July 23, 2025Jul 23 5 minutes ago, Boksi said:Naredne godine :(Bojim se da će taj ponedeljak biti naredne godine... :(Relano, to jeste malo zajebano, stvarno ne znam kojim mehanizmom da ga nateraš, jer većina ljudi čeka regitraciju da bi promenilo vozačku...
July 23, 2025Jul 23 1 hour ago, Boksi said:Naredne godine :(Imaš neki papir, ugovor? Ako ne ja bih mu rekao odmah ili prijavljujem policiji da si otuđio™ automobil. Mislim bez eskalacije nekada ne ide.
July 23, 2025Jul 23 3 minutes ago, Zaboravan said:Imaš neki papir, ugovor?Ako ne ja bih mu rekao odmah ili prijavljujem policiji da si otuđio™ automobil.Mislim bez eskalacije nekada ne ide.Ima ugovor. To nam je poznanik, nije bila prodaja preko oglasa.
July 23, 2025Jul 23 2 minutes ago, Boksi said:Ima ugovor. To nam je poznanik, nije bila prodaja preko oglasa.Hm... Onda ne ide baš tako đonom, razumem. Ima ovlašćenje?
July 23, 2025Jul 23 2 minutes ago, Zaboravan said:Hm... Onda ne ide baš tako đonom, razumem.Ima ovlašćenje?Nema. Već su dve kazne stigle na našu adresu i platio je odmah, što jes’ jes’. Ali ne bismo baš da se to nastavi.
July 23, 2025Jul 23 1 minute ago, Boksi said:Nema. Već su dve kazne stigle na našu adresu i platio je odmah, što jes’ jes’. Ali ne bismo baš da se to nastavi.Pa imaš dve opcije da lažeš/kažeš kako ti je bila policija zbog xyz prekršaja uzela podatke za automobil i da su rekli da on neovlašćeno koristi automobil te će kod prve kontrole biti priveden, platiti kaznetine ili da čekaš ponedeljak™.
July 23, 2025Jul 23 58 minutes ago, 3opge said:jebote pa ne prodajete te automobile sa tablicama valjda?Šta da kažem osim jbg. Spilled milk. Nauk za naredni put.52 minutes ago, Mel said:A ne moze da se ode u policiju i deregistruje sa sebe?Nešto može u Ljermontovoj, neka molba, ali ne znam šta sve to povlači sa/za sobom?
July 23, 2025Jul 23 1 hour ago, Mel said:A ne moze da se ode u policiju i deregistruje sa sebe?Pa ne baš. Automobil se registruje i registrovani automobil ima jednog vlasnika, što se saobraćaja tiče. Može da odnese tablice ali to nije opcija.
July 23, 2025Jul 23 4 minutes ago, Zaboravan said:Pa ne baš. Automobil se registruje i registrovani automobil ima jednog vlasnika, što se saobraćaja tiče.Može da odnese tablice ali to nije opcija.Može da se odšunja noću, zdipi table, nestane pod okriljem noći, a sutra pravi nevešta?
July 23, 2025Jul 23 1 minute ago, Mel said:Može da se odšunja noću, zdipi table, nestane pod okriljem noći, a sutra pravi nevešta?Baš ne bih preporučio da se po mraku mota oko automobila i tablica. :lol: a treba joj i saobraćajna. Mislim da ima ipak bezbednijih načina.
July 23, 2025Jul 23 5 minutes ago, Zaboravan said:Baš ne bih preporučio da se po mraku mota oko automobila i tablica. :lol: a treba joj i saobraćajna.Mislim da ima ipak bezbednijih načina.Bezbednijih od male noćne avanture? :D e baš smo ti korisni @Boksi