June 16Jun 16 10 minutes ago, morgana said:kod mijuskovicaa ti @Boksi ?Ja sam sad kod Živića, mlad dermatolog. Divan je. Kod Lidije sam išla još dok je radila dole u Dermatimu i kasnije kod nje na VMA. Ali ovim mojim se sad ona ne bi bavila. Za mladeže i sumnjive promene je vrhunski stručnjak. Videla sam Mijuškovića juče :) Nekako kasnije kad je je već počelo da se čeka na termin kod Lidije nikada nisam upala kod njega. Tirnanić što isto tamo radi će biti poznato ime, cenim. Sada je astistentkinja na vma.
June 16Jun 16 da, kod lidije je nemoguce doci na red, a keratoze su joj trivijalne. odlicna je ordinacija, super sto si mi rekla za zivica za slucaj da se nekad na mijuskovica dugo ceka. Edited June 16Jun 16 by morgana
June 16Jun 16 Moja sestra ima užasan problem sa zapostavljenim keratozama, ne zna ni sama što nije krenula da ih uklanja kad su počele da se javljaju ali, kao, nisu joj smetale pa eto... Sad ide na tečni azot, u Džordža Vašingtona to rade besplatno. Otpalo ih je dosta, maže ab kratko pa onda nešto protiv ožiljaka. I nju su odjavili do novembra.Ja sam bila u Gradskoj bolnici Zvezdara, na uput.
June 16Jun 16 1 hour ago, Midžeta said:E da, kupila je sis moja pa sam i ja probala i VZK pantenol >>> galenika pantenolMeni od tih pantenola najbolji bio Crystal Derma.
16 hours ago16 hr Da li imate neku preporuku za kreme za sunčanje? Treba mi i za 50 faktor i za 20. Lice ne čuvam, volim da se ispegavim
15 hours ago15 hr 1 hour ago, Svemir Zeka said:Da li imate neku preporuku za kreme za sunčanje? Treba mi i za 50 faktor i za 20. Lice ne čuvam, volim da se ispegavimMeni Nivein losion sa SPF 50 bio super.A imaš u Liliju Velnea sprej, koristila sam SPF 50 i SPF 30, i to mi je bilo odlično.
7 hours ago7 hr Hvala baš sam se pitala kakvi su ti sprejevi, nisam ih koristila do sad. A hvala i za kremicu posle
5 hours ago5 hr Carotten losioni i mleka, meni su se pokazali kao odlični.Ima mi miris detinjstva. :D
5 hours ago5 hr Mislim da je ovaj termin relevantan za temu.Cosmeticorexia: How girls are falling down a skincare rabbit hole https://www.bbc.com/news/articles/cx212x41evwoA new term has been coined by dermatologists and academics: cosmeticorexia, which they define as having an unhealthy obsession with achieving "flawless" skin from a young age, leading to an obsessive use of cosmetic products https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/41793594/ I niz od feminizma iz teretane.