April 10Apr 10 Kad već pominjete ulje za tuširanje, ovo VZK je skroz ok:https://www.lilly.rs/vzk-sos-uljana-kupka-400ml-531367
April 10Apr 10 VZK ima super proizvode, imam kremu od njih (preporuka by @pt 2.0 ) i neku kao puder kremu, tj cc kremu posto puder still nisam kupila Nikad zena od mene Edited April 10Apr 10 by Midžeta
April 10Apr 10 @Midžeta Meni se uzorak pudera pokvari 😁 Kad sam već ovde da pohvalim Krauterhof kremu od nevena 100mlOodlična za umirivanje.. mažem je na rane, ujede insekata.. i na lice je mažem
April 10Apr 10 41 minutes ago, Midžeta said:posto puder still nisam kupilane treba ti puder, imaš kožu kao staklo.samo adekvatna nega i vozi...
April 10Apr 10 4 hours ago, Stela said:Pocela sam pre par dana da koristim Beauty of Joseon Revive Eye Serum, deluje ok.Treba mi neki retinol za lice (mozda pre krema nego serum, evo ne znam ni sama), koristila sam nekad LRP, bio je korektan...pa ako neko ima preporuku. Retko sta mi od proizvoda smeta (mozda imam srece kad ih izaberem), stoga je selekcija vise usmerena da nadjem nesto sto ima efekta.ako hoces efekat, probaj tretinoin, ali na jesen.u medjuvremenu mozda geek&gorgeous
April 10Apr 10 3 hours ago, Midžeta said:VZK ima super proizvode, imam kremu od njih (preporuka by @pt 2.0 ) i neku kao puder kremu, tj cc kremu posto puder still nisam kupila Nikad zena od meneVzk su super, SOS tušgelovi odlični. Kreme isto superBaš sam htela da ti napišem da uzmeš toniranu kremu i totieto
April 13Apr 13 sephora sad ima i paula's choice@Stela mozes i njihov retinol da probas, dobar je i stabilan, a njeguje dovoljno da nije potrebna krema koja bi se koristila kao gornji sloj.fabu spot takodje povremeno ima dio pc asortimana
April 13Apr 13 53 minutes ago, morgana said:sephora sad ima i paula's choice@Stela mozes i njihov retinol da probas, dobar je i stabilan, a njeguje dovoljno da nije potrebna krema koja bi se koristila kao gornji sloj.fabu spot takodje povremeno ima dio pc asortimanaHvala, nisam znala da Sephora ima PC, jednom sam koristila njihov retinol i jeste dobar. Mada ja preko stavim neku kremu, kontam da nije greska. Da iskoristim priliku i izrazim cudjenje da DrMax ima RoC asortiman, nisam dugo videla njihove proizvode. Davno ih je imao Srbotrade, koristila sam neki serum i onda su nestali sa trzista.
April 13Apr 13 krema preko nije greska, naravno, retinol moze da isusi. znaci stigao roc tenks za info!
April 13Apr 13 On 10. 4. 2026. at 11:23, Boksi said:Neki retinol za oko očiju? Ne pamtim kad sam poslednji put, a i taj što jesam se više ne proizvodi. Zahvaljujem.Ovaj je jako dobar
April 18Apr 18 @destiny Sona, gel ili krema, ne znam šta čovek reče, dr, da je dobra. Stručno mišljenje, molim
April 18Apr 18 3 hours ago, Boksi said:@destiny Sona, gel ili krema, ne znam šta čovek reče, dr, da je dobra. Stručno mišljenje, molim Hvala na ukazanom poverenju 😊Sona (adapalen) je treca generacija topikalnih retinoida, primarno za blaze oblike akni, i podsticu obnovu celija koze.Ja sam ga koristila nekad davno, u US, kao Diferin, ali krece "purging", pa sam odustajala.Za cega je tebi preporucen?
April 18Apr 18 22 minutes ago, destiny said:Hvala na ukazanom poverenju 😊Sona (adapalen) je treca generacija topikalnih retinoida, primarno za blaze oblike akni, i podsticu obnovu celija koze.Ja sam ga koristila nekad davno, u US, kao Diferin, ali krece "purging", pa sam odustajala.Za cega je tebi preporucen?Keratoze, da mi ‘ljušti’ kožu. Ima logike?Edit: on kaže, ako mi bude jaka da stavim prvo hidratantnu, pa onda Sonu. Opet, ima li logike? Edited April 18Apr 18 by Boksi
April 24Apr 24 On 13. 4. 2026. at 23:17, destiny said:Ovaj je jako dobarUzela danas u Dr.Max-u. Javljam utiske!