July 23, 2025Jul 23 @Mel inače mužu pričam kako je ovde fin svet i razmišljam kako sad da iznesem ove predloge Uglavnom, on je oduševljen Posebno mu se dopada ideja za skidanje tablica, ne da ih odnesemo u policiju, nego da kupac odradi šta treba.
July 23, 2025Jul 23 Nemojte da sutra citam u vestima neki od onih klik bejt naslova Dok je muz skidao prednje tablice zena skidala zadnje tablice sa auta pored Obrt jedan od automobila bio je njihov a sve je snimao njihov Poznanik
July 23, 2025Jul 23 16 minutes ago, Boksi said:Posebno mu se dopada ideja za skidanje tablica, ne da ih odnesemo u policiju, nego da kupac odradi šta treba.ma todovoljna je jedna tablica, ne moraju ove
July 27, 2025Jul 27 Da li auto koji ima nalepnicu da je vlasnik lice sa invaliditetom izdatu u Srbiji može da se parkira na parking mestima za invalide u drugim državama?
July 27, 2025Jul 27 Koliko ja znam ne, na nivou EU postoji zajednicka nalepnica tako da npr vozila iz Hrvatske mogu da se parkiraju bilo gde u EUv jer je zajednicka nalepnica.
August 1, 2025Aug 1 On 27. 7. 2025. at 13:59, napadaj said:Da li auto koji ima nalepnicu da je vlasnik lice sa invaliditetom izdatu u Srbiji može da se parkira na parking mestima za invalide u drugim državama?Ja sam parkirao na invalidskim mestima u raznim državama, i nikada mi niko ništa nije rekao.
August 3, 2025Aug 3 Da li je neko kupio adapter/dongle za bežični Android Auto/CarPlay? Može neka preporuka?
August 7, 2025Aug 7 sad pričao s kolegom ima xc40 inscription ‘19 i ima bt povezanost sa mobilnima šta se dešava kad povežeš mob preko usb kablom sa autom, jel se vide?na miniju imam pozive, i mogu da puštam muziku sa telefona što mi je sasvim dovoljno. onaj video u vožnji i poruke bih zakonom zabranioza donglovetm važi pravilo koliko para toliko muzike ili da su par sa markom mobilnog(ako uopšte ima)
August 7, 2025Aug 7 Kakvo je misljenje furunasa za GLC kupe? Konkretno gledam 2019. godiste GLC250 4matic AMG nesto, motor kao u nasem CLA sto smo prodali, 2.0 211ks i 180 hiljada km, kao nov jeImamo prostora za korektnu zaradu ali se plasim da ne bude vencanica, nisam pametan
August 7, 2025Aug 7 meni se sviđa ta mečkina kupe suv linija, a kako vidim veoooma je popularna kod ovih što imaju lovuveliki + je 4matic, mislim da su manuelni menjači davno prošlo vreme, bar kod vozila iz te i sličnih klasauzimaj
August 7, 2025Aug 7 ja da ulazim u to odradio bih mu i neki ditejlingtm tipa poliranje, keramiku i unutraima tu prostora, a da ne budete u minusuod takvog vozila se očekuje da grmi i preko slike
August 7, 2025Aug 7 Imam bliskog druga koji se bavi bas time i pravi mi sportske cene pa to radim za manje vise svaki auto, sad su Stelvio i Astra na cekanju jer je kod njega uvek zauzeto unapredIma ovde prostora na mecki da se uzme bar 5 hiljada ali je i ulog momacki, nije prijatno ako to stoji npr. pola godine, zarobljene pare dugo. Da nisam kockao mogao sam da radim samo sa par tih luksuznih i zivim ko gospodin covek ali nije djavo dao mira, pas mater
August 7, 2025Aug 7 pa jes bolje da za tri dana uzmete 5k€ovako za tih 6 meseci potencijalnog čekanja valjate astrice, mazdice, a merdžana kad se tapne to je onda bonusestrpljenje je gorko, plodovi su slatki Edited August 7, 2025Aug 7 by kud u maglu Simoviću
August 7, 2025Aug 7 Meni je tri meseca ok, s tim sto treba uzeti u obzir da i proces dok auto dodje ocarinjen kod nas traje u proseku tri nedelje, od 2-4 skoro uvek. Pola godine na ulozenih 30ak somica je vec zajebato ako nisi ozbiljan nego mali igrac. Osim ako za to vreme i ne vozis taj auto do prodaje, to onda skroz menja perspektivu...