Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

1 hour ago, najneindustrijaliziraniji said:

D

budi zahvalan na napetosti jer sa njom je bolji doživljaj. naravno može da se desi da ostaneš bez goriva no njega ima više nego dovoljno i na samom početku. naravno moći ćeš i da doradiš motor.

hihi

Resih nekako onog zombija. Stiskao sam default taster (E), kao besomucan i odbih ga na kraju balade.

Tja, vidi se da obicno igram turn-based naslove, eventualno nesto poput Witcher 3. Conan Exiles deluje zanimljivo. Bar je dovoljno kontrastan, u odnosu na ono sto uobicajeno igram.

• Replies 9.6k
  • Views 775k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• napadaj
    napadaj

Kupite novi broj Sveta kompjutera, 500. po redu. Fenomenalan je, ubacili su kao dodatak Svet igara sa retro pregledom od 1977. do 2001. godine, pa su tu recenzije Super Marija, Mortal Kombata, Sensibl

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

Posted Images

Zaboravio sam inace koliko mi je iritantan ovaj checkpoints sistem sa konzola. Mislim da sam tekucu misiju startovao 4 puta, prezubivsi da sam bezveze skupljao sve usput (i moracu istu stvar ponovo). Zbog toga nisam nijedan Far Cry zavrsio. Imam trojku instaliranu bar godinu dana i neku misiju sa paraglajdingom na startu sam ponavljao milion puta, uspravo jer moras sve ispocetka, odnosno mora misija odjednom da se odradi. Najgluplji dizajn ikada (nesto sto je bilo prevazidjeno i pre 20 godina).

Probacu da se nateram da predjem preko toga kod Days Gone, da bih video pricu (mada istu uvek mogu da procitam negde).

Mozda da instaliram ponovo Witcher 3, kako bih presao sve ekspanzije. Tu bar nema razloga za nerviranje, oko same mehanike naslova. Ili da oslobodim dovoljno prostora da ponovo pokrenem BG3, iako me nervira sto ne mogu razviti lika do max nivoa (kakav sam ja to caster, kada imam ogranicen arsenal). Zato su BG2 i Neverwinter Nights 2 ponajbolji sa te strane u D&D miljeu na kompu.

Ja bih opet igrao W3 pošto izlazi nova ekspanzija uskoro. S tim što su od mog poslednjeg igranja izbacili onaj HD remaster, i sad više nemam komp da poteram to, a ne mogu ni da kupim novi pošto samo grafička košta ko Opel Corsa 2014. godište.

First world problems

I ovo moje sokocalo je staro. Kupljeno jos 21. Do sada jedino nisam mogao Starfield da poteram.

Uf kako je dobar Doom DLC

Opet nenormalna brzina, kao Ancient Gods 1 i 2