogrešnom smeru? izvin'te. stvarno sam oćoraveo po pitanju crvenog auta.
October 31, 2025Oct 31 1 minute ago, đorđe geprat said:izvin'te. stvarno sam oćoraveo po pitanju crvenog auta.Nisam ni ja bolji, pet minuta sam gledao sliku pokušavajući da vidim na šta si mislio.
October 31, 2025Oct 31 Evo ga jedan ćaci inkasant kod Studenjaka, ide i proverava da li je plaćen parking.
October 31, 2025Oct 31 33 minutes ago, JozoMujica said:Nisam ni ja bolji, pet minuta sam gledao sliku pokušavajući da vidim na šta si mislio. ja sam video glavu crvenog auta umesto njegovog dupeta. JBG
November 1, 2025Nov 1 On 31. 10. 2025. at 12:02, goofs said:Ne, ne, ne mislim na oko sokolovo, nego na parkiranje na mestu na kom nije nacrtano parking mesto (a na koje se ljudi redovno parkiraju).22 hours ago, napadaj said:Možda to rade u najbitnim ulicama. Kod mene u ulici u kojoj živim svi stajemo i van mesta, jer jednostavno nema gde da se stane, eno meni auto već tri dana stoji na mestu koje nije iscrtano. Prolaze redovno, ali ne slikaju ništa osim obeleženog parkinga.Kolegu sa posla su slikali pre mesec dana izmedju dve zgrade (gde se svi parkiraju) na Zarkovu u 5 ujutru. Skoro mu stigla kazna Edited November 1, 2025Nov 1 by werbatim
November 3, 2025Nov 3 jel imate nekoga ko radi transport... treba da preselim jedan krevet i dusek po bg-u..
November 7, 2025Nov 7 juce zatvorim vozaceva vrata, puce zadnje staklo ko nista.jel znate nekog dobrog servisera za staklo?
November 7, 2025Nov 7 glas servisi? mada koliko sam upućen oni rade šoferke, probaj nazoviako ne onda kupujem-prodajem uzmi neki sa otpada
November 7, 2025Nov 7 ma da, glas... zvao juce neke, al reko mozda neko ima nekog poznanika ili majstora koji je ok sa cenama/kvalitetom.
November 8, 2025Nov 8 On 7. 11. 2025. at 10:26, Mr.Mxyzptlk said:ma da, glas... zvao juce neke, al reko mozda neko ima nekog poznanika ili majstora koji je ok sa cenama/kvalitetom.ako se nisi snasao: https://autostaklabgd.rs/super su sa cenama i kvalitetom
November 23, 2025Nov 23 Da li se nekome desilo da mu tag bude blokiran zbog neplaćanja računa? Kako se deblokira?Juče mi ostala kartica na bankomatu, neko je našao i odneo u MUP, odatle javljeno Intezi, zvali me iz banke, pa blokirali karticu. Nisam imao vremena da idem u stanicu, išao sam na put i bez problema sam prošao rampe u odlasku i povratku, ali sam posle dobio mejl da će tag biti blokiran i sad mi je stigao novi sa potvrdom da je došlo do blokade. Now what?
November 23, 2025Nov 23 Imaš ovde šta su ljudi pisali čoveku u istoj situaciji. https://www.facebook.com/groups/livefromgreece/posts/1664241427435183/