August 9, 2025Aug 9 7 hours ago, Zli Gli said:Sta ste vi to uzimali, naopakoMeni se nista ne kruni niti smrdi, najveci problem je kad postane vrljavo tj. izgubi krutost ali zato se kupuju te skuplje varijante koje su postojanijeJa, ja, vremenom izgubi krutost.
August 9, 2025Aug 9 3 hours ago, brusli said:A da zatamnite stakla...a kako tacno mislis da se zatamni prednje staklo, o cijoj zastiti pricamo?
August 9, 2025Aug 9 10 hours ago, Grunf said:ja imam ono sto se stavlja sa spoljne strane. prilicno dobro potresenih 2 dolala.sta radis kad te usere galeb na moru?
August 10, 2025Aug 10 11 hours ago, Grunf said:a kako tacno mislis da se zatamni prednje staklo, o cijoj zastiti pricamo?Prednja šoferšajbna se ne zatamnjuje folijom, ali se može postaviti folija sa visokim stepenom toplotne i UV zaštite, koja je potpuno providna. Stakla iza vozača mogu se zatamniti po želji, do 100%, dok stakla u ravni vozača (vozačevo i suvozačevo) mogu biti zatamnjena do 30%.
August 16, 2025Aug 16 juce bili kod prijatelja i pila sam vino ali bas rano sam pocela oko 5 i popila sam pola boce vina uz gomboce do jedno 10-11h posle nisam nista pila i kad smo se vracali u gradu oko 2i30 naletimo na ,,cep,, i aparata zapisti..moram priznati da su mi se odsekle noge..kaze cika do 0,2 je dozvoljeno i da mi da duvam naduvam 0,09 kaze dozvoljeno ajd putuj misim i plan je bio da nekoliko sati pre voznje nista ne pijem ali nisam znala konkretno kakavi su rezultati toga
August 20, 2025Aug 20 Najgori i najbesmisleniji trošak u životu ne vezano za kola mi je registracija.Honda 1.8 38 jebenih hiljada dinara. Kakve su cene po BG-u, msm da je svake godine skuplje po par hiljada.
August 22, 2025Aug 22 A zamisli mene koji nemam stalni auto + ovaj drug sto radi zajedno sa mnom ista prica, registrujemo nesto pa kad se proda onda nesto drugo itdTrenutno Mazda 3 bila valjda 50 hiljada a Audi A3 cak 52 hiljade, nedavno ona Mecka CLA 2.0 benzin bila 54500 a ako se sad proda nesto, prva registracija za Stelvio je 56500din... Godisnje par hiljada evra samo na te glupostiOsiguranje je skupo valjda pa dize celu cifru
August 30, 2025Aug 30 Uzeh ovo za brisanje auta posle pranjaFenomenalna stvar, upije svu vodu sa kola, a sam peškir se ne cedihttps://lavauto.rs/product/krpa-peskir-za-auto-55x76-kungs/6101/
August 30, 2025Aug 30 Upije je, al nije kao klasična krpa, pa se ne desi iz nje, niti se stvara bara. Pretpostavljam da je tako zbog mikrofibera.
September 10, 2025Sep 10 ima li neka smislena zastita za lak na crnom autu od izmeta blokovskih kondora i orlova?
September 10, 2025Sep 10 folija, najskupljakeramička zaštita, po onome što znam nešto jeftinija i ograničenog rokacerada, najjeftinija, smoru ovu pamet da sam opet vlasnik auta kao što je bio kadjar, crno, veliko uradio bih keramičko poliranje
September 22, 2025Sep 22 jesi imao neke ponude za to? meni u onoj perionici Royal ispod maxija, u 63 nude poliranje u dve ruke i keramicku zastitu za 300e. to mi zvuci jako povoljno. @Zli Gli sta ti mislis, kontam da bi ti mogao znati...
September 22, 2025Sep 22 nisam imao ponudi, al ne bih se baš zaletao na najjeftiniju ponudu, ms nebi mi to bio prvi kriterijum pošto kako sam video može solidno da se umrlja auto ako se loše odradiznam za neke kod šumica da su dobri, sad sam proverio magna detailing u grčića milenkaesvakako bi dobro proverio pre nego se odlučioimaju o neki u vrčinu, al ti su bolesno skupi, al su top Edited September 22, 2025Sep 22 by kud u maglu Simoviću