Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pitanja o svemu i svačemu

Featured Replies

ako mislite da ste igrači za višu ligu, zagrizite

• Replies 8.2k
  • Views 613.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

On 3. 8. 2025. at 23:43, napadaj said:

Da li je neko kupio adapter/dongle za bežični Android Auto/CarPlay? Može neka preporuka?

I ja to tražim. Jesi rešio?

17 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

sad pričao s kolegom ima xc40 inscription ‘19 i ima bt povezanost sa mobilnim

a šta se dešava kad povežeš mob preko usb kablom sa autom, jel se vide?

na miniju imam pozive, i mogu da puštam muziku sa telefona što mi je sasvim dovoljno. onaj video u vožnji i poruke bih zakonom zabranio

za donglovetm važi pravilo koliko para toliko muzike ili da su par sa markom mobilnog(ako uopšte ima)

Imam i ja BT povezanost, odnosno pozive, Spotify itd, ali bih najviše zbog mapa da imam i bežični Android Auto. Sa kablom naravno radi, ali me mrzi da pazim svaki put kad pomeram telefon da li će kabl da ispadne, pa da dođe do prekida konekcije.

15 hours ago, Zli Gli said:

Kakvo je misljenje furunasa za GLC kupe? Konkretno gledam 2019. godiste GLC250 4matic AMG nesto, motor kao u nasem CLA sto smo prodali, 2.0 211ks i 180 hiljada km, kao nov je

Imamo prostora za korektnu zaradu ali se plasim da ne bude vencanica, nisam pametan

Dosta se to vozi po Beogradu, ima kupaca sigurno.

8 minutes ago, Ardian said:

I ja to tražim. Jesi rešio?

Nisam još, ali sam naišao na mnogo mesta na preporuku za AAwireless Two, pa ću da ga nabavim.

Jbg, nema ga na KP.

Da, zbog Google mapa bih i ja, najviše. Kia ima buđavu TomTom navigaciju, koja me je nebrojeno puta iznervirala

1 hour ago, Ardian said:

Jbg, nema ga na KP.

Da, zbog Google mapa bih i ja, najviše. Kia ima buđavu TomTom navigaciju, koja me je nebrojeno puta iznervirala

Probaj na TEMU..... D

1 hour ago, Ardian said:

Jbg, nema ga na KP.

Zar taj dongle ne radi samo ako imas vec Android Auto u kolima? Barem sam ja tako nesto procitao, mozda gresim. Mani je najveca prednost kabla sto mi i puni telefon dok je na njemu. Imam neki kratki kabal, 20am cm, i ne smeta mi.

Ja imam bežični punjač za telefon u autu, tako da mi nije ta prednost kabla nešto relevantna. Brže se puni kablom, doduše, ali nije krucijalno.

Video, ali na Amazonu recenzije nisu najsrećnije i ukupna je svega 3.6 na 15.300 recenzija. AAWireless Two ima ocenu 4.3 na 1350 recenzija, to je dosta bolje.

ok. meni je privuklo paznju sto je google authorized.

2 hours ago, napadaj said:

Imam i ja BT povezanost, odnosno pozive, Spotify itd, ali bih najviše zbog mapa da imam i bežični Android Auto. Sa kablom naravno radi, ali me mrzi da pazim svaki put kad pomeram telefon da li će kabl da ispadne, pa da dođe do prekida konekcije.

ma, koji će ti

imaš navigaciju, uradi update mapa i vozi

samo još jedna bespotrebna distrakcija tjekom vožnje

I meni, pa sam ustuknuo kad sam video te ocene.

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

ma, koji će ti

imaš navigaciju, uradi update mapa i vozi

A jbg, lakše mi da menjam na telefonu nego kucanjem po ekranu auta, plus stigne poruka, zove neko koga ne mogu da pustim na zvučnike kad imam suvozača i slično itd, mnogo je bolje kad je bežična konekcija.

Edited by napadaj

Ženi curi voda iz Dacie Sandero Stepway. I to baš ozbiljno, ko da si česmu otvorio...

WhatsApp Image 2025-08-08 at 12.51.40_c9bb878b.jpgWhatsApp Image 2025-08-08 at 12.52.10_9e417b13.jpg

šta bi to moglo biti?

nek pregleda dihtunge kod vrata/gepeka i mesto gde stoji rezervni točak…

tamo nema vode, a nije ni mokro. niti je unutra pored vrata. kaže da je malo curilo, ona se sagla i prstima malo pipala ispod praga a onda je odjednom izašlo litar-dva vode za desetak sekundi. biće da su neki drenažni kanali?