Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pitanja o svemu i svačemu

Featured Replies

@Mel inače mužu pričam kako je ovde fin svet i razmišljam kako sad da iznesem ove predloge lol

Uglavnom, on je oduševljen rolf

Posebno mu se dopada ideja za skidanje tablica, ne da ih odnesemo u policiju, nego da kupac odradi šta treba.

• Replies 8.2k
  • Views 613.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

Nemojte da sutra citam u vestima neki od onih klik bejt naslova Dok je muz skidao prednje tablice zena skidala zadnje tablice sa auta pored Obrt jedan od automobila bio je njihov a sve je snimao njihov Poznanik isuse

16 minutes ago, Boksi said:

Posebno mu se dopada ideja za skidanje tablica, ne da ih odnesemo u policiju, nego da kupac odradi šta treba.

ma to

dovoljna je jedna tablica, ne moraju ove

fantom

Napravi neki dug, pa daj izvrsitelju da ti zapleni auto

Da li auto koji ima nalepnicu da je vlasnik lice sa invaliditetom izdatu u Srbiji može da se parkira na parking mestima za invalide u drugim državama?

Koliko ja znam ne, na nivou EU postoji zajednicka nalepnica tako da npr vozila iz Hrvatske mogu da se parkiraju bilo gde u EUv jer je zajednicka nalepnica.

On 27. 7. 2025. at 13:59, napadaj said:

Da li auto koji ima nalepnicu da je vlasnik lice sa invaliditetom izdatu u Srbiji može da se parkira na parking mestima za invalide u drugim državama?

Ja sam parkirao na invalidskim mestima u raznim državama, i nikada mi niko ništa nije rekao.

Da li je neko kupio adapter/dongle za bežični Android Auto/CarPlay? Može neka preporuka?

sad pričao s kolegom ima xc40 inscription ‘19 i ima bt povezanost sa mobilnim

a šta se dešava kad povežeš mob preko usb kablom sa autom, jel se vide?

na miniju imam pozive, i mogu da puštam muziku sa telefona što mi je sasvim dovoljno. onaj video u vožnji i poruke bih zakonom zabranio

za donglovetm važi pravilo koliko para toliko muzike ili da su par sa markom mobilnog(ako uopšte ima)

Kakvo je misljenje furunasa za GLC kupe? Konkretno gledam 2019. godiste GLC250 4matic AMG nesto, motor kao u nasem CLA sto smo prodali, 2.0 211ks i 180 hiljada km, kao nov je

Imamo prostora za korektnu zaradu ali se plasim da ne bude vencanica, nisam pametan

meni se sviđa ta mečkina kupe suv linija, a kako vidim veoooma je popularna kod ovih što imaju lovu

veliki + je 4matic, mislim da su manuelni menjači davno prošlo vreme, bar kod vozila iz te i sličnih klasa

uzimaj

ja da ulazim u to odradio bih mu i neki ditejlingtm tipa poliranje, keramiku i unutra

ima tu prostora, a da ne budete u minusu

od takvog vozila se očekuje da grmi i preko slike

Imam bliskog druga koji se bavi bas time i pravi mi sportske cene pa to radim za manje vise svaki auto, sad su Stelvio i Astra na cekanju jer je kod njega uvek zauzeto unapred

Ima ovde prostora na mecki da se uzme bar 5 hiljada ali je i ulog momacki, nije prijatno ako to stoji npr. pola godine, zarobljene pare dugo. Da nisam kockao mogao sam da radim samo sa par tih luksuznih i zivim ko gospodin covek ali nije djavo dao mira, pas mater

pa jes bolje da za tri dana uzmete 5k€

ovako za tih 6 meseci potencijalnog čekanja valjate astrice, mazdice, a merdžana kad se tapne to je onda bonus

e

strpljenje je gorko, plodovi su slatki

Edited by kud u maglu Simoviću

Meni je tri meseca ok, s tim sto treba uzeti u obzir da i proces dok auto dodje ocarinjen kod nas traje u proseku tri nedelje, od 2-4 skoro uvek. Pola godine na ulozenih 30ak somica je vec zajebato ako nisi ozbiljan nego mali igrac. Osim ako za to vreme i ne vozis taj auto do prodaje, to onda skroz menja perspektivu...