Ayatollah Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Oh, pa kakva sam ja budala... Dao sam prestolonasledniku da vodi baroniju, a zaboravio sam da ga pre toga oženim Sad se on sam oženio nekom lowborn Bugarkom, sa svim statistikama manjim od 5 i idiotskim traitovima (Gluttonous, Craven i taj rad) i spawnovao tri ćerke, sve jedna gora od druge. Sad moram ili da pravim zaveru da ubijem starijeg sina, da bi mlađi postao prestolonaslednik (što će da podstakne njegovog brata od tetke, Princa od Bavarske, da plotuje po zemlji, jer je on sledeći u redu za nasleđivanje) ili da čekam da ovaj postane vladar, pa da se otarasi žene, uz nadu da neće dobiti sina do tog trenutka (ili da ga ubije odmah po rođenju ili pošalje u popove). E, živote...
Shan Jan Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Ko voli igrice na EU fazon i jos se ne daj boze pali na XIX vek nek obavezno proba Victoriju. Postoji na forumu fanmod da se skine koji kao eventove izbacuje sve bitnije dogadjaje iz tog doba pa dok igrate deluje kao da zivite taj vek. Tako npr. ako vam izleti da birate vojnu doktrinu i izaberete Klauzevica ide poduzi tekst o tome ko je on i sta je propovedao. Slicno i za razne izume, dogadjaje, bitke, filozofske pravce, religijske stvari... Ja bih tu igru ubacio umesto casova istorije o tom periodu :D Tako sam npr. saznao da su nemci bili vrlo aktivni u Pacifiku i poosvajali puno ostrvaca po raznim mikronezijama i inima...
bigvlada Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Bizmarkov arhipelag :) Jedan od primera dugoročnog planiranja je trampa cele Ugande za ostrvo u Severnom moru, računali su da će im to biti korisnije za budući fajt sa Royal Navy. Dobra je Viktorija. Kao Srbija možeš da batališ mornaricu i da se koncentrišeš na pešadiju i artiljeriju prilikom odabira prioriteta za istraživanja.
Singer Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 (edited) Unravel izgleda pregotivno Pogledao sam malo let's pleja i stvarno je premedena - moraću da je uzmem http://www.unravelgame.com/#/ Edited February 12, 2016 by Singer
teacher Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Ko voli igrice na EU fazon i jos se ne daj boze pali na XIX vek nek obavezno proba Victoriju. Postoji na forumu fanmod da se skine koji kao eventove izbacuje sve bitnije dogadjaje iz tog doba pa dok igrate deluje kao da zivite taj vek. Tako npr. ako vam izleti da birate vojnu doktrinu i izaberete Klauzevica ide poduzi tekst o tome ko je on i sta je propovedao. Slicno i za razne izume, dogadjaje, bitke, filozofske pravce, religijske stvari... Ja bih tu igru ubacio umesto casova istorije o tom periodu :D Tako sam npr. saznao da su nemci bili vrlo aktivni u Pacifiku i poosvajali puno ostrvaca po raznim mikronezijama i inima... Bizmarkov arhipelag :) Jedan od primera dugoročnog planiranja je trampa cele Ugande za ostrvo u Severnom moru, računali su da će im to biti korisnije za budući fajt sa Royal Navy. Dobra je Viktorija. Kao Srbija možeš da batališ mornaricu i da se koncentrišeš na pešadiju i artiljeriju prilikom odabira prioriteta za istraživanja. meni nije pasovala viktorija, verovatno zbog lošeg rešenja sa napredovanjem u tehnologiji.
James Marshall Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 @Shan Jan Kako se zove mod za Victoriju?
Moća Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Dobio PS4 na par dana i sad krenuo da igram Last of Us. Bice mi prejebeno sa dzojpedom. Kako funkcionise taj sistem serovanja igara?
harper lee Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Meni je DAI u neku ruku bio bolji od Origins. Lepo optimizovana igra i dugačka, ima šta da se radi, gameplay je korektan, priča takodje kao i sidequestovi. Jedino mi NPC-evi nekako nisu na nivou Origins-a. U Originsu su, čini mi se, životniji, stvarniji. No, svakako, obe igre su za preporuku. Drugi deo nisam igrao jer su ga popljuvali, no, odigraću Origins ponovo pa ću nastaviti sa drugim i trećim delom. @edited by mod, to sa prenošenjem starih save-ova je major feature u Mass Effect-u i Witcher-u Dvojku mozes komotno i da preskocis, nista neces izgubiti. Vidjao sam duze, sadrzajnije i smislenije expansions od te igre.
Bujodrag Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Verovatno ću je odigrati, celine radi. Ako je loša, onda je barem dobro što je kratka.
Прслин Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Син открио Цивилизацију, па сам са њим мало поподне пикао и онда му рекао "е, сада пусти мене мало". Следећа сцена које се сећам је како дижем главу да са неким поделим радост што сам побио све Хабсбурге, а оно напољу свиће.
iDemo Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Син открио Цивилизацију, па сам са њим мало поподне пикао и онда му рекао "е, сада пусти мене мало". Следећа сцена које се сећам је како дижем главу да са неким поделим радост што сам побио све Хабсбурге, а оно напољу свиће. Koju od njih nekoliko??
Прслин Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 (edited) Петица, наравно Са Брејв њу врлд експанзијом. Edited February 14, 2016 by Прслин
Recommended Posts