August 8, 2025Aug 8 verovatnoal se uglavnom skuplja preko tih rupa koje ne pokrivaju dihtung gume(pogotovu kod gepekamsm videla bi da je rupa na krovu
August 8, 2025Aug 8 Meni je u Clio ulazila voda kroz onu plastiku na dnu šoferke, negde pri krajevima te rešetke, valjda se zapušavalo od lišća i trunja pa voda nekako našla put do patosa. Ništa unutra nije bilo mokro, ali je ispod patosa bio okean, to je bućkalo ko ludo (naročito pri skretanju) ko da vozim čamac. Neki majstor je srećom provalio kuda prolazi voda pa sam od tad češće čistila te kanale i to je to.
August 8, 2025Aug 8 sta koristite za odbranu od sunca napred? jel ima to negde da se pogleda ili mora preko neta da se porucu?
August 8, 2025Aug 8 ja kupio na pumpi neko sranjce što se razmotava kao zilbericabilo je bolje ono kinesko srebrno(kao haromonika) od 1€ al je veliko za sadašnju šoferkuimaš po većim pumpama u principu je sve isto. fizička zaštita od sunčevih/uv zraka, veoma znači ako imaš crn auto
August 8, 2025Aug 8 btw zasto nema belo senilo, valjda je to najjaci albedo, jebemliga, odakle se pojavilo to srebrno uopste?hvala za hint za pumpe
August 9, 2025Aug 9 20 hours ago, glibav said:Zar taj dongle ne radi samo ako imas vec Android Auto u kolima? Barem sam ja tako nesto procitao, mozda gresim. Mani je najveca prednost kabla sto mi i puni telefon dok je na njemu. Imam neki kratki kabal, 20am cm, i ne smeta mi.Imam Android Auto preko kabla. Bežično punim telefon. Preko bluetootha je telefon konektovan s autom, no nema Android Auto na taj način - isključivo preko kabla.Nije da sam osetio neke blagodeti Android Auta, ali mi mape i SoundCloud znače. A radije bih da ne moram da uštekam telefon. Zapravo, i prethodni telefon sam menjao za ovaj koji podržava bežično punjenje, upravo iz tog razloga.
August 9, 2025Aug 9 Ono kinesko srebrno je mama i treba po kineskim radnjama da ima u vise velicina, moze da se nadje za skoro svaku haubu, bar kod nasih kineza ima, od nekih 250 do 400 din a ima i nekih fensi specijalnih za oko 700-800 ali to nisam probao
August 9, 2025Aug 9 Samo što posle nekog vremena počne da se kruni i ostavlja ljuspice svuda po kolima.Doduše, moje je staro valjda više od 10 godina, dobro me podsetiste da treba da kupim novo.
August 9, 2025Aug 9 3 minutes ago, JozoMujica said:Samo što posle nekog vremena počne da se kruni i ostavlja ljuspice svuda po kolima.Doduše, moje je staro valjda više od 10 godina, dobro me podsetiste da treba da kupim novo. Meni prvog dana. I smrdilo. Jedva ubo neki debeli što može i za kamione.
August 9, 2025Aug 9 Sta ste vi to uzimali, naopakoMeni se nista ne kruni niti smrdi, najveci problem je kad postane vrljavo tj. izgubi krutost ali zato se kupuju te skuplje varijante koje su postojanije
August 9, 2025Aug 9 kod njih mi samo smeta onaj vakum što se lepi da je pridrži, on mora da se pljucne pa posle ostaje krug na staklua lako se da zagubiti ta gumena andromolja
August 9, 2025Aug 9 ja imam ono sto se stavlja sa spoljne strane. prilicno dobro potresenih 2 dolala.
August 9, 2025Aug 9 2 hours ago, Grunf said:ja imam ono sto se stavlja sa spoljne strane. prilicno dobro potresenih 2 dolala.ono što se stavlja sa spoljne strane je mnogo bolje, razlika nebo i zemlja (što važi za svaku izolaciju, bilo da je toplotna, od vlage...)
August 9, 2025Aug 9 Baš tako, spolja je najbolje postaviti zaštitu. Ja sam svojevremeno uzeo rolnu ovakve reflektujuće folije ako se ne varam u Uradi Sam i isekao po meri.