Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Najvažnije vesti ove godine.

Ogromna preporuka za HK iz 2017. godine po ko zna koji put.

• Replies 9.5k
  • Views 772k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• napadaj
    napadaj

Kupite novi broj Sveta kompjutera, 500. po redu. Fenomenalan je, ubacili su kao dodatak Svet igara sa retro pregledom od 1977. do 2001. godine, pa su tu recenzije Super Marija, Mortal Kombata, Sensibl

Posted Images

A ekstra, HK je jedna od retkih igara koja mi je stvarala onaj dečiji osećaj da čekam da igram.

Nadam se da će i ovo biti dobro :D

Pozdrav svima, ja sam nov ovde pa sam se nadao da cu ovde moci da razgovaram sa drugim gamerima i podelim svoje mislenje o igrama i da saznam nesto novo! thumbup

14 hours ago, MMitro233 said:

Pozdrav svima, ja sam nov ovde pa sam se nadao da cu ovde moci da razgovaram sa drugim gamerima i podelim svoje mislenje o igrama i da saznam nesto novo! thumbup

Samo napred, nemoj se stideti.

21 hours ago, Dsnake said:

A ekstra, HK je jedna od retkih igara koja mi je stvarala onaj dečiji osećaj da čekam da igram.

Bila je jedna platformska igra He-Man za telefone pre 10ak godina, nije bila loša, onako brzinska zajebancija. Povučena je sa marketa u međuvremenu, verovatno im skupo bilo održavanje.

Ja baš gotivim te old-school, pixelated igre. Uskoro (čini mi se u oktobru) izlazi i Terminator, a pre koju godinu su izašle kornjače Shredder's Revenge - klasičan beat 'em up, ko skinut sa arkada, podržava četiri igrača u multiplejeru. Moram nekako dete da navadim da zgotivi sve ovo D

Moji klinci su se opasno naigrali Shredder's Revenge, cak sam uzeo i extension pack.

Asterix i Obelix u slicnom stilu im se nije svideo.

Kojeg Asterixa su igrali?

Ima jedan prastari Asterix sa arkada, može u MAME emulatoru da se igra ili na onim retro konzolama (Miyoo) - taj je bruka dobar i nisam još naišao na neki bolji. Ali nema remastera te igre

12 minutes ago, bags said:

Moji klinci su se opasno naigrali Shredder's Revenge, cak sam uzeo i extension pack.

Isto, igrali smo zajedno to, nije teška igra. A onda su zvali ekipu iz škole. Majko mila, kakav pakao, urlanje i skakanje.

22 hours ago, Dsnake said:

Ovo mi izgleda kao klon ćuvene arkadne igrice Golden Axe, i to ne kažem da je mana

4 minutes ago, Filozof manijak said:

Ovo mi izgleda kao klon ćuvene arkadne igrice Golden Axe, i to ne kažem da je mana

Fuck this shit:

image.png

Ja sam ga deljao na dunavskom keju...

Da, baš liči kad Tila priziva ovog nekog zmaja, to je radila ona ratnica u GA

Ja sam Shredders revenge igrao pred spavanje na mobu. Vrhunska zabava.

Iiiiii, uzeh WoW ekspanzije, da vidimo posle nekoliko godina da li će se primiti opet kao nekada 😅

Od tih pixelated bio sam bas navucen na ovo