April 10Apr 10 Uđoh na Kaufland da uporedim cene Eucerin ulja za tuširanje koje koristim - u Nemačkoj 400ml 14.43 EUR, kod nas 200ml 1.340 dinara.Počeću apsolutno sve da naručujem iz Nemačke, ovo je van pameti. Nedavno uzeh duplo jeftinije parfeme takođe u Kauflandu (pominjao ovde na temi o parfemima), ljudi me pitaju da li su to sigurno originali. Toliko smo navikli na domaće lihvare da nam je sumnjivo kad je negde cena normalna.
April 10Apr 10 tu ,,apotekarsku,, kozmetiku gledati iskljucivo po apotekama,jel :D,..uvek neka ima neku akciju..liliy je tu najskuplji..
April 10Apr 10 @napadaj Gledam sad, do 13. aprila je besplatna Wolt i City express dostava (petak i ponedeljak radni), a Benu proizvod može da se naruči onlajn i preuzme u apoteci (rade danas).DM >>> Lilly :)
April 10Apr 10 8 minutes ago, napadaj said:Izgleda da Lilly vode kriminalci. :Dlili je najskuplji, benu, srbotrade i dr max imaju mnogo bolje cijene i ceste popuste za tzv apotekarsku kozmetikuedit, ivy vec napisala Edited April 10Apr 10 by morgana
April 10Apr 10 U Dr Max-u je sve to najjeftinije. Provereno, ulazim tri puta nedeljno jer mi je pored kuće, pa šta god treba. S karticom njihovom, naravno. Ovo ulje je tamo uvek nešto oko 10 evra.
April 10Apr 10 U Benu je jeftinije ako se poruči preko sajta i preuzme u apoteci nego da se kupi u apoteci.
April 10Apr 10 ja neki dan uđem u onu apoteku maelia i nađem onaj serum što sam ga neki dan hvalila (LRP) neko neobičnoe pakovanje, limited edition, VALUE pack, od 50 ml za cenu za koje se i liliju recimo prodaje ono od 30 mlelem, u maelia taj o 50 ml 4127 dubu liliju 30 ml 4970
April 10Apr 10 Neki retinol za oko očiju? Ne pamtim kad sam poslednji put, a i taj što jesam se više ne proizvodi. Zahvaljujem.
April 10Apr 10 A Hada Labo, jel vam valja? Meni je baš super, imam micelarnu vodu, za oko očiju i kremu Glow Edited April 10Apr 10 by Svemir Zeka
April 10Apr 10 1 hour ago, Svemir Zeka said:A Hada Labo, jel vam valja? Meni je baš super, imam micelarnu vodu, za oko očiju i kremu GlowMaske su im odlične, ova recimoOkolokčno sam jednom nešto uzela i nisam se oduševila.
April 10Apr 10 1 hour ago, Boksi said:Neki retinol za oko očiju? Ne pamtim kad sam poslednji put, a i taj što jesam se više ne proizvodi. Zahvaljujem.neutrogena ima okoloocni retinol.blag je ali ako imas suvu kozu moze i da isusi.edit, i uriage, a mislim i avene Edited April 10Apr 10 by morgana
April 10Apr 10 2 hours ago, Boksi said:Neki retinol za oko očiju? Ne pamtim kad sam poslednji put, a i taj što jesam se više ne proizvodi. Zahvaljujem.Pocela sam pre par dana da koristim Beauty of Joseon Revive Eye Serum, deluje ok. Treba mi neki retinol za lice (mozda pre krema nego serum, evo ne znam ni sama), koristila sam nekad LRP, bio je korektan...pa ako neko ima preporuku. Retko sta mi od proizvoda smeta (mozda imam srece kad ih izaberem), stoga je selekcija vise usmerena da nadjem nesto sto ima efekta.