Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Jesi li igrao Celeste?

• Replies 9.5k
  • Views 772k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• napadaj
    napadaj

Kupite novi broj Sveta kompjutera, 500. po redu. Fenomenalan je, ubacili su kao dodatak Svet igara sa retro pregledom od 1977. do 2001. godine, pa su tu recenzije Super Marija, Mortal Kombata, Sensibl

Posted Images

4 hours ago, napadaj said:

Jesi li igrao Celeste?

Izgleda mi previse komplikovano, pogubio bih zivce brzo blush

• 2 weeks later...

Ubijen Steam, GOG jedva mrda, ubijen PS Store, Humble Bundle ostao bez ključeva, Twitch Store ne radi...

SILKSONG IS HERE! Opšte ludilo, neverovatno.

I već može da se igra na game pass-u

Ima li smisla čekati narodne verzije ovih novijih Denuvo igara, tipa Civ VII, Mafia OC...?

Vidim da je do pre par godina ona(j) Rus(kinja) Empress to uspešno rešavala, ali je izgleda pala u međuvremenu.

Pojavi se sve pre ili kasnije, no za pojedine naslove treba prilicno vremena.

Odličan je Silksong, taman dovoljno različit gejmplej od originala uz vrhunski dizajn nivoa i protivnika

Ja nisam bio igrao prvi deo Hollow Knighta. Fino ispolirana igra. Fluidna borba, dobro odradjeno istrazivanje nivoa. Nije mi se dopao startni grind, kako bih iskupovao sve one dodatke za mapu. Plus kao u souls igrama, moras da povratis izgubljeno posle pogibije. Odmah prva big boss borba je prilicno teska (bez magija ili nekog oruzija poput luka ili pistolja ja sam prilicno smotan).

Uzeh da probam jos jednu metroidvania/souls igru Awaken Astral Blade. Ovu je odradio kineski studio. Grafika i atmosfera su mi odlicni (ne volim crno-beli dizajn nikako). Borba je i ovde dobra. Dosta skilova, pravi galimatijas svega i svacega (genetski inzinjering, magija, sve u jednom). I ovde me je smorio vec drugi boss duel. Posle prve faze borbe, koju jedva predjem i sa 3 potiona za hp, boss ima dve skale i jaci je i brzi. Naravno da iz par pokusaja nisam bio ni blizu prolaza. Jedino ako moram da grindujem do besvesti i nabavim sve skilove koji nisu vezani za pricu. Smor.

Super Metroid je recimo imao savrsen balans izmedju istrazivanja i koncepcije boss borbi.

Bloodstained ima sjajan dizajn nivoa, plus sam lik mogu poboljsavati do 100. levela, i biti jak koliko hocu/treba.

Ori ima teske skakacke sekvence, koje meni ubijaju volju za igrom, mada je sam svet fantastican.

Primecujem da imam sve manje zivaca za seriju pogibija i prolaz iz stotog pokusaja.

Instalirao par horor igara i nemam zivaca za iste. Omatorilo se, pa mi je to previse napeto postalo (novi RE2, RE3, Evil Within 1 i 2).

Edited by Miljenko

Završio novog Indija, definitivno jedna od boljih AAA igara poslednjih godina. Baš je pronađen pravi balans koji je i u duhu filmova.

Kakvi su Max Payne i Wolfenstein 2 ?

Ja sam obe igrao, sa uživanjem, pre 25 godina na kompu, a sad mi izlazi neka akcija po 5€ za PS4 . Klinac me ubacio u neku viber grupu za prodaju igrica…

Wolfenstein 2 je bez veze, ako je to onaj iz 2009.

Max Payne 2 je vrhunska igra.

12 hours ago, napadaj said:

Wolfenstein 2 je bez veze, ako je to onaj iz 2009.

Max Payne 2 je vrhunska igra.

Mozda misli na onaj iz 2017 (valjda) - Wolfenstein 2 The New Colossus

Koliko znam Wolfenstein iz 2009 je samo Wolfenstein, iako je izasao posle Return to Castle Wolfenstein - i da slazem se sranje je (taj iz 2009)

Sa druge strane, Wolfenstein 2 The New Colossus je zabavan!

• 2 weeks later...

Nisam igrao Deus Ex Mankind Divided u vreme kada je izasao, pa rekoh da probam da nadoknadim to. Ne secam se da sam ovoliko puta izginuo na nekoj tutorijal misiji, kao sto se to ovde desilo. Kod nekih igara poput ovih iz Trails serije, to nema trika da se desi. Valjda vecina kapira da sadasnji narod nema vecinom mnogo zivaca za dugotrajna ponavljanja. I ja sto sam stariji, sve vise spadam u tu grupu. Kod igara gde sam bolji, sto vise neprijatelja smaknem, ne smeta mi to previse, no ovde nisam bio odusevljen. Plus nisam ni znao kako se koriste augmentation, pa sam borbom pokusavao da prodjem kroz pescanu oluju. Ja i kada je pregledno ne umem da pucam kako treba (ili je preciznost jednostavno losa). Skinuo bih par protivnika tako sto se prisunjam, no smakli bi me bez problema na kraju.

Elem ne bih prosao tutorijal misiju, da nisam procitao walktrough (neku vrstu istog). Video sam kako da aktiviram smart vision i nevidljivost i rasovao do helikoptera i odradio sta treba, bez da sam smako ikoga. Malo meh za moj ukus, posto ja bas i nisam ljubitelj stealth pristupa.

Igra izgleda prelepo, sa svim grafickim parametrima na max. Prica je standardno dobra, pa se nadam da cu nekako izdrzati mucenje sa borbom (mozda kasnije bude lakse, kada nabavim odgovarajucu dodatnu opremu).

@Miljenko koju grafičku kartu koristiš?