September 23, 2025Sep 23 Meni drug radi vrhunsko poliranje (u tri sloja valjda) i dubinsko pranje za oko 200e zajedno, ne prodaje maglu kao detailing i keramika i cuda nego klasicno sve ali radi bas bas dobroLicno ne bi davao te neke silne stotine evra za kao tu neku keramiku, mnogo mi to para
September 25, 2025Sep 25 Samo da znate da mirisna jelkica zna da hemijski reaguje u dodiru sa plastikom prednje table po vrućini i da počne da topi dugmiće Nervirala me u visećem položaju sa retrovizora, pa sam je okačio niže, na otvore za ventilaciju - plastika se ispod nje gumirala, kao da je krenula da se rastvara. Ostali su hrapavi tragovi na tasteru za prozor. Da mi je odstojao auto nekoliko dana bez da mu priđem, ko zna.. Da znate za sljedeće ljeto.
September 26, 2025Sep 26 16 hours ago, autsajder said:Samo da znate da mirisna jelkica zna da hemijski reaguje u dodiru sa plastikom prednje table po vrućini i da počne da topi dugmiće Nervirala me u visećem položaju sa retrovizora, pa sam je okačio niže, na otvore za ventilaciju - plastika se ispod nje gumirala, kao da je krenula da se rastvara. Ostali su hrapavi tragovi na tasteru za prozor. Da mi je odstojao auto nekoliko dana bez da mu priđem, ko zna..Da znate za sljedeće ljeto.au brate, al si retro, pa te jelkice nisam video nigde jos od 80ih
September 26, 2025Sep 26 "Jelkica" u obliku fudbalske lopte sa logom Arene Sporta, dijelili ispred Ada mola dok je trajao Euro 2024 prošle godine.Mirisala je kao i svaka druga, mislim da je u njoj uobičajena hemija za te stvari.
September 26, 2025Sep 26 sad su u “modi” neki rituals mirisi za auto, ovde ih valjaju samo kako sam video na kpal mi idiotski da uzmem miris a da ga ne onjušim prvo
September 26, 2025Sep 26 16 hours ago, autsajder said:Samo da znate da mirisna jelkica zna da hemijski reaguje u dodiru sa plastikom prednje table po vrućini i da počne da topi dugmiće Nervirala me u visećem položaju sa retrovizora, pa sam je okačio niže, na otvore za ventilaciju - plastika se ispod nje gumirala, kao da je krenula da se rastvara. Ostali su hrapavi tragovi na tasteru za prozor. Da mi je odstojao auto nekoliko dana bez da mu priđem, ko zna..Da znate za sljedeće ljeto.Kapiram da reaguje samo sa plastikom a ne i plucima : /
October 3, 2025Oct 3 Jedno mozda glupo pitanjeOve sankcije Nisu sto najavljuju, i moguce da ce biti nestasice gorivaDa li to utice nesto na druge u Srbiji, tipa Mol, OMV?
October 3, 2025Oct 3 1 hour ago, LeBron said:Jedno mozda glupo pitanjeOve sankcije Nisu sto najavljuju, i moguce da ce biti nestasice gorivaDa li to utice nesto na druge u Srbiji, tipa Mol, OMV?Ne, sudeći po onome što sam pročitao poslednjih dana.Međutim, ti drugi, od NIS-a nezavisni izvori jednostavno nisu dovoljni da pokriju potražnju.Neka me isprave oni koji su bolje upućeni.
October 3, 2025Oct 3 6 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:sednem u kola danas posle 2-3 dana, sve 4 gume pale na 2.1, 2.2Na koliko su inače napumpane?
October 7, 2025Oct 7 Razmenite parking sa nekim ko ga napušta! Preuzmite Pinol...Pozvani ste da se pridružite Pinolo-u! Preuzmite odmah i osvojite 500 RSD nagrade!
October 19, 2025Oct 19 umalo se ne upišah od smeha i ne iščaših lakat krrsteći se.dilema da li auto koji ulazi u kružni tok vozeći u pogršnom smeru ima ili nema prednost.ko je plavi u vanjskoj traci, trebao bi izaći na tom prvom izlazu. Znači da bi oboje u isto vrijeme mogli ući svaki u svoju traku. Ali ak se plavi ne drži toga, crveni treba biti oprezan i propustiti. Ako sam u crvenom, naravno da ću pustiti plavog ak primjetim ne izlazi van. Jer da bih izašla, moram prvo u njegovu pa van. Ak nije tak, sutra vraćam vozačku", sigurna je jedna pratiteljica.linak Edited October 19, 2025Oct 19 by đorđe geprat
October 19, 2025Oct 19 prebacih ovde1 hour ago, papapavle said:Nisam čitao detalje ovog slučaja, pa ne znam šta je u pitanju, ali mi deluje da se nazad ljudi ovde često voze bez pojasa, pogotovo kad su napakovani kao sardine po troje u malim kolima, a znam za bar jedan slučaj kada je to bilo fatalno. Izvlačenje mi deluje kao sekundarni problem.radi se o tome da je, po meni, nebezbedno što su vozila sa 2/3 vrata registrovana za 5 osoba.zamišljam ozbiljnu nesreću kada dvoje sa prednjih sedišta, možda povređeni a sigurno sluđeni, treba najpre da se otkopčaju pa izađu iz auta, unezvereni obore prednja sedišta a ono dvoje sa zadnjih da se izvuku. osoba u sredini mislim da ima minimalne šanse.sin i snaja su imali lanču Y. žena i ja smo se vozili možda dva puta na zadnjem sedištu i, nisam se osećao prijatno. ono, kada su se proširili decom pazarili su četvorovratnicu. zameram im što blokiraju zadnja vrata. kažu, da dete ne bi otvorilo igrajući se. pitam, pa kako da izvučeš date ako su vrata zabravljena.
October 19, 2025Oct 19 Drugari, koja je by-the-book procedura za prodaju (polovnog) auta u drugi opštinu (i prodavac i kupac fizičko lice)? Imao sam samo 1 iskustvo prodaje polovnjaka (pre 8 godina), ali obojica smo bili u Bgd pa nisu menjane tablice (a i to je bio moj zajeb, jer sam završio sa par tuđih kazni za parking dok se procedura nije ful završila).Dakle, ja iz Bg hoću da prodam auto čoveku van Bg, koji su koraci? Ful defanzivna varijanta, sa odjavljivanjem tablica ako treba. Vidim da sad ne treba rešenje od poreske za porez na prenos, nego ide samooporezivanje preko euprave. Jel tu i dalje važi da je po zakonu obveznik tog poreza prodavac? Edited October 19, 2025Oct 19 by jezovuk