Friday at 16:083 days 1 hour ago, najneindustrijaliziraniji said:budi zahvalan na napetosti jer sa njom je bolji doživljaj. naravno može da se desi da ostaneš bez goriva no njega ima više nego dovoljno i na samom početku. naravno moći ćeš i da doradiš motor.Resih nekako onog zombija. Stiskao sam default taster (E), kao besomucan i odbih ga na kraju balade. Tja, vidi se da obicno igram turn-based naslove, eventualno nesto poput Witcher 3. Conan Exiles deluje zanimljivo. Bar je dovoljno kontrastan, u odnosu na ono sto uobicajeno igram.
Friday at 20:223 days Zaboravio sam inace koliko mi je iritantan ovaj checkpoints sistem sa konzola. Mislim da sam tekucu misiju startovao 4 puta, prezubivsi da sam bezveze skupljao sve usput (i moracu istu stvar ponovo). Zbog toga nisam nijedan Far Cry zavrsio. Imam trojku instaliranu bar godinu dana i neku misiju sa paraglajdingom na startu sam ponavljao milion puta, uspravo jer moras sve ispocetka, odnosno mora misija odjednom da se odradi. Najgluplji dizajn ikada (nesto sto je bilo prevazidjeno i pre 20 godina).Probacu da se nateram da predjem preko toga kod Days Gone, da bih video pricu (mada istu uvek mogu da procitam negde).Mozda da instaliram ponovo Witcher 3, kako bih presao sve ekspanzije. Tu bar nema razloga za nerviranje, oko same mehanike naslova. Ili da oslobodim dovoljno prostora da ponovo pokrenem BG3, iako me nervira sto ne mogu razviti lika do max nivoa (kakav sam ja to caster, kada imam ogranicen arsenal). Zato su BG2 i Neverwinter Nights 2 ponajbolji sa te strane u D&D miljeu na kompu.
Friday at 20:273 days Ja bih opet igrao W3 pošto izlazi nova ekspanzija uskoro. S tim što su od mog poslednjeg igranja izbacili onaj HD remaster, i sad više nemam komp da poteram to, a ne mogu ni da kupim novi pošto samo grafička košta ko Opel Corsa 2014. godište. First world problems
Friday at 20:313 days I ovo moje sokocalo je staro. Kupljeno jos 21. Do sada jedino nisam mogao Starfield da poteram.