August 8, 2025Aug 8 On 3. 8. 2025. at 23:43, napadaj said:Da li je neko kupio adapter/dongle za bežični Android Auto/CarPlay? Može neka preporuka?I ja to tražim. Jesi rešio?
August 8, 2025Aug 8 17 hours ago, kud u maglu Simoviću said:sad pričao s kolegom ima xc40 inscription ‘19 i ima bt povezanost sa mobilnima šta se dešava kad povežeš mob preko usb kablom sa autom, jel se vide?na miniju imam pozive, i mogu da puštam muziku sa telefona što mi je sasvim dovoljno. onaj video u vožnji i poruke bih zakonom zabranioza donglovetm važi pravilo koliko para toliko muzike ili da su par sa markom mobilnog(ako uopšte ima)Imam i ja BT povezanost, odnosno pozive, Spotify itd, ali bih najviše zbog mapa da imam i bežični Android Auto. Sa kablom naravno radi, ali me mrzi da pazim svaki put kad pomeram telefon da li će kabl da ispadne, pa da dođe do prekida konekcije.15 hours ago, Zli Gli said:Kakvo je misljenje furunasa za GLC kupe? Konkretno gledam 2019. godiste GLC250 4matic AMG nesto, motor kao u nasem CLA sto smo prodali, 2.0 211ks i 180 hiljada km, kao nov jeImamo prostora za korektnu zaradu ali se plasim da ne bude vencanica, nisam pametanDosta se to vozi po Beogradu, ima kupaca sigurno.8 minutes ago, Ardian said:I ja to tražim. Jesi rešio?Nisam još, ali sam naišao na mnogo mesta na preporuku za AAwireless Two, pa ću da ga nabavim.
August 8, 2025Aug 8 Jbg, nema ga na KP. Da, zbog Google mapa bih i ja, najviše. Kia ima buđavu TomTom navigaciju, koja me je nebrojeno puta iznervirala
August 8, 2025Aug 8 1 hour ago, Ardian said:Jbg, nema ga na KP.Da, zbog Google mapa bih i ja, najviše. Kia ima buđavu TomTom navigaciju, koja me je nebrojeno puta iznerviralaProbaj na TEMU.....
August 8, 2025Aug 8 1 hour ago, Ardian said:Jbg, nema ga na KP.Da, zbog Google mapa bih i ja, najviše. Kia ima buđavu TomTom navigaciju, koja me je nebrojeno puta iznerviralaZar taj dongle ne radi samo ako imas vec Android Auto u kolima? Barem sam ja tako nesto procitao, mozda gresim. Mani je najveca prednost kabla sto mi i puni telefon dok je na njemu. Imam neki kratki kabal, 20am cm, i ne smeta mi.
August 8, 2025Aug 8 Ja imam bežični punjač za telefon u autu, tako da mi nije ta prednost kabla nešto relevantna. Brže se puni kablom, doduše, ali nije krucijalno.
August 8, 2025Aug 8 @napadaj : jesi video ovo? meni izgleda zanimljivo, ako ti treba za android.https://motorolasound.com/audio-products/android-auto/ma1/ima na amazonu za 50 dolala. Edited August 8, 2025Aug 8 by Grunf
August 8, 2025Aug 8 Video, ali na Amazonu recenzije nisu najsrećnije i ukupna je svega 3.6 na 15.300 recenzija. AAWireless Two ima ocenu 4.3 na 1350 recenzija, to je dosta bolje.
August 8, 2025Aug 8 2 hours ago, napadaj said:Imam i ja BT povezanost, odnosno pozive, Spotify itd, ali bih najviše zbog mapa da imam i bežični Android Auto. Sa kablom naravno radi, ali me mrzi da pazim svaki put kad pomeram telefon da li će kabl da ispadne, pa da dođe do prekida konekcije. ma, koji će tiimaš navigaciju, uradi update mapa i vozisamo još jedna bespotrebna distrakcija tjekom vožnje
August 8, 2025Aug 8 I meni, pa sam ustuknuo kad sam video te ocene.1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:ma, koji će tiimaš navigaciju, uradi update mapa i voziA jbg, lakše mi da menjam na telefonu nego kucanjem po ekranu auta, plus stigne poruka, zove neko koga ne mogu da pustim na zvučnike kad imam suvozača i slično itd, mnogo je bolje kad je bežična konekcija. Edited August 8, 2025Aug 8 by napadaj
August 8, 2025Aug 8 Ženi curi voda iz Dacie Sandero Stepway. I to baš ozbiljno, ko da si česmu otvorio...šta bi to moglo biti?
August 8, 2025Aug 8 tamo nema vode, a nije ni mokro. niti je unutra pored vrata. kaže da je malo curilo, ona se sagla i prstima malo pipala ispod praga a onda je odjednom izašlo litar-dva vode za desetak sekundi. biće da su neki drenažni kanali?