Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pitanja o svemu i svačemu

Featured Replies

Touran? Nisam ga razmatrao jer mi deluje 'karavanast'. Malo je duži od Karoka i niži. Cena je tu negde slična.. ali da, može stati cela manja kuhinja u njega😆

Verovatno ću uzeti Karoka samo sam hteo da proverim da li je DSG pouzdan (pa i sam Karok kao model). Da nisam nešto propustio u pretrazi na netu...

• Replies 8.2k
  • Views 608.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

Duži je 145mm, komoditet iza prednjeg reda sedišta neuporediv, na strani Touran-a, naravno.

On 15. 1. 2026. at 14:48, Marsupilami said:

Planiram da kupim Škodu Karok oko 5-6 godina staru (2020 i mlađe) za oko 20.000 maks (delom na kredit), pa me zanimaju iskustva sa DSG menjačem (manuelni i automatik). A i koja je verzija motora najpouzdanija (pročitah 1.5 benzin, 150ks da je najpouzdaniji...?)

Najviše me privlači veličina gepeka (520l). Prostraniji je od ostalih u toj klasi (Kađar, Kaškai, Daster....) bar na papiru..

Moram i da nađem verziju u kojoj zadnja klupa može da se izvadi.. 🙃

1.5 tsi je super motor, kontam da sa DSG menjacima nema previse brige. ja sam ga vozio sluzbenog, dizela, nismo imali problema par godina, posle nam dali drugog. samo, mislim da karok nema treci red sedista i da ga mesas sa kodijakom, proveri to. gepek je korektan, ali nije neko ludilo. oktavija lubenicarka ima veci.

Nisam mislio na treći red sedišta nego da zadnja sedišta mogu da se izvade. U međuvremenu saznadoh da je to opciono i da nema svaki Karok tu mogućnost. Kod mene na Lančiji (Musa) zadnja zedišta mogu da se sklope (naslon da se obori) i još dodatno sedalni deo da se podigne (sedišta 'naglavačke' da se usprave).

Solidnog prostora se dobije pozadi. Kod Karoka tako sklopljena i uspravljena sedišta mogu i da se izvade uz par klikova bez potrebe za alatom (možda mogu i kod mene, nisam probao).

nove gume stare 5 godina ili nove 4000 skuplje po gumi?

Edited by Mr.Mxyzptlk

ovo drugo, pogotovu ako su zimske/all season

letnje su :/ michelin

Misliš, neko ih nije koristio 5 godina ili su korišćene 'po malo'?

Ako nisu korišćene 5 godina (stajale u podrumu) možda je sigurnije ići na nove gume.

stajale, nekoriscene. dot im iz 2021.

ici cu na novije, jebo 4k po gumi

Uvek nove

• 3 weeks later...

Gdje u Beogradu da kupim novi faac daljinski za garazu i iskopiram kod sa starog?

'Si probao kod Ristića u Zemunu?

• 3 weeks later...

Ponovna registracija vozila

Nakon jednogodišnje pauze.

Navodno se menjaju tablice, valjda i saobraćajna....

Ako neko zna ili ima iskustva, da mi objasni korake, i šta sve treba da se plati preko sajta.

Hvala

• 2 months later...

Uzeo sam skoro Skodu Octaviu, ima parking senzore.

Hocu da ugradim rikverc kameru, jer vec ima multimedia ekran, pitanje je jel mogu da ostanu i senzori, a da dobijem sliku sa kamere pa da biram sta hocu da gledam ?

Ili kad ugrade kameru, gube se senzori ?

Inace je skroz nepregledna pozadi, ko da sam u tenku.

Edited by brusli

fabrička verzija ima i senzore i kameru, mislim da senzori mogu da se isključe da ne pijuču

kamera mislim ne

da budem iskren nikad se nisam zanimao tim trivijama

ta nepreglednost je tm velike vecine modernih automobila, jer bezbednost(masivni b i c stubovi)

ps

okači jelkicu srbski grb/zastava i miran si što se tiče policije

s_d

pogotovu ako je crna