August 21, 2025Aug 21 Najvažnije vesti ove godine.Ogromna preporuka za HK iz 2017. godine po ko zna koji put.
August 21, 2025Aug 21 A ekstra, HK je jedna od retkih igara koja mi je stvarala onaj dečiji osećaj da čekam da igram.Nadam se da će i ovo biti dobro :D
August 21, 2025Aug 21 Pozdrav svima, ja sam nov ovde pa sam se nadao da cu ovde moci da razgovaram sa drugim gamerima i podelim svoje mislenje o igrama i da saznam nesto novo!
August 22, 2025Aug 22 14 hours ago, MMitro233 said:Pozdrav svima, ja sam nov ovde pa sam se nadao da cu ovde moci da razgovaram sa drugim gamerima i podelim svoje mislenje o igrama i da saznam nesto novo! Samo napred, nemoj se stideti.
August 22, 2025Aug 22 21 hours ago, Dsnake said:A ekstra, HK je jedna od retkih igara koja mi je stvarala onaj dečiji osećaj da čekam da igram.Nadam se da će i ovo biti dobro :DBila je jedna platformska igra He-Man za telefone pre 10ak godina, nije bila loša, onako brzinska zajebancija. Povučena je sa marketa u međuvremenu, verovatno im skupo bilo održavanje.Ja baš gotivim te old-school, pixelated igre. Uskoro (čini mi se u oktobru) izlazi i Terminator, a pre koju godinu su izašle kornjače Shredder's Revenge - klasičan beat 'em up, ko skinut sa arkada, podržava četiri igrača u multiplejeru. Moram nekako dete da navadim da zgotivi sve ovo
August 22, 2025Aug 22 Moji klinci su se opasno naigrali Shredder's Revenge, cak sam uzeo i extension pack. Asterix i Obelix u slicnom stilu im se nije svideo.
August 22, 2025Aug 22 Kojeg Asterixa su igrali?Ima jedan prastari Asterix sa arkada, može u MAME emulatoru da se igra ili na onim retro konzolama (Miyoo) - taj je bruka dobar i nisam još naišao na neki bolji. Ali nema remastera te igre
August 22, 2025Aug 22 12 minutes ago, bags said:Moji klinci su se opasno naigrali Shredder's Revenge, cak sam uzeo i extension pack.Isto, igrali smo zajedno to, nije teška igra. A onda su zvali ekipu iz škole. Majko mila, kakav pakao, urlanje i skakanje.
August 22, 2025Aug 22 22 hours ago, Dsnake said:A ekstra, HK je jedna od retkih igara koja mi je stvarala onaj dečiji osećaj da čekam da igram.Nadam se da će i ovo biti dobro :DOvo mi izgleda kao klon ćuvene arkadne igrice Golden Axe, i to ne kažem da je mana
August 22, 2025Aug 22 4 minutes ago, Filozof manijak said:Ovo mi izgleda kao klon ćuvene arkadne igrice Golden Axe, i to ne kažem da je manaFuck this shit:Ja sam ga deljao na dunavskom keju...
August 27, 2025Aug 27 Iiiiii, uzeh WoW ekspanzije, da vidimo posle nekoliko godina da li će se primiti opet kao nekada 😅