Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pitanja o svemu i svačemu

Featured Replies

On 19. 10. 2025. at 13:25, đorđe geprat said:

umalo se ne upišah od smeha i ne iščaših lakat krrsteći se.

dilema da li auto koji ulazi u kružni tok vozeći u pogršnom smeru ima ili nema prednost.

linak

A gde si ovde video auto koji ulazi u kružni tok vozeći u pogrešnom smeru? unsure

• Replies 8.2k
  • Views 613.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

3 hours ago, JozoMujica said:

A gde si ovde video auto koji ulazi u kružni tok vozeći u pogrešnom smeru? unsure

izvin'te. stvarno sam oćoraveo po pitanju crvenog auta.

1 minute ago, đorđe geprat said:

izvin'te. stvarno sam oćoraveo po pitanju crvenog auta.

Nisam ni ja bolji, pet minuta sam gledao sliku pokušavajući da vidim na šta si mislio. D

Evo ga jedan ćaci inkasant kod Studenjaka, ide i proverava da li je plaćen parking.

33 minutes ago, JozoMujica said:

Nisam ni ja bolji, pet minuta sam gledao sliku pokušavajući da vidim na šta si mislio. D

ja sam video glavu crvenog auta umesto njegovog dupeta. JBG

On 31. 10. 2025. at 12:02, goofs said:

Ne, ne, ne mislim na oko sokolovo, nego na parkiranje na mestu na kom nije nacrtano parking mesto (a na koje se ljudi redovno parkiraju).

22 hours ago, napadaj said:

Možda to rade u najbitnim ulicama. Kod mene u ulici u kojoj živim svi stajemo i van mesta, jer jednostavno nema gde da se stane, eno meni auto već tri dana stoji na mestu koje nije iscrtano. Prolaze redovno, ali ne slikaju ništa osim obeleženog parkinga.

Kolegu sa posla su slikali pre mesec dana izmedju dve zgrade (gde se svi parkiraju) na Zarkovu u 5 ujutru. Skoro mu stigla kazna

Edited by werbatim

jel imate nekoga ko radi transport... treba da preselim jedan krevet i dusek po bg-u..

juce zatvorim vozaceva vrata, puce zadnje staklo ko nista.

jel znate nekog dobrog servisera za staklo?

glas servisi? mada koliko sam upućen oni rade šoferke, probaj nazovi

ako ne onda kupujem-prodajem uzmi neki sa otpada

ma da, glas... zvao juce neke, al reko mozda neko ima nekog poznanika ili majstora koji je ok sa cenama/kvalitetom.

On 7. 11. 2025. at 10:26, Mr.Mxyzptlk said:

ma da, glas... zvao juce neke, al reko mozda neko ima nekog poznanika ili majstora koji je ok sa cenama/kvalitetom.

ako se nisi snasao: https://autostaklabgd.rs/

super su sa cenama i kvalitetom

• 3 weeks later...

Da li se nekome desilo da mu tag bude blokiran zbog neplaćanja računa? Kako se deblokira?

Juče mi ostala kartica na bankomatu, neko je našao i odneo u MUP, odatle javljeno Intezi, zvali me iz banke, pa blokirali karticu.

Nisam imao vremena da idem u stanicu, išao sam na put i bez problema sam prošao rampe u odlasku i povratku, ali sam posle dobio mejl da će tag biti blokiran i sad mi je stigao novi sa potvrdom da je došlo do blokade.

Now what?

Stigao još jedan mejl:

Screenshot_20251124_074257_Gmail.jpg

Edited by napadaj

Ti imaš postpaid tag?