April 9Apr 9 Vredi li kupovati na pijaci kreme i ostalu kozmetiku? Hoću majci za Uskrs da uzmem neku kremu koju koristi, skoro duplo je na Kaleniću jeftinija. Tj, ako uzmem dve izaći će 15ak posto skuplje nego jedna na akciji u radnji.
April 9Apr 9 On 8. 4. 2026. at 11:51, Tresko said:Prvo, pusti da prodju najmanje 4 nedelje od kada odpadnu sve krastice i koža postane ponovo "cela". Onda je preporučljivo koristiti za početak one lakše hemijske peelinge tipaMandelijska kiselina(alfa hidroksi kiselina iliti AHA), ili salicilnu kiselinu, glikolnu kiselinu ili najbolje peeling PRX-T33 ili poznatije kao BioREpeel. Ovaj poslednji je kao regeneracija bez igli i postiže odlične rezultate bez preteranog ljuštenja kože. Tako da počni sa tim, pa posle nekog vremena možeš da predješ na klasični peeling.izvini zashto ti to znash?
April 9Apr 9 tresko zna svasta, sjecam se da mi je prije par godina po opisu nasao proizvodjaca nekih talijanskih cipela koje sam htjela da kupim (i nazalost nisam)
April 9Apr 9 39 minutes ago, kralj said:Vredi li kupovati na pijaci kreme i ostalu kozmetiku? Hoću majci za Uskrs da uzmem neku kremu koju koristi, skoro duplo je na Kaleniću jeftinija. Tj, ako uzmem dve izaći će 15ak posto skuplje nego jedna na akciji u radnji.I ja se ovo pitam. I generalno kozmetika na pijaci - ko to pravi?
April 9Apr 9 5 minutes ago, morgana said:tresko zna svasta, sjecam se da mi je prije par godina po opisu nasao proizvodjaca nekih talijanskih cipela koje sam htjela da kupim (i nazalost nisam)to je sve vrlo sumnjivo iznt it
April 9Apr 9 1 hour ago, gospa buba said:to je sve vrlo sumnjivo iznt itne, uopste. kad se pojavio chat gpt, uopste nisam imala problema da ga prihvatim kao sagovornika jer su me godine foruma pripremile. poz
April 9Apr 9 1 hour ago, gospa buba said:izvini zashto ti to znash? Imao sam potrebe da saznam jer je neko blizak meni imao slične potrebe, pa tako sam se informisao kod dermatologa i farmaceuta koji rade u mojoj firmi.
April 9Apr 9 18 minutes ago, le petit nicolas said:hidrantna krema za muskarce?nivea bilo sta stop.pozOd jeftinijih Collistar, od skupljih Biotherm. Ali da obavezno budu na bazi polipeptida.
April 9Apr 9 5 minutes ago, Tresko said:Imao sam potrebe da saznam jer je neko blizak meni imao slične potrebe, pa tako sam se informisao kod dermatologa i farmaceuta koji rade u mojoj firmi.mmm firma mmm dermatolozi ovi moji ne znaju ni da se shmi kaju ljucki a ne koje kreme da mazu...ja shalim se, naravno
April 9Apr 9 5 hours ago, kralj said:Vredi li kupovati na pijaci kreme i ostalu kozmetiku? Hoću majci za Uskrs da uzmem neku kremu koju koristi, skoro duplo je na Kaleniću jeftinija. Tj, ako uzmem dve izaći će 15ak posto skuplje nego jedna na akciji u radnji.Pa uzmi. Mislim da je to sve došvercovano jer je jeftinije bilo kuda napolju, tipa npr moja farba ovde i u Budimpešti, duplo skuplja ovde. Ako neko zna gde imaju švercovane farbe Preference, pišite. Ne verujem da je ta krema prošla kroz bogzna šta, vrućinu itd, da ne bi valjala. Da je leto, pa da kažeš, ovako ja cenim da je u redu
April 10Apr 10 Moje strepnje su više uperene ka sipanju čajeva u flaše od viskija sa bugarskih pijaca.Jednom prilikom mi je u Istanbulu čovek prišao, ponudio parfem za 40E, kada sam počeo da odbijam, stigli smo za 20m hoda do tri parfema za 30 lira. Sve upakovano lepo, celofan, itd.Ovde nije toliko blesava razlika u ceni, sad sam našao na akcijama, ova krema se nađe za otprilike 3.300, a kod njega je 2.500, dnevna i noćna zajedno 4.500. Verovatno ću da uzmem, pa ću da gledam u nebo da keva fura receptore da izvali eventualnu razliku.
April 10Apr 10 4 minutes ago, kralj said:Moje strepnje su više uperene ka sipanju čajeva u flaše od viskija sa bugarskih pijaca.Jednom prilikom mi je u Istanbulu čovek prišao, ponudio parfem za 40E, kada sam počeo da odbijam, stigli smo za 20m hoda do tri parfema za 30 lira. Sve upakovano lepo, celofan, itd.Ovde nije toliko blesava razlika u ceni, sad sam našao na akcijama, ova krema se nađe za otprilike 3.300, a kod njega je 2.500, dnevna i noćna zajedno 4.500. Verovatno ću da uzmem, pa ću da gledam u nebo da keva fura receptore da izvali eventualnu razliku.Koja ti je to krema? Sumnjam da prave kopije nekih malo rabljenih proizvoda. Verivatno se preprodavac domogao tester linije (te su jos bolje btw)
April 10Apr 10 Neka crvena Vichy.https://www.apotekasrbotrade.rs/srpski/proizvod/vichy-liftactiv-collagen-nocna-krema-50ml-srbotrade Edited April 10Apr 10 by kralj
April 10Apr 10 1 minute ago, kralj said:Neka crvena Vichy.https://www.apotekasrbotrade.rs/srpski/proizvod/vichy-liftactiv-collagen-nocna-krema-50ml-srbotradeTaman da napišem Liftactiv Prati reakcije pa javljaj!